Simán lehet csoprotban szökni.Én speckó nem is láttam csoportos szökés gombot se a 3 se a 4 demojában se mer csak az van meg.
Na szóval: ctr-lal ki kell jelölni azokat akikkel szökni akarsz. Ha kijelölted akkor pedig szökés gomb.Mennek ameddig bírnak.Aztán pedig short relay gomb.Ezzel ugye libasorban mennek és kész.
Camenzind nemtom, alig van pénzem anélkül + nehéz.Örülök ha 1 kijön :))
+hogy jutassam el hozzád ha mégis menne v te a pénzt hozzám ???
Az a "csoport-szökés" gombbal lenne elérhető,de én azt tapasztaltam,hogy a cym3 után most,a cym 4-ben sincsen nagy értelme.A csapatodból így elég nehéz egyszerre több embereddel megszöknöd.Vszont sokkal ígéretesebb,ha más csapatok bringásaival lógsz el a mezőnytől.
short relay:
ez(mint ahogy Camenzind is mondta) a váltott vezetés gomb.Ez annyit "jelent",hogy a versenyződ ,aki éppen a csoport/mezőny vezetője(ő van legelől) egy kicsit előlmarad,aztán néhány mp-múlva kiáll,és a heléyére a mögötte lévő versenyző kerül(ez így kicsit bonyorult elmagyarázva,de ha már láttál kerékpárversenyeked,akkor érted miről beszélek)
az infinite relay-nél mindaddig az élen marad az embered,amíg az erejéből futja.(tehát ne áll félre,hanem mindig ő lesz a csoport/mezőny 1. embere) ezzel lényegesebben gyorsabban csökken a "támadási erő"-t jelző kék csík.
paypal: tulajdonképpen hitelkártya kell hozzá más nem, feltöltesz oda némi összeget a kártyádról, és azt küldözgetheted másoknak akik szintén rendelkeznek paypal account-tal, ezesetben cyanidnak. Csak sajnos magyaroknak nem lehet feliratkozni, viszont osztrákoknak igen...
Lenne 1 kérdésem. A PayPal az mi? milyen fizetéses?És Ausztriába már érvényes,mer van ausztriába élö rokon és hát ha + kérem és kifizetem neki ako +tudnám szerezni a cm-t.ELöre is kösz
Igaz,én nem vagyok úgy oda a demokért,eddig játszottam vele kb 5-6 szor.Inkább az adatbázist szoktam "tanulmányozni".Egyszer már ráfáztam erre: nagyon vártam egy játékot,kijött a demo-ja,éjjel-nappal azzal játsztottam,míg végül annyira meguntam ,hogy már nem is kellett a teljes játék;) Persze ez a Cym-eknél elképzelhetetlen,de fő a biztonság;)
Viszont elárulhatnád, hogy honnan lehet letölteni, mert érdekelne.
3-nál azt találtam ki, hogy akiket tudom, hogy mindíg időtúllépők, azok miatt megpróbálok qrva nagy tempót menni, meg imádkozni, hogy szakasz közben adják fel. Egyszer be is jött. Aztán a Giron nem. 5-en megmaradtak a szemetek, így Nardello 3. lett összetettben. :)))
Dufaux,Garrido,Virenque a 3. hegyen robbantott. elmentek 3-4 perccel az utsó hegyig + maradt, csak a végén Simoni,Heras,Vinookurov lesprintelte öket.A 3-asom után aszem Ullrics és Armstrong ment mögöttük + Pecha és Mercado.
Csapat versenyt mmegnyertem Phonak elött 7 1/2 percel.
Pettyes trikoba az 1. 3 én voltam.
ÉS Fehéret is +nyertem Sinkewitz-el utsó hegy közepén volt még 1 kis ereje,robbantottam és 25 mp-vel lehagytam Cunegot.És ez a sprint után is + maradt.Igy +lett a FEHÉR TRIKÓ!! Yesss.
Elsönek amiko +nyertem nem is figyeltem sink-et csak vhogy megverte Cunegot :))