Én csak egy rövid tetsztúton vezettem a benzinest és utána a Legacyt a dízellel, nekem tetszett.
Jó volt magasról nézni a forgalmat, nekem nem volt túl billegős (mióta szilveszterkor megautóztattak az RS topikban, azóta tudom, hogy én gyáva szar vagyok...), több hely volt mögöttem a 2. sorban és nagyon tetszett a forma, egy ideje vágyom a 4x4 biztonságára (bár tudom, hogy nem kihasználható) és a Subaru jól szerepelt a tartós teszteken is, a vevőelégedettség is magas, de nem hivalkodó márka.
Nekem tetszene, ha nem lenne ennyire drága, vagy én keresnék sokkal jobban :-))
Én -és most üssetek!- a Forestert venném, nem a kombi Octit 4x4-el.
Nekem volt alkalmam egy Foresterrel mennem egy viszonylag hosszabb probautat, amikor inkognitoteszteltunk egy Subaru-kereskedest.
Hát, oszinten szolva engem nem gyozott meg. Se kinezet, se menetteljesitmeny, se praktikus szempontok. Amikor kiszalltunk, a fedkompjuter olyan fogyasztast mutatott, hogy beleszedultem, pedig nem is nagyon tiportam.
:-) Nekem ilyenem van 25 ezerrel, de nem adom el.. :-) Én Subaru Foresteren gondolkodtam anno, de kicsi volt a csomagtere. Meg Land Rover Discoveryn, de az meg használt volt.. :-( Ha valós a 180, akkor sztem semmi baj nem lesz vele. Nyomozd le, nézesd át jól szervizben, és vedd meg ha tetszik. :-)
Szerintem nézesd át a kiválasztottat alaposan egy megbízható márkaszervizben vagy szerelőnél, és ha átlagos családi autónak használod (10~15 ezer km/év) akkor nyugodtan belevághatsz.
van egy eladó 2.0-es is, de a 2literes dízelről annyi rosszat hallotam, hogy milyen gyakran meghibásodik, hogy nem merem megvenni... pedig jobban tetszene a 140 ló.
180 ezer az nem olyan veszélyes ha megbízható az érték! Az 1.9-es motor pedig nem is egy sárkány én egy rövid ideig jártam egy 2.0 140LE OII-vel (sima), na az ment... még másodikban is villogott a kipörgésgátló merészebb gázadásnál pedig több mint 300 volt benne és "öreg" is volt (2004-es) Az én 1.9-es 105LE OII (szintén sima) kocsim csak egyesben és nagyon jó pillanatában tud ilyet... A 4x4-ben is 105LE a motor?
De ez persze nem a Skoda Auto, hanem a Skoda Nukleáris Gépgyár. Én voltam kint pár éve. Mutattak olyan esztergát, aminél csak egy nagyobb van a világon, a japánoknak. Csak sajna ott is az volt mint nálunk. Nem volt megrendelés, leépítették, elhordták az eszközöket, épületeket.
A 2004---->Octavia kézikönyvről van szó, nem a legújabbról. Angol nyelvű pdf, ha kell akkor emailben tudom elküldeni, de csak holnap mert most melóvan estig..