Nagyon jól néz ki a belsőd, az enyém sajna sötét. Engem is nagyon érdekelne a lábrétvilágítás kialakítása, úgy az első mint a hátsó. Nagyon megköszönném, ha tennél fel leírást, hogy hogyan lehet elkészíteni.
Najó, igaz, a távirányító mellett nekem is ott a nejem, kezeli ha kell :-))) menet közben úgyis osztja nekik az enni meg innivalót feszt :-))) jah, nálam még csak másfél évesek, de a távirányító az már nagy kedvenc így is :-)))
Ha az ülés alatti középrész oldalára gondolsz akkor azt kell mondanom, nem. Az ott a lábtér fűtése. Sajna az index összehúzta a képet a szöveggel, és ezt a képet a takarításhoz szántam. A világítást az ülésbe építettem. Van gyári hyelye. Nálam most ideiglenesen van megcsinálva mert valahová elpakoltam, és hirtelen nem találtam meg gyári foglalataimat, de később már egyszerűbb lesz, mert csak be kell pattintani :-)
Egy cipőben járunk, csak én nem gondoltam arra, hogy AV bemenetes PNA kellene. Most -amig nincs Columbus fejegység- a nejem menet közben hátrahajol, hogy a menüt lássa. A gyerek pedig megtanulta kicserélni a lemezeket :-)
Végülis a mai világban 5,5 évesen ennyit már illik tudni. :-)
A menüben csak azért nem "mászkál", mert még nem tud olvasni, és nem jegyeztettük meg vele az össze filmjének a menüjét.
Dr.Minit!
Gratulálok a gyönyörű beltérhez, ezt szeretem én is a legjobban, csak Ambiente-hez anno nem lehetett ennyire világosat választani.
A törés nem kellemes, de reméljük szépen javítható.
Hova tetted a hátsó lábtér világítását?
Jól láttam, hogy mintha a kézifékkar vonalában, a középkonzol oldalán lenne?
Ez a mondjuk noname egység két 7" LCD-vel volt anno 28 ezer péz, és télleg minden francot lejátszik, még USB és SD bemenet is van rajta... csak hát a gond az volt h ügyi 2 gyerkőc lesi, én meg elől nem látom pl a DVD menüt :-( ... no erre jött az ötlet, h AV-s PNA kell előre, ami navigálhat is akár, de lejátszóként is megállja a helyét, ill kijelző a DVD-hez, no a PNA vót egy húzós 23 ezer, szintén noname :-)
Először is Boldog Új Évet Kívánok minden márkatársnak és annak is ki csak úgy olvassa a fórumot! Remélem mindenki megúszta ép bőrrel, és a járművek sem sérültek!
Sajnos én ezt nem mondhatom el magamról, 22.én este belém tolattak a kapum előtt, miközben engedtem ki az egyik ügyfelet. Szerencse a szerencsétlenségben az, hogy a jármű a nagy ütés ellenére is szerencsésen sérült, és csak egy tenyérnyi horpadás keletkezett a jobb hátsó sárvédő íven, illetve a felni horpadt be, illetve másnapra a kerék eresztett le. Kerékcsere megtörtént, horpadás tavasszal javítva lesz.
Sajnos a két ünnep közt is láttam egy márkatársat, aki viszont nem járt ilyen szerencsésen. Neki a XVII ker. Keresztúri úton tört végig az autója bal oldala, miközben mellette egy Suzuki, talán VagonR állt a feje tetején. Sajnálom őket és remélem nem közülünk volt valaki.
Az év is hasznosan, vagyis inkább dolgosan kezdődött. Szilveszterkor megúsztatták a hátsó ülésemet pezsgővel, tehát aktuálissá vált egy komplett kárpit tisztítás:-)
Ezt az alkalmat megragadva kicsit update-oltam a felszereltséget, és a már meglévő első lábtér világítás melett megcsináltam a hátsó lábtér világítást is.:-)) Majd teszek fel képeket....
Így, most már a háttúlülők sem az ülés alját rugdossák össze. Ez tapasztaltat, mert az előző autóban is csak addig volt koszos az ülés alja, míg be nem kötöttem a világítást....
Hát hirtelen ennyi jutott az eszembe, ja meg az, hogy idáig fel sem tűnt az, hogy a zöld műszerfal, gyújtás után a napi kilométert mutatja. (pedig lassan 3.5 éve ülők benne:-))))))) De ez márcsak ilyen. Minit
Üdv! Én kb négy éve vettem az octiba,egy két lcd-s fejtámlára rögzíthető lejátszó szettet. Németországban sikerűlt kifogni,karácsonyi akcioban,Dual márkanévre halgató német termék. 240 euró volt,akkoriban itthon 100 ezer körűl mozgott az ára,egy hasonló konfigurácionak. Nagyon jól szuperál,bírja a gyereket,van is lehetősége tesztelni,az állandó Debrecen -Szombathely táv során. Régebben,nagyzolós vacaknak tartottam volna,de most,el sem tudnám képzelni,hogyan utaznánk végig,problémamentesen,ezt a majd 500 kilométeres távot.
Nekem ezzel az a gondom, hogy ami a lényeg, pl. a film elindítása, vagy cseréje menet közben, az ezzel nem megvalósítható.
Persze lehet azt mondani, hogy miért nem áll meg az ember, ha CD-t kell cserélni, de azért könnyebb, ha a nejem elöl cseréli a CD-t, amig én vezetek, mert azt akár 10 percenként is megteheti, míg megállni, cserélni, elindulni, 10 percenként kicsit idegtépő lenne.
Mindamellett a megoldás ötletes, csak az én PNA-m nem rendelkezik AV bemenettel.
Hm, pedig csak gondos keresgélés, és válogatás kérdése, és egy multi fejegység töredékéből kijön, nekem spec 3 kijelzővel most, ha mindent összeadok kb 50 ropiban van :-) ... navi, dvd, SD olvasó, usb olvasó stb stb
Későbbiekben akár még tolatókamerával is überelhető a konfig ...bár nem naon van szükségem rá.
Majd lefényképezem együtt is a helyén a kocsiban, csak legyen kis időm betenni.
Csak egy javaslat: ha vezetsz akkor az utat és a forgalom többi résztvevőjét javasolt erősen figyelni mert egyéb eseteben veszélyes szituációkba navigálhatod magadat...
Immár majdnem véglegesen sikerült összehoznom a skodriban a gyerkőcöknek a "multimédiát" :-)
Rávettem az kis olcsó PNA-mat, h képes legyen a DVD videójelét fogni, így én is látom, amit ők hátul néznek, és közben akár még navigálhatok is, ha úgy tetszik :-)
Sziasztok! Először is B.U.É.K. mindenkinek! (Idén még nem voltam Mo.-on)
A csomagtér "tálca" egyben van, ősszel 18800,-Ft volt a Skodapalotában. Esetleg Párkányban kérdezte valaki?? + van egy ismerősöm aki Prágába jár bontózni, ha aktuális, megkérdezem.
Közvetlen tapasztalatom nincsen, de volt a családban olyan, aki ezzel kezelte 120-as Skodájának motorját. 220ekm-rel adta el, bontatlan gyári motorral (kivéve vezérműlánc).
Meg tudjátok mondani hogy az O1 gyári 14"-os kerékmérete pontosan milyen?
Kollégám állítja, hogy több gumist is felkeresve, nem tudtak neki felnit adni, mer vmi spéci méret (talán az osztókör miatt) és csak egy Mazda felni stimmel vele. Én ezt nehezen tudom elképzelni, mondtam neki a Golf 4-es felnik jók kell hogy legyenek rá.
Csere: olaj, olajszűrő. Ha két évhez közel jár, akkor fékfolyadék csere. Levegőszűrő betétet nem kell, de én nem hagynám benne, pollenszűrőt sem, de azt is cseréltetném.
A kézikönyv szerint, normál, zöld kijelzős műszerfalon gyújtás nélkül az összes megtett km látszik, gyújtás után pedig a napi számláló. Mindig. Akárhogy kapcsolod át.