Nekem ugyanezt csinálja, csak azzal a különbséggel, hogy ha leállítom és újra indítom, akkor elalszik a visszajelző és utána rendesen megy. Ha erősebben tapsom a gázt, főleg ha emelkedőre megyek fel, akkor szépen rángat, olyan mintha az egyik henger kihagyna, sík uton semmi probléma nincs vele.. Remélem, egy gyertyacsere orvosolja a problémát. Nekem még nem állt át csökkentett módra! :)
Továbbra is lomha és újra villogni kezdett, sőt úgy is maradt.
Ezzel innen nem tudunk semmit kezdeni. Valoszinuleg az tortent, hogy valamelyik jeladotol olyan jelet kapott a kompjuter, amivel nem tudott mit kezdeni, veszuzemmodba kapcsolta magát-- ezert nem megy az auto.
Hogy pontosan mi a hiba oka, azt majd szervizben megmondjak. Lehet, hogy csak lejott a csatlakozo egy jeladorol.
Ma reggel igen kellemetlen utam volt! O2(2006, 31000km), egy hónapja az enyém, és eddig nagyon szépen ment(sosem kínozom, nyugodt sofőr vagyok), de ma alig húzott, és villogott a motorvisszajelző csap-lámpácska. Leállítottam, majd újra indítás, minden visszajelző elaludt. Továbbra is lomha és újra villogni kezdett, sőt úgy is maradt. 3km-t jöttem összesen. Most itt áll kint. Rá se merek nézni. Mi a teendő? Segítség!
Két kérdésem lenne szakavatott márkatársakhoz: 1) Metabond használatáról tapasztalat, vélemény. 2) "Hidegen" (pár km megtétele után) gázadáskor gyorsítás során a töltés ellenőrző lámpa bevillan. kb. havonta egyszer csinálja spontán. Találkoztatok már ilyen problémával?
Tegnap meguntam, hogy a váltóházban főleg 1-es és 2-esbe váltáskor valami nyekereg - olyan hangot ad, mint amikor műanyag felületen húznak valamit szárazon.
Leszedtem a szoknyát és láttam, hogy egy fehér műanyag gyűrűben van a váltó alja és valószínűleg az nyekereg. Lehet ezt olajozni, zsírozni, hogy megszűnjön a hang és simán csusszanjon a váltó? Ahogy láttam csontszáraz.
Bocsi, ha baromság a kérdés, de nem vagyok nagy barkácsoló.
Uhh bakker, azé ennek elég gagyi hatása van, hiába is milotec :-)))))
Nekem egyébként se jön be ez az új dizájn a ledsorral, kövezzetek meg, de nekem mindig ollan tecskó-tuning fílinget sugall, még akkor is ha egy RS-en, vagy A8-n látom :-))))
Egyébként teljesen egyszerűen vásárolok onnan. Kollégámnak megmondom mi kell, a többit ő elintézi. Lelicitálja, kinti címre megküldik neki és ő hozza haza. Már vettem több mindent.
Sajnos nagyon máshová nem lehet tenni. Mivel nem igazán vontatok igy most felkerült ammögé a müanyag lemez fölé amibe belerondított. Igy hátul a kocsi legalsó pontja 1-1.5 cmrel emelkedett :-)
Arra leszek kiváncsi, hogy amikor a kocsi tényleg meg van rakva hány helyen akadok majd fent.....
Egy ilyen féluniverzálisat én is rápróbáltam mielőtt megvettem volna de már rögzítésénél bizonytalanságokat láttam igy nem lett belőle üzlet
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Octavia II 2007-es Gift-be első hangszóró szettet cseréltetnék. Az egyik szerelő azt mondja befér a normál, a másik szerint csak a lapos fér el a gyári helyen. Kinek higgyek? (Amit kinéztem az normál, 66 mm a beépítési mélysége, de nem merem megvenni)
Bakker. Ide akartam de az orrmotorba sikerült... hosszú volt a mai nap, azért ide is benyomom.
Urak! (és hölgyek!)
Volt már valakinek problémája a központi zárral hidegben?
Nekem az ünnepek alatti nagy hidegekben néha előfordult, hogy a bal hátsó ajtó nem zárult be. Eleinte csak elsőre, vagy egy kinyit-becsuk megoldotta a problémát, de ma vetem észre, hogy ezzel párhuzamosan a tanksapka fedele sem nyílik. Próbáltam nyitni-zárni de semmi. Azután állt a kocsi úgy 20 percet, délkörül amikor még néha a nap is kisütött és utána tudtam megint zárni rendesen meg amikor kinyitottam akkor a tanksapka fedele is kinyílt. Utána mentem vele kb.80 km-t és megint ugyanaz. Az ajtó kilincse a nyáron ki lett szerelve egy festék javítás miatt, talán akkor nem tehették vissza rendesen?
Srácok jól látom, hogy ez a szett nem sima ezüst, hanem olyan 'apró kockás'? Vagy csak a kicsinyítés miatt lett ilyen a kép? Ha sima ezüst lenne megvenném...
Felesleges Cehorszagbol korulmenyesen megvenni, ilyet -- vagy barmi mas mintat -- gyönyörű minosegben itthon is tudnak csinalni, elemenkent 2000 forintert.
Srácok jól látom, hogy ez a szett nem sima ezüst, hanem olyan 'apró kockás'? Vagy csak a kicsinyítés miatt lett ilyen a kép? Ha sima ezüst lenne megvenném...