Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Kezdetben kissé furcsa volt, hogy a jelenbe helyezték a történetet, de semmit nem ront az összképen. A színvonal egyenletesen magas, nem voltak töltelék részek, a sztori halad előre rendületlenül. A színészek is jók, Norma szerepében Vera Farmiga remekel, igazi dögös MILF, a kis Norman kezdetben baromi ismerős volt, aztán rájöttem, hogy ő volt a Charlie és a csokigyár főszereplője. Rá sem lehet panasz, szerintem tökéletes választás volt, az anyjába szerelmes, örlődő Norman szerepére, akin már meg-megmutatkoznak az őrület jelei is. A többiek is rendben vannak, Norman bátyja tűnik eddig a legjobb arcnak, a helyi seriffet pedig a Lost-os Richard játsza. (Ennek a fószernak mindig ki van húzva a szeme?) :)
A második évad berendelve, úgyhogy várható egy kis lassítás a tempón, ami nem is biztos, hogy hátrányára lenne a sorinak.
Összegezve, engem eddig meggyőzött, alig várom már, hogy az első részekben felvázolt konfliktus "megoldódjon", és megérkezzenek végre az első vendégek a Bates Motelbe. :)
Közben elkezdtem a Drótot intenzívebben nézni, és az első évad vége felé már felkúszott 10/10-re, rohadt jó sorozat, a maga lassú tempójában, meg kell szokni.
Az Underbelly 1.-2. évada elég jó volt, a 3. nagy csalódás, elkezdtek maszatolni, nincsenek főnökök, sarokpontok, csak kishalak, így egyelőre félretettem.
Ideért hát a Sundance új sorozata. Egyelőre jó lélektaninak látom, ahogy egy Sundance-es sorozattól el is várja az ember. A pilot minimum 10/9 volt nálam.
Én sem adhatok rá mást, mint 10/10-et, minden percét élveztem. A lezárás tetszett, annak ellenére is hogy sajnos bejött a papíforma, de ahogy tálalták az remek volt.
Kíváncsi leszek a második évadra, lehet hogy full más szereplőgárda lesz?
Nathan a 3. évadtól száll ki. Ott belép egy gyógyegér (a neve nem ugrik be), aki rendesen viszi a 3. évadot a hátán. És ott van még az őrült nagydumás figura, szintén név nélkül, az a 3. évad végén-4. évad elején jön képbe. Persze van, akinek Nathan után már nem az igazi.:)
ja még valami. a brit sorozatoknál egyszerűen nem lehet elmenni a zene mellett. az USA cuccoknál nagyon ritka, hogy felfigyelek a zenére (talán az AHS volt kivétel.....de ott is két évadban volt 3-4 jó szám....)...azonban a briteknél fenomenális amilyen kísérő, aláfestő zenék vannak....
Ugyan az immortal megoldása kiszámítható volt, de felpörögött más az első rész is mocsok módon:-). Valami háromszor nagyon hahotáztam. (Olvastam sajna hót véletlenül, hogy Nathan nem lesz benne majd....kasza is lett így....ő viszi a hátán az egészet...)
Lehet ezt még fokozni? Tökéletes felvezetés, baromira várom már a finálét! Vajon ki ölte meg Dannyt? Tippeket kérek. :) Angol fórumokat olvasva nagy fölénnyel vezet a nyomozónő férje, de szerintem nem ő tette.