Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Testvére Loras Tyrel (A Viráglovag,Renly Baratheon "nagyon közeli" barátja) , Loras a seregével Tywin mellé állt ,és így tudtak a Lannisterek győzni a Feketevízi csatában. A segítség ára az volt,hogy a hugica királynő lesz.
szerintem nem vagy egyedül. ennyi infot nem lehet fejben tartani, de én emiatt mér régóta nem izgatom magam. valahogy mindig helyre kerülnek a dolgok. folyamatosan várunk valamire, de az úgy, abban a formában soha nem jön el, mégis jó:)
nekem egyelőre most az a homály, hogy Tyrell csajszi hogy jött képbe, mint leendő királyné.
Hát ez kínos volt. Egyrészt mert túldimenzionált a gollam-arcú srác karaktere, másrészt nagyon dögös volt a felügyelő csaj.A göndör gyerek viszont cool volt:-))
már megint nem tudom követni, már megint újra kell majd nézni az egészet, mert nem tudom, h mikor ki kiről is beszél, de még mindig lenyűgöz az aprólékossága
és a végén a cliffhanger, vaoooo, de durva volt!!!
Hannibál-ügyben két rész után még bőven fejlődhet, mind karakterileg, mind színészileg, - ha meg nem, magukra vessenek, de ugyanmár, Mads tőlem ülhet egy töksötét szobában is, akkor is elégedett leszek, csókolom! *elfogultság ON, igen, igen igen és?* ;)
Azt gondolom, hogy a valóságban egy nyomozás leginkább olyan lehet, mint a Broadchurch-ben. Szóval talán ez a legrealistább a Killing és Broad közül. Ami a drámának jót tesz, de egy kicsit kevésbé izgalmas, mit azok. De tényleg remek.
Valahogy majd megpróbálja Hugh Dancy karakteét belebolondítani a szenzitivitásba a hírek szerint. Szerintem egyébként többetekkel ellentétben nem rossz a sorozat, és Mikkelsen alakítását is kitűnőnek tartom egyelőre.
A Broadchurch továbbra is remek, csak a Killinghez tudom hasonlítani minőségben. Most már csak azon izgulok, hogy a vége is olyan ütős legyen. Még két rész és kiderül ki ölte meg Danny Latimert.
1rész/1ügyről hallottam és Hannibal kibontakozása lesz az átívelő szál. Ezt egyébként hülyeségnek tartom, mert a gyilkos megismerése, és a folyamatos hosszú percekig tartó Hannibal-Will beszélgetések mellett, az ügy felgöngyölítésére kb. annyi idő jut majd, mint pl most is. Nagyjából semennyi.
Amit Mikkelsenről írsz igaz, de őt akkor is szívesen nézem, ha csak éppen eszik valamit, vagy valakit. :)
Szeretem a sorozatgyilkosos cuccokat, és mivel a Following vállalhatatlanul szar volt, reméltem, hogy a Hannibal hozza azt a szintet, amiért érdemes nézni. Egyelőre nem így van, és hiába jó Mikkelsen, a főszereplő fószer állandó halui, és a gondos effektet követő képzelgései baromi idegesítőek. Meg aztán ez a gombás téma is mekkora baromság volt már...
Én egy percig sem bántam, hogy néztem ezt a sorozatot. Úgy vélem, hogy remek szórakozást nyújtott.
A finálé számomra szívbemarkoló volt. Simon Merrells pedig jól játszotta Crassust. Ő egy olyan ellenség volt, akivel az első pillanttól kezdve tudtam szimpatizálni.