Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Látod-látod. Csak gúnyolódni tudsz. Nem vetted még észre, hogy milyen kevesen maradtatok? Ezt köszönheted magadnak, a nagyképűségednek, meg hogy teljesen te akartad irányítani a hozzászólókat. Sokan ezt nem tartották jónak, és szépen lemorzsolódtak. Vedd már észre magad! A spanyolviaszt nem te kakáltad! Alakíts egy olyan fórumot, hogy szarjuk szapuljuk a DKV-t, és dolgozóit. Üdv: Emese
Téged meggyőzni lehetetlen. Te egyedül csak magadnak adsz igazat. Az egód az egekbe jár.
Még csoda, hogy nem robbant szét a fejed ettől a fene nagy tudástól. Lemondtam róllad, mint az orvosok. Remélem elég kultúrált voltam. Mehetsz sírni a moderátornak. Mikor lesz a koronázásod? Én ide akármit írok, lehurrogsz. Jó basáskodást. Folytassátok a kisded játékaitokat. Csaó! Kulturbarbár!
Arról van szó, hogy írod, az utasok nem tudták a mai napig megtanulni mi a rend. Az utasok tudják mi a rend, csak nem tartják be, mert kényelmesebb nekik ha nem tartják be. Lehet ejnyebejnyézni.
Te írod, hogy Te sem veszed komyolan az elsőajtózást, tehát Te sem tartod be ezt. Lehet ejnyebejnyézni. Ezzel csak azt bizonyítod, hogy Te sem vagy szabálytisztelőbb, az utasoknál. Akkor Tőlük miért várod el, ha Magaddal szemben nem? Egyébként pont emiatt nem működik a rendszer, mert a nagy többség beleszarik mind a két oldalról.
Mellesleg az elsőajtós felszállási rendszernek nem eleme az, hogyha valaki hátul akar felszállni, akkor otthagyhatod a francba.
Ha azt írod, hogy a nyomkodós utasnak, aki abban az időben nyomkodja a külső gombot, amikor elsőajtós felszállás van és nincs felszállni akaró tömeg kinyotod akár a hátsó ajtót is, de utána előre hívod, hogy mutassa meg a bérletét, akkor azt mondom korrekt vagy.
Ez a leghatásosabb módszer a ránevelésre, hiszen valamilyen szinten ilyenkor kultúrált módon (persze csak ha kultúrált módon hívod előre) megalázod, hiszen a többi is utas is tudja, hogy a renitens utas miatt kell többet állni a megállóban.
Na végre! A csicskásodat miért nem inted meg? Engem már rég kitiltattál volna. Miért véded annyira? Megint fáj az igazság? Azért ez már tulzás, amilyen hangnemet egyik-másikótok megenged magának. Ne legyetek már ennyire beképzeltek! Csak úgy süt a sofőrgyűlölet belőlletek! Szálljatok már le a földre! Te nem azt csinálod, amit a főnökeid mondanak? Még ha nem is tetszik? Szerintem igen. Akkor miért várjátok el Tőllünk, hogy mennyünk szembe az utasításokkal? Nekünk is van családunk, akikért felelősséggel tartozunk, és el kell tartanunk. Gondolkozz el ezen, Te is, meg a csapatod is. Ti még nagyon messze vagytok hozzánk élettapasztalat terén. Még ha igazatok is van nagynéha, akkor is egy kis tiszteletet elvárna az ember. Nem tudom miért vagytok ennyire elszállva magatoktól. Elolvasta egyáltalán a havered hozzászólásait? Kétlem. Elősször saját magad körül tegyél rendet, utánna hurrogj le minket. Nagyon együtt vagytok!
Azért az valahol vicces, hogy olyan ember papol nekem a bunkóságról, aki egy mondatban 3 helyesírási hibát ejt, ráadásul a legalapvetőbb szavakat sem sikerül eltalálnia... :P Na jól van, tényleg megyek, mára elég volt ennyi ebből a primitív szubkultúrából, amit képviselsz. Te meg serénykedjél holnap is, mutasd meg a 15 éves kölköknek meg az öregasszonyoknak, hogy ki az úr a buszon ;)
Könyv és könyv közt külömbség van. Amit te nézegetsz (te azt mondod olvasod) az képeskönyv. Nekem is volt kis koromban. Szerettem is nézegetni őket. De 6 éves koromtól már inkább olvastam. Esetleg meséljek neked? Szólj, és megyek! Pizsamát felvetted már? Gyerekeknek ágyban a helyük. Azért Én a szüleid helyében szégyelném hogy ilyen gyerekem van. Nekem a kutyám különbb tőlled! De azért örülök, hogy kitört belőlled a bunkóság. Így legalább egy kicsit felengedtél. A hülyeség már amúgy is feszítette a fejed!
Ne mosakodj. Ebbe már úgyis benne maradtál. Hidd el, még mindíg 120/80 a vérnyomásom. Alkohollal meg nem élek. Se droggal, se mással. Nyugodtan próbálkozhatsz, de mint már mondtam, nehogy bekattanj! Én jól vagyok. Te amúgy miket olvasol? Mert valami itt nem stimmel! Olyan hülyeségeket írsz, hogy az már fáj. De ezzel csak magadat égeted.
Általánosságban írtam, csak nem magadra vetted öreg? :D Ilyenkor hol van az az állítólagos lazaság, amiről az imént vartyogtál? Lehet, hogy mégse nekem kéne az a nyugtató feles? :P
Mit ittál? Nagyon pörögsz! Kárt ne tegyél már magadba! Hívj inkább orvost! A szókincsed nem valami fényes. Sértő szavakból kifogyhatatlan vagy. Ilyenkor hol a moderátor? Engem már letiltattatok volna, ha így írok ahogy te. Egy kicsit azért szégyelhetnéd magad, taknyos léttedre.
Rendőr, persze.. Jó, hogy nem mindjárt a légiforgalmi irányítókhoz hasonlítod magatokat. A rendőröktől legalább valami minimális intelligenciát elvárnak, buszsofőr meg bármelyik tahó lehet, ezt te tudod a legjobban.
Erre most lehetne azt is írni hogy hülye az a jó K... A...d, de Én úriember vagyok. Úgy látom már kezdesz bepörögni! Nem bírod ha ellenkeznek veled. Orvos látott mostanába? Vigyázz, nehogy stroke-t kapjál, és ne tudjál minket tovább köpködni!
Én csak azt nem értem az ilyen önjelölt sztahanovista élmunkásokban, hogy tulajdonképpen kinek akarnak megfelelni? Több pénzt biztosan nem kapnak érte, maximum egy elismerő vállbaveregetést. Ellenben: - kibasznak az utasokkal - kibasznak a kollégáikkal - és nem mellesleg kibasznak saját magukkal is (csak persze olyan hülyék, hogy ezt észre sem veszik). Persze tényleg lehet olyan, aki ezt teljesen nyugodtan, sőt élvezettel csinálja - ezek az úgynevezett "házmesterek". Kapnak egy minimális hatalmat a kezükbe, aztán azt hiszik, hogy az övék a világ (amíg pl egy hevesebb vérmérsékletű utas pofán nem vágja majd őket - mint ahogy erre már volt példa egysze-kétszer).
Mert konok Cívis! Felsőbb rendűnek érzi magát! Neki a pénzéért ne mondják meg hogy hol, mit csinálhat! Csak jogai vannak, kötelessége nincs! Főleg egy buszsofőr, aki csak alkalmazott egy cégnél! És akármilyen jól csinálja a dolgát, minden áldott nap megkapja, hogy rohadj meg, kurva anyád, köcsög vagy! És ehhez még jóképet is vág, úgy megy haza, hogy nincs benne gyűlölet. Ez a munkája. Hány munkahelyen kell ezt elviselni? Szerintem a mienk mellett a rendőröknél. De ha bajba vannak, akkor drága biztos úr, csináljon már valamit! És ez még így is lesz egy jó ideig. Rajtunk töltik ki a drága svájci franktól kezdve a kis fizetésig minden bajukat! És MI szó nélkül tűrjük. Mert TE csak egy buszsofőr vagy!
Csa. Látod sokan a káromat kívánják! Pedig az egészségemmel nincs gond. Közel az 50-hez, még mindíg 120/80 a vérnyomásom. Már megszoktam, hogy az ilyen kis mitugrálszok ilyen válaszokat írnak. Amikor olvassák a hozzászólásaimat, kíváncsi lennék az ők vérnyomására. Szerintem hamarabb kapnak stroke-t mint Én, 26 évnyi buszozás után. Valahogy nem bírják elviselni ha kiállunk a mieink mellett! Csak 1 hónapig csinálnák ezt a melót, és kíváncsi lennék a véleményükre. Azt hiszik, hogy Én utálom az utasokat, pedig ez közel sincs úgy. Nem láttak még munka közben, és úgy itélik meg a munkámat! De ez engem nem idegesít, elnézem a sok tudatlannak! De szerintem ezzel Te is így vagy. Jó pihenést!
Pár éven belül valószínűleg meg is kapja majd érte a méltó jutalmát pl egy jó kis stroke keretében :P
Nem biztos. Mert azt csak ti hiszitek, hogy ha komolyan is vesszük, akkor már fel is huzzuk magunkat. Tévedsz, mert azért annyira nem izgatja fel egyikünket sem a dolog. Sajnos ezen csak az utasok tudnak elborulni agyilag, és nem mi.
Úgy tűnik, sok munkatársaddal ellentétben Te talán túlságosan is komolyan veszed az elsőajtózást. Ha a Cívisbusz Konzorcium is ilyen komolyan tekintene a dologra, talán a járművek megrendelésekor gondoltak volna arra, hogy ne legyen rajtuk szelektív ajtónyitási lehetőség.
Azt magyarázd meg, hogy ha nem is villog a gomb, még megsem álltam, miért nyomják?