Mi most 5 nappal az indulás előtt még csak a kabinszámot kaptuk meg, a jegy és foglalási szám "talán holnap". Bingó külső kabint fizettünk és a 8121-es balkonos kabint kaptuk (8.szint, 6-os kabinkategória korlátozott kilátással). Mi korlátozza a kilátást?
Kivi voltam, és utánanéztem ennek a vasalós kérdésnek...
Valóban, az összes komolyabb hajós céggel ellentétben az MSC-nél tényleg nem írják elő egyértelműen a vasaló fedélzetre vitelének tiltását... számomra ez csupán egy újabb ok, amiért valszeg az MSC no go, de persze ez szubjektív.
Ilyen korán még nincs foglalási szám. 30 nappal az indulás előtt utalja az iroda a hátralékot a hajótársaságnak, és majd utána kapsz hajójegyet, foglalási számot, s majd utána lehet online chekkolni.
A kikötőben parkolunk, vagyis onnan elviszik a kocsit, mire visszaér a hajó, visszahozzák. Kulcsot le kell adni. 80 Euroért őrzik. Az utazási irodában rendeltük meg.
sziasztok! lenne egy kicsit furcsa kérdésem. írtátok már többen is, hogy fel kell címkézni a csomagokat fel és leszállásnál is. adnak címkéket, vagy nekem kell vinni? köszi :)
Én még csak MSC hajóval utaztam, de a Fantáziára, Splendidára, és a Divinára is vittem vasalót és az ágy alatt tartottam. Senkinek nem volt vele problémája ráadásul nagy gőzölős vasaló volt.
Programok egyénileg, csak le ne késsük a hajót! Véletlenül találtam egy utazási irodánál a hajóutat, mást kerestem . Két napos akció volt, hamar kellett dönteni. Szempont volt, hogy 4 személyes ablakos kabint adjanak Velencei indulással. Az MSC Armoniáról a prospektus nem sokat árult el, fényképet csak a telefonomon tudtam megnézni, az oktober 12. kompromisszum. Nem bántam meg, sőt nagyon várjuk! Mielőbbi gyógyulást!
Segitenétek abban ,hogy hol parkoltok?Esetleg másban is ,vagy hátha összefutunk a hajón. Bizunk azért benne,hogy október 23.ig találunk még utitársakat.
Mi sima bingot foglaltunk és igy kaptuk ezeket a 8.szinten a másik kettő is reméljük a közelbe lesz .A super bingo belső kabinnál sem biztos hogy jobb helyre kerülünk igy maradtunk ennél.
Én nov 14.-án indulok a Divinán a büktours utazási irodán keresztül nagyon profi a szervezés jó sok csoportot vitt már a srác végig van magyar kisérő városnézések stb mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszi! A nevem után @freemail.hu, de a nevemre klattyintva is jön a mail. A visszaútra is gondoltunk szállást foglalni, de ahogy nézem az időjárás előrejelzést, max 19fok lesz esővel, ami nem túl szerencsés. Így már "városnézni" sem az igazi. Nincs véletlenül még 2 szabad helyetek, ha Nagykanizsa felé mentek :-))?
Szia mi már részben megkaptuk a hajójegyeket mi 4 kabint foglaltunk és kettő már kiadtak ,mi külföldi irodánál foglaltunk és ott azt mondták az msc folyamatosan adja ki a bingo kabinokat hamarosan megkapjuk a többit is.Amit mekaptunk az a 8.szinten van a hajó elejében.Ha irtok e-mail cimet elküldöm a telefon számom és ha gondoljátok tudok segiteni hol tudtok olcso szállst foglalni.
Tulajdonképpen az egész belváros sétáló, de a főutca, majdnem szemben vele a Via San Lorenzo, ahol megtalálod a San Lorenzo katedrálist, majdnem sokkal utána, ahol mindenki balra megy ott kell neked is a főtérre a piazza Ferrari-ra. Onnan balra kell fordulni valamelyik sétálóutcán, mert a via Carioli egy olyan utca még, mint nálunk a Váci utca. A kettőt sétálóutcák kötik össze.
Valamelyik régebbi hsz-ben a teljes várost leírtam.