Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
mikor irod az új hozzászólást itten alul van egy ilyen h új link...és oda kell beírni a hivatkozást...és most comojú vok..a legutóbb belinkelt An számnak nincs mp3 változata :(( pedig nekem kell az a zene!!!
a 3. perc környékén olyan jazzes mély hangot nyom mint állat....nem is tom miért szeressük...jah igen...már csak a hangja miatt.... :/ az új style már nem teccik....
hát ez azt jelenti, h "A te ip címed...és mellékelve lesz az üzenetedhez, és látható lesz az oldal tulajdosának." remélem sikerült érthetően elmondanom...még reggel van :D na megyek és készülődök a suliba :*******
Roni! Nem veheted átt a hatalmat! Ha megnézed az 0. vagy 1. hozzászólást láthatod, hogy ki/kik itt a főnökök!!!!!!!! :))
Mi csak jódiákok mondjára tanulunk!!! Még ha hiába is, de mindent megteszünk az ügy érdekében!! :))
Ja, Pöngye, én ma lusta voltam!!! :P :))))
Angel, jó a szöveg!!! Mint mindig! :)
Akkor majd jól szorítunk egymásnak szerdán! Roni te meg mindenkinek szorítassz!! :) A mai szurkolást meg köszi! Végülis az jó volt benne, hogy összevissza lehetett dumálni, és puskázni a pad alatt. :)
Hát ez nagyon cuki:D ok, akkor szerdán oda-vissza szorítás lesz:) akkor te már biztosan együtt érzel velünk tanulásügyileg, mert gondolom most is füzeted bújod:)))))
Angel!!!! Köszi a szorítást:D Egyébként szép ez a szöveg.....
Látom jól elbeszélgettek egymással:) Viszont Roni ha egyszer tanulnunk kell persze hogy nem itt lógunk egész nap!!! Nem mindenkinek olyan luxus ám az élet:))))mintittenegyeseknek...már azt is feladtam hogy elolvassalak titeket utólag mer rámenne a napom:) na de lényeg hogy mint a fórum társtulajdonosa megakadályozom hogy áttvedd itt a hatalmat:)
khm....ja igen a zh... hát érdekes volt:) eredmény jövőhéten, majd tájékoztatunk. de most megyek mer szerdán meg írjuk a következőt, úgyhogy Angel meg Roni te is!!! tessék szorítani, meg együtt érezni mer holnap megint tanulhatok:(((((((
És Peics! ÜRÍTSÉL POSTAFIÓKOT!!!! Most kénytelen vok ideírni néked :PP NA so eztet akartam megmutatni (Többiek ti is nyugodtan elolvashatjátok) :) :
"Bizonytalan. Nem látja értelmét, hogy tovább erőltessem bármit is. Érzi, hogy a másik teljesen elzárkózik előle. Ő mégis próbálkozik hátha sikerül feloldania a másik zárkózottságát. Hiába van tisztában azzal a ténnyel, hogy amit akar, azt lehetetlen véghezvinni. De ennek ellenére próbálkozik. Abban bízik, hogy téved és ez csak egy pillanatnyi állapot. Vakon bízik, miközben belerúgnak többször is, mellé még jó pár pofont is kap. Mindezt tűri. Tűri, mert fél a következményektől. Mi lenne, ha nem tűrné el mindezt és visszaadna minden egyes rúgást és ütést?! Lelke túl csömörlött a rengeteg gondolattól, érzéstől. Nem érti miért nem tudja senki se a szemébe mondani, hogy „ nem kellesz, nincs szükségem rád, menj el!” Miért hagyják, hogy teljesen feleméssze magát emiatt? Szíve lassan olyan lesz akár a jég. Hideg és érzéketlen. Egyszerűen elfelejt szeretni. Elfelejti azt az érzést, ami régen átmelegítette a szívét. Csak a tudat marad meg neki…hogy valaha tudott szeretni."
kicsit elég pocsék hangulatom volt délelőtt..... na mostmár ténleg csók mindenkinek! :*************