Megnéztem és tényleg ott van. Ez a funkció nekem eddig nem volt vagy nem jelent meg a kijelzések között. Ki lehet kapcsolni (hurrá, probléma megoldva), viszont állítani nem lehet. Nulla vagy kikapcs és három vonal. Túl sok értelmét nem látom, hiszen a winter tyre tulajdonképpen ugyanezt tudja. A menűben, illetve a setup-ban kerestem, ezért voltam olyan értetlen. A Maxidot--ot alapvetően a navi megjelenítésére használom. időnként a pillanatnyi fogyasztásra, illetve tanolás előtt a megtehető távolságra szoktam állítani.
Speed warning eddig nem volt.
Netán szedjek Cavinton-t?
Köszönöm a segítséget.
Más: jellemzően szoktak szotvert frissíteni az autón? Érdemes? Frissítéssel előjönnek azok az állítási lehetőségek, melyek a későbbi modellévben kerültek be?
A frissítés a motorvezérlésre kihat? Azért érdekel, mert ATC tuning van benne és nem szeretném elveszíteni, bevált.
a csomagtartó azért nem nyílik fel mert a teleszkópok gyengék és nem tudják megemelni az ajtót. én a nyáron egy felfújt 2m-es gumicsónakot!!! hajtogattam be a csomagtartóba és az azért kicsit feszítette a ajtót. azután amikor nyitottam a távirányítóval a csomagtartót akkor olyan peckesen nyílt magától mint egy "nagy" autóban :)))
ezekről a digitklímás kijelzésekről tudnál bővebben írni? én eddig csak a sebességet meg a fordulatszámot tudom megnézni (illetve ezeket tudom, hogy hol találom)
Egészen pontosan milyen a kocsid? évjárat (modellév) felszereltség kijelző
Nekem egy 2007-es ambiente maxidot van és abban ott van azt hiszem, hogy az átlagfogyasztás, megtehető távolság és a következő a sebesség riasztás.... de később megnézem. (viszont én minimum 30 km/h-ra tudom beállítani) lehet, hogy a software állt fejre és gépre kell tenni.
Ezt kipróbálom. Rémlik, hogy ha lassan zárom, akkor általában rendesen lezár.
Leborulok nagyságod előtt, ha tényleg így van! :-)
Már csak azt áruld el, hogy miért nem ugrik fel a fedél a távirányítóról való nyitáskor úgy, hogy már ne fogja a zár?
ár, ha bejön a levegő beszorulásos tipped, akkor azt is kipróbálom majd, hogy a gumi ütközőket beállítom olyan helyzetbe, hogy mindig felugorjon a fedél és akkor próbálom meg lassan lezárni. Hátha lesz olyan állapot, amikor minden jól működik.
Nekem pont 2 hete sikerült 0-ra beállítani. Alig tudtam törölni, mivel nem használom a funkciót és már elfelejtettem a kezelését. Ez úgy vélem, évjárat kérdése. 2007 körül kicsit csiszoltak a fedélzeti komputeren, feltehetőleg akkor változott ez a funkció is.
Abszolut nem, csak ez egy volkswagenes körökben regota ismert dolog: az a muszer ugy van beallitva, hogy csak a szelsosegeket kepes mutatni. Ha nagyjabol rendben van a viz homerseklete, akkor mozdulatlanul all kozepen. Minek izgassa szegeny autotulajdonost? :-)
Azert nyugi, ha forr a viz, azt azert mutatni fogja :-)
Köszönöm a választ! Az a helyzet, hogy a léptető gomb nyomása után megjelenő menűben nincs ilyen sor, hogy speed warning! Ha pedig a setup sort kiválasztom, akkor találok egy winter tyre funkciót, amit már megbeszéltünk, hogy más.
Az ablaktörlő kapcsolókaron két "gomb" van. Alul egy gomb, ami kiválasztásra vagy jóváhagyásra való, és a kar végén egy billenő kapcsolóra emlékeztető kétirányú léptető gomb.
A beállítás menete:
1., Gyújtás ráad 2., Amikor már nem villog semmi és az ajtók is be vannak csukva, tehát a kijelzőn a szokásos kép látható, akkor a léptető gombokkal válaszd ki a "Speed warning" kijelzést. 3., Itt kétféle értéket láthatsz: ha aktív a figyelmeztetés akkor egy sebesség értéket, vagy ha nem aktív akkor: --- Km/h 4., A beállítás úgy történik, hogy amikor kiválasztottad a "Speed warning" kijelzést akkor az alsó gomb megnyomásával ha eddig aktív volt akkor kikapcsol ha pedig ki volt kapcsolva akkor aktiválódik. (és itt van az amit nem értek, mert nekem a legkisebb sebesség 30 Km/h egyszerűen nem tudok 0 Km/h értéket beállítani...) ezután az érték 5 Km/h lépésekben állítható a léptető gomb segítségével. 5., Amikor beállítottad a neked megfelelő értéket akkor kb.: 5 másodperc után a számok kiemelése eltűnik és utána a léptetővel már a szokásos kijelzések léptethetőek.
Taki: kollega szerintem a zarnak semmi baja... kicsit enged le az egyik ablakot es probald ugy becsukni.. vagy egy ajtot kicsit kinyitni. En is bevittem anno a szervizbe a kocsit es ott mutattak, hogy nem a zarral van a gond hanem a levegovel nem jut ki eleg gyorsan.
A Classic felszereltségben nincs. Ambiente-től van, de a zöld kijelzővel. MaxiDOT után elég kínszenvedés olvasgatni a zöld LCD pálcika karaktereit, az összes km számláló sem látszik alapból.
Eladó egy Dension Icelink adapter. GolfV platformhoz használható. Elsődleges feladata Ipod illesztése CD tárként a gyári fejegységhez, de igen hasznos lehet a korábbi, aux bemenet nélküli Stream rádiókhoz, mivel az eszköznek aux bemenete is van, amin keresztül bármi megszólaltatható. Én is erre használtam.
Köszönöm a gyors választ. Symphony kazettás rádiót használok, csak a helyi adók jönnek be. Az antenna alatt nem találtam aljzatot, amibe a kábelt (csavaros csatlakozó, árnyékolt kábel, de kb2-3mm vastag).
Most az rádió vétellel vannak gondjaim.O1 2002-es kombim van. Megbontottam a csomagtatróban a tetőkárpitot és az antenna alatt 2 db kábelt találtam. Mi a szabadonálló kábel? Szerintem valahol elveszik,gyengül az antennajel.
A tetoantenna alatt van egy antennaerosito, amit a radiobol erkezo 12V taplal. Ha ures csatit talaltal, ezzel egyidoben gyengult a radiovetel, akkor szetjott a jelerosito tapja. Dugd ossze! :-) (Vagy fordulj orovosodhoz, gyogyszereszedhez, villamossagi szerelodhoz.)
Ha nem gyari fejegysegrol szol a zene, kulon kell megoldani a 12V-t, un. fantomtapot kell hasznalni.
Az előző octimon 120e.nél a difiből valami csavarok eltörtek, kilukasztották a sebv.házat, kb90e ft volt a javítás. Állítólag típushiba.A mostani autóm most lépte át a 100e.km-t. Szerintetek érdemes előre kiszeréltetni a csavarokat, vagy reménykedjek,hogy ennél nem lesz ilyen gond?
Az elozo autod egy 1999-es (esetleg 2000-es) Octavia volt, 1.6-os SR motorral (100 LE). Nyertem? :-)
Annal a sorozatnal valoban tipushiba volt a sebessegvaltohaz kilyukadasa. Az ujabb autoknal ezt a hibat kijavitottak, nincs szukseg semmilyen óvintezkedesre.
Régi olvasója vagyok e fórumnak, de szerencsére ritkán kérdezek. Sok segítséget kaptam már Tőletek.(Változó alapjárat-aksit levenni 1-2 órára és megjavul,ajtó mikrokapcs.csere......)
Most az rádió vétellel vannak gondjaim.O1 2002-es kombim van. Megbontottam a csomagtatróban a tetőkárpitot és az antenna alatt 2 db kábelt találtam. Mi a szabadonálló kábel? Szerintem valahol elveszik,gyengül az antennajel.
+1 kérdés! Az előző octimon 120e.nél a difiből valami csavarok eltörtek, kilukasztották a sebv.házat, kb90e ft volt a javítás. Állítólag típushiba.A mostani autóm most lépte át a 100e.km-t. Szerintetek érdemes előre kiszeréltetni a csavarokat, vagy reménykedjek,hogy ennél nem lesz ilyen gond?