Akármilyen hihetetlen de nagyon sokat vissza olvastam!! :) De az octavia tour utolagos ködlámpa beépitésröl nem olvastam,,, vagy csak engem kerülnek a "csodák"... szép napot!
Nézd, amire tudok válaszolok. Ha nem válaszolok, az azért van mert vagy nem tudom, vagy nem vagyok biztos benne.
Egyébként az első kérdében a válasz is benne van, a másodikra reagáltam, a harmadikra meg nem tudok mit mondani, mert eddig még nem kellett a Climatronic kezelőpaneljében izzót cserélnem. ;)
Türelem választ terem, ez nem a 7x24x365-ös segélyfórum. Ha hamar jön reakció az jó, de nem kell senkinek szemrehányást tenni, ha esetleg csak napok múlva érkezik válasz.
Nem ártana visszaolvasni és nem állandóan ugyanazokat a kérdéseket feltenni! Lehet használni a KERESÉS funkcióját a fórumnak! Csodákat tesz ám..........
A másik problémám, hogy lehet a fűtés kezelőszerveknél az izzót kicserélni? Honnan kell kezdeni a bontást?
Húzd le a középső kapcsoló gombját óvatosan. A küzepében van egy rizs szem izzó. Ezt egy hegyes fogóval, és finom csiszoló papírral (hogy ne csússzon) húzd ki (vigyázz, össze ne roppantsd). Új izzó betol, és lőn világosság.
Most már megvettem, akkor bekerül helyére. Hogyam működik a gyári rádiós változat? Azon keresztül jön ki a hang? Ez csak octi II-ben van? Gondolm az utólagos nem lehet rá bekötni,,,,
Nekem is van radar, ott a kijelzése a rádión, de én sosem nézegetem, inkább a környezetet figyelem, amit látok belőle (amit a radar mér, azt úgy se látom).
Esetleg a tükröket, hogy elférnek-e.
Szimplán csak a hangra figyelek, szerintem az bőven elegendő.
Üdv Mindenkinek! A napokban vásároltam egy 2005-ös évjáratú Tour Combit. Pár kérdésem lenne: -Első ködlámpa beépítése? Nekem sajnos nincs benne. Fényszóró csere? Esetleg a lökhárítóba építeni de ott nincs gyárilag helye esztétikus megoldásnak? -Mennyire hatásos a gyári fényszóróba integrált ködlámpa? -A másik problémám, hogy lehet a fűtés kezelőszerveknél az izzót kicserélni? Honnan kell kezdeni a bontást? Előre is köszönöm a segítséget!
Pedig elég rossz a gondolat menet mert amikor a tolató radarra szükséged van akkor már mindegy, hogy merre nézel. A radar az utolsó 1,5~2 méteren aktív azt meg semelyik tükörből nem látod. Tapasztalatból mondom, nekem is utólag beépített radarom van, igaz csak hangjelzéssel mert nem akartam összebarmolni az utasteret a kábelezés miatt. A gyári kijelzés is a rádió kijelzőjén van. Én személy szerint jobban szeretem ha nem vonja el a figyelmemet manőverezgetés közben egy kijelző. Talán csak ha kamera képet mutatna akkor lennék rá kíváncsi.
Ez is csak egy alaptartó, erre kell még felcsavarozni egy <a href="http://gigatel.hu/modules.php?name=shop&menu=009&tul=MNOK6230I&cikk=02341" target="_blank">NOKIA MBC-15S</a> tartót.
Ez utóbbiban még tölteni is tudod egy szivargyújós töltővel.
Van egy kis kijelzőm hozzá kb 4-cm széles és 1,5 cm magas félkőr alakú öntapadós. Hová ragasszam szerintetek? Középre a szélvő alá az a legjobb igaz?
Ugy erted, a hatso szelvedo alá, igaz? :-)
Ha megy a tolatoradar, az azt jelenti, hogy rukvercben vagy. Ha rukvercben vagy, hatra nezel, vagy a tukorben, vagy hatra is fordulsz. De mindenkepp a hatso szelvedon keresztul.