Keresés

Részletes keresés

T_Ilona Creative Commons License 2014.04.11 0 0 785

Amen, minden szívből érkező ima életre kel.

Előzmény: Szeretetláng (783)
Szeretetláng Creative Commons License 2014.04.11 0 0 784

„Áldott legyen Neved,
ki hallod imámat!
áldott vagy Uram,
mert kiemelted lelkemet a mélységből,
rám tekintettél a magasságból,
és megaláztad lelkemet,

Áldott legyen jóságod,
mi Szívedbe vont engem,
hogy megmentsen és szabaddá tegyen.
Uram, te vagy üdvösségem,
gazdagságom, látásom és életem.
Te, ki nap mint nap elbűvölöd lelkemet,
és megörvendezteted szívemet jelenléteddel,
engedd meg, hogy jelenlétedből
békét, feddhetetlenséget, szeretetet és a
megbocsátás lelkét merítsem. Hadd hirdesse szívem minden rostja
szeretettel dicsőségedet!

Hallgasd meg imámat most,
hogy átfutó vendéged vagyok országodban,
és válaszolj nekem! Amen.”

Szeretetláng Creative Commons License 2014.04.10 0 0 783

Ima, melyet Jézus 2000. május 27-én adott Jean-Marcnak, egy francia kiválasztottjának, a következő magyarázattal:

Jean-Marc kérdezi az Úrtól:
Gyermeked Jeanine - miután ő a rákból meggyógyult - szeretne azokon segíteni, akik ebben a betegségben szenvednek. Mit tegyen? - Köszönöm, Szeretet és Irgalom Istene.

„Béke veled kedves lányom!
Helyesen teszed, hogy együtt érzel testvéreiddel, kik ebben a betegségben szenvednek, amely a testet szétmarja és kegyetlen szenvedést okoz.
Gyermekem, fontos, hogy mindenki, aki ebben a betegségben szenved, az Én hatalmas oltalmamat kérje azáltal, hogy szentelményeket mint keresztet, érmet, skapulárét hord.
Naponta szentelt vízzel vessen keresztet, hitét naponta gyakorolja, Szentségekhez járuljon, melyeket az Anyaszentegyházam által adok és Szent Édesanyámhoz gyógyulásért imádkozzék. Szükséges a kiegyensúlyozott életmód és egészséges tiszta levegő. A városi élet épp úgy terjeszti ezt a betegséget, mint a hajszolt élet, ami túlságosan az anyagiakra irányul. Sok nyugalomra, csendre és imára van szükség.
Gyermekem meg kell értetned velük a megoldást, az Istenhez való térést és a keresztény hitből való élést, mert lelkük nagyobb veszélyben van mint a testük, ha nem térnek meg. A lelkek pont a megpróbáltatás és a betegség idejében döbbennek rá, hogy nem a lényegért éltek - az Istennel való életet, hanem a múlandókért - világi életért.
Itt az ima, melyet ajándékozok neked, hogy naponta nagy bizalommal elmélkedj felette és osszad meg azokkal, akiket a rák megtámadott.
Mindenki teljes hittel mondja ezt az imát és mint igazi keresztény éljen. Így megígérem, hogy e megpróbáltatásban mindegyiküknek megadom a gyógyulást, az enyhülés és az erő kegyelmét.
Ez a te feladatod leányom.

Jézus, az Üdvözítőd."

„Urunk Jézus Krisztus, Dicsőség Királya!

Te vagy lelkem és testem élete.
Könyörülj rajtam! Gyenge vagyok és bűnös.
Gyógyítsd meg bennem ezt a rákos daganatot,
amely el akar pusztítani, és halálomat akarja okozni!

Helyezd belém isteni életedet, a Te örök életedet!
Helyezd gyógyító kezedet erre a bajra,
s meggyógyulok és megerősödöm!

Ó Jézusom, Szeretet Királya,
siess segítségemre! Amen."

Magánkinyilatkoztatás, forrása ismeretlen

Elizeus szolgáló csoport

Szeretetláng Creative Commons License 2014.04.10 0 0 782

Ha elmondom, hogy láttam az imádságot életre kelni, az elgondolkoztat?

Szeretetláng Creative Commons License 2014.04.09 0 0 781

145. : Tölts el engem Szereteted Ajándékával

„Drága Jézus, tölts meg engem, üres edényt, Szereteted Ajándékával. Áraszd el szívemet Jelenléteddel. Segíts, hogy úgy szeressek másokat, ahogyan Te szeretsz Engem. Segíts nekem Békéd, Nyugalmad és Irgalmad edényévé válnom. Nyisd meg a szívemet mindenkor mások sorsára, és adj nekem Kegyelmet, hogy megbocsássak azoknak, akik elutasítanak Téged, és akik ellenem vétkeznek. Segíts, hogy példamutatóan hirdessem Szereteted, ahogyan azt Te az Én helyemben tennéd. Ámen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2014.04.08 0 0 780

A Keresztény hit megvédéséért

„Ó, Üdvösség Anyja, kérlek, járj közben a Keresztény lelke nevében az egész világon.

Kérlek, segíts nekik, hogy a hitüket megőrizzék, és hűségesek maradjanak Jézus Krisztus Tanításaihoz. Imádkozz, hogy hitük fenntartásához legyen mindenkor elegendő szellemi és lelki erejük. Járj közben, drága Édesanyám, a nevükben, hogy nyissák meg szemüket az Igazságra, és hogy kapják meg azokat a Kegyelmeket, melyek segítségével minden, Fiad Nevében nekik bemutatott hamis tant fel tudnak ismerni.

Segíts nekik, hogy maradjanak továbbra is igaz és hű szolgái Istennek, és hogy ellentmondjanak a gonosznak és a hazugságoknak akkor is, ha emiatt szenvedést és gúnyolódást kell elviselniük.

Ó, Üdvösség Anyja, oltalmazd minden gyermekedet, és imádkozz, hogy minden Keresztény utolsó leheletéig kövesse az Úr útját. Ámen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.30 0 0 779

„Ó, Üdvösség Anyja, védd meg ezt a Küldetést, mely Isten Ajándéka, hogy Örök Életet hozzon gyermekeinek, mindenütt a világon. Kérlek, lépj közbe a mi nevünkben szeretett Fiad, Jézus Krisztus által, hogy megadja nekünk a bátorságot kötelességeink elvégzésére; hogy mindenkor szolgáljuk Istent, különösképpen akkor, amikor ezért szenvednünk kell. Segítsd ezt a Küldetést, hogy lelkek milliárdjai térjenek meg Isteni Akaratának megfelelően, a kőszívűeket pedig alakítsd át Fiad szerető szolgáivá. Add meg nekünk az erőt, hogy mindnyájan, akik ebben a Küldetésben Jézust szolgáljuk, legyőzzük a gyűlöletet és a Kereszt üldözését, és hogy fogadjuk nagylelkűen a velejáró szenvedést, teljesen elfogadva mindazt, aminek még meg kell történnie. Ámen.”

Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.29 0 0 778
Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.27 0 0 777

Felkészülés a halálra

„Drága Jézusom, bocsásd meg bűneimet. Tisztítsd meg a lelkemet, és készíts fel engem, hogy beléphessek Királyságodba.

Adj nekem Kegyelmeket, hogy felkészüljek a Veled való egyesülésre. Segíts nekem, hogy legyőzzek minden félelmet.

Adj nekem bátorságot, hogy felkészítsem elmémet és lelkemet, hogy méltó lehessek megállni Színed előtt.

Szeretlek Téged. Bízom Benned. Neked adom a testemet, az elmémet és a lelkemet egy egész örökkévalóságra. Legyen a Te Akaratod az enyém, és szabadíts meg a fájdalomtól, a kétségektől és a zavarodottságtól. Ámen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.23 0 0 776

„Drága Jézus, védelmezz Engem harcom közepette, hogy bármi áron hűséges maradjak a Te Igédhez. Védj meg engem ellenségeimtől. Védj meg Engem azoktól, akik Miattad üldöznek engem.

Osztozz velem fájdalmamban. Enyhítsd szenvedésemet. Emelj fel engem Arcod Fényébe, addig a napig, amíg újból el nem jön Eljöveteled Napja, hogy Örök Üdvösséget hozz a világnak.

Bocsáss meg azoknak, akik üldöznek engem. Fordítsd szenvedésemet vezeklésként a bűneikért, hogy békére találjanak a szívükben, és hogy az utolsó Napon, bűnbánattal a lelkükben üdvözölhessenek téged. Ámen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.21 0 0 775

Álljatok most fel, és fogadjátok Pecsétemet, az Élő Isten Pecsétjét.

Imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat (33) eme imáját, hogy pecsétemet méltányoljátok, és fogadjátok azt szeretettel, örömmel és hálával.

„Ó, Istenem, szerető Atyám,
Szeretettel és hálával elfogadom a Te védelmed Isteni Pecsétjét.

Istenséged körülveszi testemet és lelkemet, az örökkévalóságig.
Alázatos hálával meghajolok, és felajánlom Neked, szeretett Atyámnak Irántad való mély Szeretetemet és hűségemet.

Könyörgöm Hozzád, hogy ezzel a különleges pecséttel védj meg engem és szeretteimet,
És én megígérem Neked, hogy életemet a Te Szolgálatodban élem, most és mindörökké.

Szeretlek drága Atyám,
Megvigasztallak Téged, ezekben az időkben, kedves Atyám.

Felajánlom Neked, szeretett Fiad testét és vérét, lelkét és Istenségét, engesztelésül a világ bűneiért és minden gyermeked üdvösségéért.

Ámen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.20 0 0 774
Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.19 0 0 773

„Drága Atyám, Mindenség Teremtő Istene, Legmagasságosabb Isten, az Angyalok Hierarchiája által, adj nekem Kegyelmet és Védelmet. Tedd lehetővé számomra, hogy összpontosítani tudjak minden gyermeked iránt érzett Szeretetedre, független attól, hogy ők milyen nagyon bántanak meg Téged. Segíts nekem, hogy terjeszteni tudjam - félelem nélkül a szívemben - Végső Szövetséged hírét, hogy a világ felkészülhessen Jézus Krisztus Második Eljövetelére. Részesíts engem különleges Kegyelmeidben és Áldásaidban, hogy ellenállhassak az üldöztetésnek, amelyet a Sátán, az ő démonai és ügynökei okoznak nekem a Földön. Soha ne engedd, hogy féljek ellenségeidtől. Adj nekem erőt, hogy szeressem ellenségeimet, és azokat, akik Isten Nevében üldöznek engem.  Ámen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.18 0 0 772
T_Ilona Creative Commons License 2014.03.17 0 0 771

"Ajánljátok fel magatokat Szentséges Szívemnek...!"

"Jézus Szentséges Szíve! 

Jöjj, és árassz el teljesen, hogy az én céljaim helyett a Te céljaid, az én kívánságaim helyett a Te kívánságaid, az én szavaim helyett a Te szavaid, az én gondolataim helyett a Te gondolataid vezessenek, majd engedd meg, hogy betérjek Szentséges Szíved  legmélyebb helyére! Semmisíts meg teljesen! Én, ….. , teljes szívemből fogom Szentséges Szívedet imádni. Megígérem, hogy benső tűzzel szolgálom Szentséges Szívedet. Lelkesedéssel foglak szolgálni, buzgóbban, mint azelőtt. Gyenge vagyok, de tudom, hogy a Te erőd fenntart engem. Ne engedd, hogy elveszítselek szemem elől, és ne engedd, hogy máshol időzzön szívem! Én, ….. , csak a Te Szentséges Szívedet fogom keresni és csak utánad fogok vágyakozni. 

Jézus Szentséges Szíve! 

Add, hogy ellenszenvet 
érezzek minden iránt, ami ellenkezik Szentségeddel és akaratoddal! Rostálj át újból és újból, és bizonyosodj meg, hogy nem maradt bennem vetélytárs! Mától kezdve vedd szorosabbra a szeretet kötelékeit, amellyel körülkötöttél, és add, hogy szomjazzon utánad a lelkem, és szívem belebetegedjen az irántad való szeretetbe! 

Jézus Szentséges Szíve! 

Ne várakozz! Jöjj és emészd fel izzó szereteted lángjával egész lényemet, hogy amit mostantól fogva teszek, azt csak a Te céljaidért és a Te dicsőségedért tegyem, ne magamért! Én, ….. , felajánlom Neked életemet, és mától fogva kész vagyok arra, hogy szereteted rabszolgája, égő kívánságod és szenvedésed áldozata, Egyházad segítője és Lelked játékszere legyek. Add, hogy vonásaim hasonlóvá váljanak kereszten szenvedő Arcod vonásaihoz a keserűség által, amit a lelkek süketsége és bukása miatt érzek! 
Töltsd be lelkemet! 

Jézus Szentséges Szíve! 

Ne kímélj meg keresztedtől, ahogy az Atya sem kímélt meg Téged! Ejtsd foglyul szememet, gondolataimat és kívánságaimat, hogy Szentséges Szíved rabja legyen! Méltatlan vagyok, és nem érdemlek semmit, de segíts felajánlásom szerint élnem azáltal, hogy hűséges maradok, és fáradhatatlanul hívom segítségül Szent Nevedet! Engedd, hogy lelkem visszautasítsa mindazt, ami nem Te vagy! 

Jézus Szentséges Szíve! 

Engedd, hogy a lelkek megtéréséért lelkem erősebben viselje Tested ismertető jegyeit, mint azelőtt! Én, ….. , önként a Te akaratod alá rendelem akaratomat most és mindörökre. Amen."

T_Ilona Creative Commons License 2014.03.17 0 0 770

"Jézus Szentséges Szíve! 

Jöjj, és árassz el teljesen, hogy az én céljaim helyett a Te céljaid, az én kívánságaim helyett a Te kívánságaid, az én szavaim helyett a Te szavaid, az én gondolataim helyett a Te gondolataid vezessenek, majd engedd meg, hogy betérjek Szentséges Szíved  legmélyebb helyére! Semmisíts meg teljesen! Én, ….. , teljes szívemből fogom Szentséges Szívedet imádni. Megígérem, hogy benső tűzzel szolgálom Szentséges Szívedet. Lelkesedéssel foglak szolgálni, buzgóbban, mint azelőtt. Gyenge vagyok, de tudom, hogy a Te erőd fenntart engem. Ne engedd, hogy elveszítselek szemem elől, és ne engedd, hogy máshol időzzön szívem! Én, ….. , csak a Te Szentséges Szívedet fogom keresni és csak utánad fogok vágyakozni. 

Jézus Szentséges Szíve! 

Add, hogy ellenszenvet 
érezzek minden iránt, ami ellenkezik Szentségeddel és akaratoddal! Rostálj át újból és újból, és bizonyosodj meg, hogy nem maradt bennem vetélytárs! Mától kezdve vedd szorosabbra a szeretet kötelékeit, amellyel körülkötöttél, és add, hogy szomjazzon utánad a lelkem, és szívem belebetegedjen az irántad való szeretetbe! 

"Ajánljátok fel magatokat Szentséges Szívemnek és dicsőítsetek!"

"Jézus Szentséges Szíve! 

Ne várakozz! Jöjj és emészd fel izzó szereteted lángjával egész lényemet, hogy amit mostantól fogva teszek, azt csak a Te céljaidért és a Te dicsőségedért tegyem, ne magamért! Én, ….. , felajánlom Neked életemet, és mától fogva kész vagyok arra, hogy szereteted rabszolgája, égő kívánságod és szenvedésed áldozata, Egyházad segítője és Lelked játékszere legyek. Add, hogy vonásaim hasonlóvá váljanak kereszten szenvedő Arcod vonásaihoz a keserűség által, amit a lelkek süketsége és bukása miatt érzek! 
Töltsd be lelkemet! 

Jézus Szentséges Szíve! 

Ne kímélj meg keresztedtől, ahogy az Atya sem kímélt meg Téged! Ejtsd foglyul szememet, gondolataimat és kívánságaimat, hogy Szentséges Szíved rabja legyen! Méltatlan vagyok, és nem érdemlek semmit, de segíts felajánlásom szerint élnem azáltal, hogy hűséges maradok, és fáradhatatlanul hívom segítségül Szent Nevedet! Engedd, hogy lelkem visszautasítsa mindazt, ami nem Te vagy! 

Jézus Szentséges Szíve! 

Engedd, hogy a lelkek megtéréséért lelkem erősebben viselje Tested ismertető jegyeit, mint azelőtt! Én, ….. , önként a Te akaratod alá rendelem akaratomat most és mindörökre. Amen."

08niki Creative Commons License 2014.03.12 0 0 769
Istenem! Vezess őrangyalom által -kegyelmed és szereteted helyes útján- azokhoz akiken segítenem kell. Vezess mindig oda, ahol szükség lehet rám! Ámen.
Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.12 0 0 768

„Drága Jézus, védj meg engem az ördög gonoszságától. Boríts be engem és mindazokat, akik gyengék és védtelenek az ő jelenlétében. Add meg nekem a bátorságot, hogy ellentmondjak neki, és segíts nekem, hogy naponta elkerüljem minden arra tett próbálkozását, hogy bármilyen módon elkötelezzem magam neki. Ámen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.11 0 0 767

Szent Mihály arkangyal,
védelmezz minket a küzdelemben;
a Sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk!
Esedezve kérjük: "Parancsoljon neki az Isten!"
Te pedig, mennyei seregek vezére,
a Sátánt és a többi gonosz szellemet,
akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban,
Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.09 0 0 766

„Jézus, Védelmed alatt vigyél engem Atyámhoz, és hozd el számomra az Örök Üdvösséget.”

Szeretetláng Creative Commons License 2014.03.05 0 0 765

„Ó, Üdvösség Anyja, védj meg engem a gyűlölet minden formájától. Segíts nekem csendben maradnom, amikor gyűlölettel kell szembenéznem. Tarts erősen engem a Jézus Krisztus iránti hűségemben, amikor a leggyengébb vagyok. Tégy pecsétet az ajkamra. Segíts nekem, hogy hátat fordítsak azoknak, akik olyan szavakat mondanak nekem, amelyek tagadják Fiad Tanításait, és azoknak, akik a hitem miatt kigúnyolnak engem. Imádkozz ezekért a lelkekért, drága Édesanyám, hogy mondjanak ellene a Sátánnak, és hogy érezzék a lelkükben szereteted békéjét és a Szentlélek Uralmát. Ámen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2014.02.27 0 0 764

„Ó, Mindenható Isten, Legmagasságosabb Isten, nézz le rám, alázatos szolgádra, Szíved szeretetével és szánalmával. Gyógyíts meg engem a Te Fényedben.

Emelj vissza Kegyeidbe engem. Tölts el engem Kegyelemmel, hogy alázatos szolgaságban és Legszentebb Akaratod szerint felajánlhassam magam Neked.

Szabadíts meg engem a büszkeség bűnétől és mindattól, ami megbánt Téged, és segíts nekem, hogy mély és állandó vággyal szeresselek Téged, hogy életem minden napján szolgáljalak Téged, örökkön-örökké. Ámen.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2014.02.26 0 0 763

„Legdrágább Jézusom, segíts nekem meghallanom, élnem, beszélnem és másokkal megosztanom Szavadat.

Adj nekem erőt, hogy fenntartsam az Igazságot még akkor is, ha emiatt üldözni fognak engem. Segíts nekem életben tartanom Szavadat, amikor azt ellenségeid elnyomják.

Engedd, hogy érezzem Bátorságodat, amikor elesett vagyok.

Tölts el Erőddel, amikor gyenge vagyok.

Add meg nekem a Kegyelmet, hogy méltóságteljes maradjak amikor a Pokol Kapui fölém kerekednek, hogy hűséges maradhassak Legszentebb Akaratodhoz. Ámen.” 

08niki Creative Commons License 2014.02.25 0 0 762
Köszönöm szépen :)
rhemaáb Creative Commons License 2014.02.25 0 0 761

http://www.istentisztelet.hu/index.php/home-12

Bárki akármikor sokféleképpen imádkozhat.

Előzmény: 08niki (759)
Szeretetláng Creative Commons License 2014.02.25 0 0 760

Az első forma, amikor azt mondom, nem akarlak elveszíteni, mert az a szívébe markol, a második forma a megsebzett szívé a csendben, az elvonulásban

08niki Creative Commons License 2014.02.24 0 0 759
Párkapcsolat rendbehozatalára tud valaki imát?
Köszönöm szépen!
T_Ilona Creative Commons License 2014.02.19 0 0 758

Prohászka Ottokár püspök atya gondolatai az év minden napjára

Február 19.

Így ha valaki, másnak üdvösségét keresi s a magáét elhanyagolja, vajon buzgóság-e az? S ha valaki imádkozik, mikor dolgozni kell; szelíd és engedékeny, mikor szigorúan kellene föllépnie; szemet huny alázatos gyávaságból, mikor bátran kellene megküzdeni a rosszal; ha a jót rosszkor teszi s többet ront vele, mint használ: ugyan megérdemli-e élete az erény dicséretét? Nem önámítás-e ez inkább, melyben az ember saját hajlamait, saját természetét követi s azért teszi a jót, mert jólesik neki, s nem azért, mert Isten parancsolja? Ne ámítsuk magunkat, K. H. (Kedves Hívek), csak tiszta, természetfölötti, s Isten akarata szerinti jócselekedeteket jutalmaz meg az Isten; de azokat azután megjutalmazza istenileg, százszoros bérrel s örök üdvösséggel!

(PO ÖM, XVII., Élet Igéi II., Az Úr ünnepei, 107-108. old.)

T_Ilona Creative Commons License 2014.02.17 0 0 757

Február 17.

c) De van végre ima, hol nem akarunk, nem keresünk semmit — hol csak elismerünk, csak adunk; hol az önzetlen lelkiség úgy árad szívünkből, mint az illat az éjjel nyiladozó virágból; hol lelkét, köszönetét, szeretetét leheli ki a szív. Ez akkor van, amikor hálát ad: Gratias agimus Tibi! Confitemini Domino, quoniam bonus.
A hála igaz szeretet. Ha kérdezed: mit kívánsz? feleli: semmit! Ha kérdezed: mit csinálsz? feleli: szeretek. Szeretem az Urat! Jó Ő, jó, örökké jó, s kiárasztotta jóságát; akarta, hogy meleg legyen a világon — meleg, s hogy érezzék melegét! Akarta, hogy érezzék, hogy tőle van minden: az élet, az ébredés, az erő, a mély világ bennünk s a nagy világ körülöttünk, mely arra való, hogy lelkünket színezze, hangolja, alakítsa, gazdagítsa, szépítse, emelje... tőle van ez mind, tőle, a szerető Istentől.
S mennyit tesz értünk! Virraszt, dolgozik, segít, éltet, mindezt értem! Ah igen, a hála édes érzetével megkoszorúzza irgalmait bennem! Gratias, Deo gratias! S boldogítani akar örök élettel s bevezetni magához, hol többé nem kell már küzdenem s kérnem, mert lesz mindenem; de hálát adnom ott is örökké kell; a hálát adó imádás ez, a mennyország Isten-tisztelete; a hála a boldogult lelkek imája, s nem vagyok-e én is boldogabb, ha szívből-lélekből imádva-áldva hálát adni tudok?! Ó igen, hála, hála az Úrnak!

(PO ÖM, VI., Elmélkedések az Evangéliumról I., Karácsony, 103. old.)

T_Ilona Creative Commons License 2014.02.17 0 0 756

Február 16.

b) Van ima, melyet nem érdek, nem haszon, hanem szeretet sugall, szeretet Isten, lélek, jegyes, gyermek, jó barát iránt. Így kiált Sámuel az Úrhoz, mert szeret; így az apostol a lelkekért, az anya a gyermekért. Kiérzik az imáikból a szeretet, de az is, hogy még mindig keresnek, akarnak valamit; magukat még csak felejtenék, de azokat, kiknek üdvét szívükön hordozzák, el nem felejthetik. Mintha azt mondanák: «Ah Uram, lelkemet adom értük, de mentsd meg lelküket! Szeretem őket, azért szenvedek!» Szent, nemes imádság ez, de ez is keres valamit.

(PO ÖM, VI., Elmélkedések az Evangéliumról I., Karácsony, 102-103. old.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!