Szerintem nekem is van sok olyan tévécsatornarendszerem, amiről fogalmam sincs. Mert nem tudom beállítani, mert az nekem magas színvonal a műszaki szaktudás terén. Emiatt van viszont minden látható csatornából legalább 2, 3 illetve 4.
Jó, hogy eszembe jutttatta a géhölgy, mert elfelejtettem volna. Én ma este szoktam lefekvés előtt mondjuk 11 helyett 12-re állítani az összes időmérő eszközt oszt kész.
Az egyidőben való 1000 százalékos leáramtalanítás ukcve egy jelkép mint olyan. Tehát Béla akkor is elősegíti világ energiamegmaradásának lehetőségét, ha majd másnap áramtalanít, ha már ennyire rickor az a fránya futballllabdajátékmérkőzés meg nem tekintése.
Magyarország és Algéria netán valami kupáér vagy egyéb relikviáér csap össze a fotbalista csatornán? Egyértelmű, hogy ki fog győzni. Saccperkábé nekem is van ilyen csatornán, lehet, hogy belenézek, így ugyanazt nézem, mint Béláék és hát persze, milyen jó érzés lesz ez.
"..mert szerinte nem érdekes, ha tönkremegy a hús..." Eltörpül a világ energiamegmaradásának megsegítése az mellett, hogy vasárnap délbe hiánycikk lesz a rántott szelet.
Bolabek gé igazán frappánsan kigyűjtötte a legkellemesebb mondatokat.:) Nekem teccik még egy: "Igazából kellemetlen egérfogóba kerültem..." Hát, az sosem kellemes. Legalábbis az egérszemélynek.
Bolabek gt konkréten leírta a kedvenc mai mondataimat. Béla igazi szolidalitárs mert Endrét sem hagyja cserben a fotbalista csatornával, és besegít a világmegmaradás lehetőségébe.
Endre hívott telefonon nemrég és jókora feldúltság ütközött ki a hangjából. Egyszerre izgult és volt ideges, ahogy ezt megállapítottam. Ugyanis ma este lekapcsolják az összes villanyt és Jutka is bekapcsolódott ebbe a zöldmozgalomban. Még a hütőt is kihuzza. De Endre nem ettől ideges, mert szerinte nem érdekes ha tönkremegy a hús a mélyhütőben, őt az aggasztja, hogy pont nemzetközileg foci van. Magyarország azt hiszem Algériával játszik és ez fontos valamiért, ahogy Endre mondta. És ez pont akkor van, amikor Jutka 1000 százalékosan leáramtalanitja a lakást. Utánna kimegy a picivel az erkélyre és nézik az eget, mert ilyenkor jól látszik, ha nincs közvilágosítás. Na ezen kaptak össze és Endre megkért, hogy nézzük meg nálam a focit, miután nekem ráadásul van olyan fotbalista csatornám is, amit saccperkábé nem is tudtam. Igazából kellemetlen egérfogóba kerültem, mert este 8 után én is szivesen lekapcsoltam volna a sötétséget és hogy segítsem a világ energiamegmaradásának lehetőségét, de Endrét sem hagyhatom cserbe. Igy aztán én azt csinálom, hogy holnap egyénileg csinálok egy órás sötétséget és nem kollektive a világgal, dehát a lényeg ugyanaz szerintem.
teljesen magunkra vagyunk itt hagyva. fogalmunk sincs, mit gondoljunk erről a miniszterelnöki tanács elnöke választása körüli pörgésről, senki nem mondja meg, mikor kell átátllítani az órát, arról nm is beszélve, h. akkor jön a tavasz vagy nem.