Megvettem a jegyemet én is...)))
A Nyugati téri MCD-ben kaptam, de az egész jegyet nyomtatták, úgy hogy a grafika 0.
Olcsóbb volt, mint rendelni, bár 200-Ft kezelési költséget így is ráraktak!
murray: nem őrült vagyok, hanem hülye, mert az asztalon heverő DOD CD-t nem számoltam bele, szóval 46 :)
Wisey: Jön majd pár srác Angliából is, szombaton érkeznek, Bp-n bulizunk egy jót, majd másnap IC-vel megyünk Debrecenbe, ott alszunk, másnap jövünk haza. Persze a Maident is megnézzük :) Leszünk egy páran, aki akar, csatlakozzon :)
a mai reggelt a fehérvári media marktban indítottam de még sehol a maiden cédé.olyan mérgesen néztem rájuk,hogy még eddie is megijedt volna tőlem.
nekem megjött a jegyem,hát tényleg nem vitték túlzásba a dizájnt,bár a célnak megfelel:)
Én még nem tudom, mert lehet, hogy egyszerűbb lenne koncert után egyből Egerbe menni. Hajnal 5 körül lenne is egy vonat :)
Majd még meglátom addig!
Odafelé mehetünk együtt.
Nekem most az első a koncertjegy! :)
Aztán ha marad még pénz, megveszem eredetiben. Előbb-utóbb mindenképp... "Átmenetileg" meg jó lesz a letöltött verzió is...
Azt néztem, hogy ma lett meg a 45. Maiden CD-m :)
Ha ehhez hozzáveszünk 1 picture disc-et, 13 Dickinson CD-t, 2 Di'Anno-t, 1 Blaze-t, 1 Wolfsbane (promo) CD-t, 1 Samson-t, akkor egészen egészséges Maiden-related szám jön ki (64) :-)
én jó rajongóhoz méltón megvártam a lemezt, nem töltöttem le. Ha jól emlékszem a Rainmaker még nem tetszik túlságosan, de fog :)
Gyönyörűek a fotók a bookletben egyébként!
Épp a Montsegur megy, hát nem igazán tetszik, pedig van, aki el van ájulva tőle. Nekem vmiért a német metal ugrik be róla, ami hát hmmmm nem a kedvencem :)
Na 5 óra körül kaptam egy sms-t beépített emberemtől, hogy a Nyugati MCD-be megjött a CD, 15 perc múlva már a kezemben volt :) 60 db-ot kaptak, de addigra már 1 elfogyott :)
Az album némelyik számával még barátkoznom kell sajnos, de összességében nem lesz gond :)
Az új album jó, bár nekem idő kellett, hogy megszokjam, vagyis inkább: elfogadjam jónak.
Nagyon zavart pár igen erős áthallás korábbi albumok korábbi számaival. Elsőre kevés újat és egyedit hozott-adott, vagy talán az elvárásaim voltak kicsit túlvezéreltek, ám most, sokadszori nekifutásra már egyre inkább tetszik, szépen besorol a családba:)
Okt. 19-én zúzunk is ezerrel, zsuga már a zsebben!
(Fapados egy jegy, meg kell hagyni...)
Első hallgatás, még csak a Paschendale- nél tartok, de eddig ez a legjobb. Igaz a többit nem halottam rendesen, még dolgozok sajnos.
Tudja valaki, hogy a Ticket E. mennyi időn belül küldi a jegyet és mennyit számít postaköltségre?
Köszi előre is.
Á.