joemaster biztosan nem sértődik meg. <a href="http://www.sof.hu/muhelytip.php?id=71" target="_blank">Itt találsz</a> a témában egy rövidke szösszenetet a tolmácsolásában. Mondjuk a hőmérsékletek kérdése nincs tárgyalva de én már kérdeztem tőle korábban. Remélem nem feledkezett meg a válaszról...;)
Tehát joemaster melyik menü melyik almenüében is vannak a hőmérséklet adatok? Esetleg ha van egy menülistád közreadhatnád.
Lehetséges, hogy eladnám az Audience Mp3 fejegységemet (a beépített 6-os CD-táras fejegység, ami ránézésre igen hasonlít a Stream-re, csak jobb), nem érdekel esetleg?
Lőtávolba került egy Columbus megfizethető áron.
Rosep ez Neked is szól, mármint a Columbus-lehetőség.
Octavia 1-be szeretnék fényszoró mosót, ezt már korábban is írtam. Gyári kialakításnál szerintetek az ablakmosó spricniket és a fényszoró mosót ugyanaz a motor működteti???
Mert úgy néz ki meg tudom oldani a gyári kialakítást. Szóval a kis nyomású helyére tennék egy nagy nyomású mosót és a fúvókákat, csövezést külön megvenném. Vagy ez hülyeség?
A jobb első kerékjáratban lévő papír-nemez-műanyag-tudjisten milyen sz@rból készített doblemez és egy müalemez kivétele (torx fejű lemezcsavarok tartják) után látod meg. ha szerencséd van akkor a cső és a tartály között van a bi-bi. (ezt támasztja alá, hogy csak a teli tartály csöpög) ilyenkor nem annyira kellemetlen a dolog mert kis odafigyeléssel ki tudod húzni addig amíg nem találsz egy bontott cuccot.
Először is boldog Újévet és sok-sok élvezetes km-t kívánok minden car-társnak!
Ablakmosó-témában nem nagyon láttam ilyen problémát ezért megosztom veletek.
Teljesen feltöltött ablakmosó tartálynál, jobb oldalon elöl a keréksátor és a lökhárító találkozásánál vidáman csöpög kifelé a lötyi alul. A tartályt a motortérből nem tudom elérni, ahogy látom ott száraz, de az alját takarja a lökhárító alja. Jól gondolom, hogy ezt kellene leszedni, hogy hozzáférjek megnézni, hol ereszt? Egy torz-fejű csavart láttam a keréksátorban, elég ezt kiszedni, vagy az egész panelt le kell szedni?
Az O2 Stream fejegységem szarakodik mostanában. Úgy kezdődött, hogy beraktam egy CD-t hogy kipróbáljam mégis hogy szól. (Mióta megvettem még nem volt benne CD) Aztán benne is maradt. Pár héttel később egyik indításnál kiírja hogy CD error. Jó akkor kiveszem, úgyse hallgatom. De nem adta ki. Sőt nem csinált semmit. Elvittem, ismerős kiolvasta, persze semmi hibakód. Az akkusarut nem volt kedvem levenni. Pár indítás után egyszercsak helyrejött. Gyorsan kivettem a CD-t. Egy-két nap múlva megint előadta, hogy CD error, de ekkor már nem is volt benne. Na azóta is csinálta már párszor. Találkozott ilyennel már valaki?
Skoda Octavia 1.6, GL, 1998-as gyártmányú kocsim van. A probélámám az lenne a műszerfalamon kiégett a fűtés megvilágítása. Leszedtem a burkolatot ami körülötte van, de sehol nem találtam hol lehetne kicserélni és milyen égő megy bele..Remélem tud valai segíteni üdv.
Igazából a fejegység azért kéne, mert nem tetszenek az univerzális fejegységek, mert vastag kerete van mindegyiknek (aminek nem az meg horribilis pénz)
Köszönöm a válaszokat! A visszakeresés tipp bejött: "...ha ilyet vásárolsz akkor át kell kódolni a rádiót mert másképp nem lesz világitása a rádiónak..." (10640. hsz.) A kommentelő nem túl aktív, majd írok neki mailt, de legalább egy nyom amin elindulhatok.
A hangszórókat már lecseréltem Blau Velocity szettre korábban. Igazából a fejegység azért kéne, mert nem tetszenek az univerzális fejegységek, mert vastag kerete van mindegyiknek (aminek nem az meg horribilis pénz), ez meg szépen belesimul a műszerfalba. Tervezek majd erősítőt a jobb minőség érdekében, meg CD váltó emulátort...