Hm, pedig csak gondos keresgélés, és válogatás kérdése, és egy multi fejegység töredékéből kijön, nekem spec 3 kijelzővel most, ha mindent összeadok kb 50 ropiban van :-) ... navi, dvd, SD olvasó, usb olvasó stb stb
Későbbiekben akár még tolatókamerával is überelhető a konfig ...bár nem naon van szükségem rá.
Majd lefényképezem együtt is a helyén a kocsiban, csak legyen kis időm betenni.
Csak egy javaslat: ha vezetsz akkor az utat és a forgalom többi résztvevőjét javasolt erősen figyelni mert egyéb eseteben veszélyes szituációkba navigálhatod magadat...
Immár majdnem véglegesen sikerült összehoznom a skodriban a gyerkőcöknek a "multimédiát" :-)
Rávettem az kis olcsó PNA-mat, h képes legyen a DVD videójelét fogni, így én is látom, amit ők hátul néznek, és közben akár még navigálhatok is, ha úgy tetszik :-)
Sziasztok! Először is B.U.É.K. mindenkinek! (Idén még nem voltam Mo.-on)
A csomagtér "tálca" egyben van, ősszel 18800,-Ft volt a Skodapalotában. Esetleg Párkányban kérdezte valaki?? + van egy ismerősöm aki Prágába jár bontózni, ha aktuális, megkérdezem.
Közvetlen tapasztalatom nincsen, de volt a családban olyan, aki ezzel kezelte 120-as Skodájának motorját. 220ekm-rel adta el, bontatlan gyári motorral (kivéve vezérműlánc).
Meg tudjátok mondani hogy az O1 gyári 14"-os kerékmérete pontosan milyen?
Kollégám állítja, hogy több gumist is felkeresve, nem tudtak neki felnit adni, mer vmi spéci méret (talán az osztókör miatt) és csak egy Mazda felni stimmel vele. Én ezt nehezen tudom elképzelni, mondtam neki a Golf 4-es felnik jók kell hogy legyenek rá.
Csere: olaj, olajszűrő. Ha két évhez közel jár, akkor fékfolyadék csere. Levegőszűrő betétet nem kell, de én nem hagynám benne, pollenszűrőt sem, de azt is cseréltetném.
A kézikönyv szerint, normál, zöld kijelzős műszerfalon gyújtás nélkül az összes megtett km látszik, gyújtás után pedig a napi számláló. Mindig. Akárhogy kapcsolod át.
Sziasztok! Nekem egy O-2 van amit 2008-ban gyártottak. Olyan jelenséggel találkoztam,hogy gyújtás után a napi km jelenik meg,átváltom az összesre,de az újboli gyújtásnál ismét a napit mutatja. Ez normális,vagy valami más. A napokban megyek 30000 szervizbe . Léhet csak én vagyok láma. Kell ezért szólnom vagy tud valaki valamit tanácsolni? A szerviznek mit kell cserélniük ennél a km-nél? elöre is köszönöm a válaszokat
Ilyen körülményekhez tényleg kell a 4x4, de én nem ilyen helyen lakom, pedig -talán már mondtam- szeretem a hegyeket, magaslatokat, de akár két is dombot is egymás mellette, a tetején kis kilátóval... ja, az már más :-)))
Köszi, nekem is ennyit mondtak, nem dobok tőle hátast, csak azt a szervizben sem tudták megmondani, hogy az alkatrész egyben van-e a filccel a farostlemez (remélem). Sajna az enyém anno nem lett volna cserealap, pont a hiba miatt.
Erről van szó. Ha egyszer végre mi is letudjuk az építkezést, akkor egy makadámúton megközelíthető meredek hegyoldalra fogunk járni naponta... Nem azt mondom hogy nem lehet 4x4 nélkül élni, de 1. hasznos, 2. ad némi biztonságérzetet. Amikor kocsit vettem, 3 paraméter játszott: 1. 4x4, 2. Csomagtér, 3. ár. Nem bántam meg a választást. :-)
Szerintem az arányokban az eltérést jobban észreveszed mint a magasságok különbségét. :-)
Azaz ott éles vonalakat látsz, és két párhuzamosról könnyebben el tudod dönteni, hogy melyik kettő van közelebb egymáshoz. Szerintem.
Azon mindenesetre meglepődtem, hogy a 4x4 magassága mindössze 27 mm-el magasabb mint a normál. Ha sima kombik mellé állok, sokkal nagyobbnak tűnik a lik a kerék fölött.. :-)
Asszony Tucson-jában ülve mindig azt érezzük, hogy a mienk alacsonyabb, mint a többi azonos autó (pl. lámpánál egymás mellett állva úgy tűnik, a másik autó övvonala feljebb van).
Na nekem egy ilyen emelt futóműves O2 kombim van. Nemrég egy mélygarázsban beálltam egy normál futóműves mellé. Még most is töröm a fejem, hogy lehet... Akárhonnan néztem a két autó magassága egyforma volt. Ám a kerekek fölött nekem 3-4 centivel több hely volt. Na ezt magyarázzátok meg már, hogy van ez megoldva. Egyébként ebben a nagy hóban nem volt rossz ez az emelt dolog. :)
A Yetinek sajna kicsi a csomagtere. Pocakbandi ha jól sejtem nagyobb csomagtérre gyúr, ezért akar kombit. A 4x4-nek alapból megemelt a futóműve, szemmel láthatóan magasabb mint a normál kombik.
De azért van aki kihasználja a 4x4et itthon is.. ;-)