Keresés

Részletes keresés

pittipitti Creative Commons License 2007.08.17 0 0 1866
Csak elmélet...de ha egy lopott kártyáról származó paypal pénzt fogad valaki azt visszachargebackolják az x-edik számláról is ....
Ilyet a stormpay-on éltem át. (keserű tapasztalat)
Vagy másik eset....fogadsz valakitől pénzt nem áruforgalomért hanem pénzért...esetünkben pl forint kp-ért....ez tiltott dolog.
Hiszen ha az akitől az ilyen paypalt kaptuk claimot indít ellenünk mivel védekezünk..mivel bizonyítod hogy a paypalpénzért készpénzt adtál??
Ezek természetesen nagyon ritkán fordulnak elő....de jó legalább elméletben végiggondolni.
Természetesen nem feltételezek ilyet arról aki az egymillkónyi paypalt ilyen úton felajánlotta, de az ördög nem alszik.
Én a magam részéről nem mennék bele soha..esetleg jutalékért és utólagosan fizetve ha pl már kikértem a folyószámlámra a kérdéses összeget...és után fizetném csak a forintellenértékét.....azaz azonnal soha....
Tehát kérje ki a saját bankszámlájára....vagy csináljon a paypaljához ha lehet egy amerikai bankszámlát kártyával és kérje ki egy atm-ben (ha ilyet lehet csinálni...nem próbáltam)
Előzmény: digicat (1865)
digicat Creative Commons License 2007.08.17 0 0 1865
Ezt nem hiszem, mi közöm nekem egy másik claimhez?
Előzmény: pittipitti (1863)
digicat Creative Commons License 2007.08.17 0 0 1864
pittipitti Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1863
Ez az eljárás veszélyes azokra nézve akik fogadnák tőled ezt a pénzt!
Ha esetleg attól akitől kaptad a pénzt kapsz egy claimot és cancellezik a pénzed vissza akkor utánnanyúlnak azokhoz is akiknek szétküldted.
Egyszerűbb ha lekéred bár esetleg kedvezőtlenebb árfolyamon váltják forintra.
Előzmény: csabuj (1859)
pittipitti Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1862
Magyart hisz egy magyar bankszámláról fogják neked utalni a pénzt
Előzmény: M6TTL (1861)
M6TTL Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1861
Ha pénzt akarok utalni a bankszámlámra a PayPal kontómról, akkor milyen számlaszámformátumot kell megadnom? IBAN? Vagy a magyar 2x8 karaktereset?
overandout Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1860
Egy kattintás és premier lettem:)
csabuj Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1859
Kedves Paypal Fórumozok!

Ha valakinek szüksége van arra, hogy pénzt kapjon paypal-on keresztül, az a következő email címre írjon: csabuj@freemail.hu

A történet a következő: ki akarom venni a pénzem, de nem akarom a bankba leutalni! Ha valakinek kell pénz (max 1millió forint), az ír egy mailt, megbeszélünk egy időpontot, elmegyünk az irodámba (Bp 6ker), és együtt megcsináljuk a tranzakciót,majd megkapom az összeget kézpénzben!

Az emailekre jövő hét csütörtökön tudok válaszolni!

További jó nyarat,

Csaba
overandout Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1858
Szóval ha megpróbálok egy átultalást a formakitöltés közbe ugyis kijelzi elvielg h tul nagy a limit ekkorát nem küldhetek personallal....
Banknál eleve fiygeltem erre h a bank ne korlátozzon.
Az account upgradeléshez kell faxolni meg szenvedni?
Köszi a válaszokat.
pittipitti Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1857
Max a kártyaszámlád vagyis a visa kártyád napi limitje okozhat gondot....
A kártyalimiteid neked kell tudnod a bankból ahol van a folyószámlád...kártyád...
Számlanyitáskor kártyaigényléskor adják meg ezeket a limiteket....pl nekem napi 5 tranzakciót enged meg mittudoménmennyi a napi max....
Előzmény: pittipitti (1856)
pittipitti Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1856
Nekem már premier van rég..limit nélkül...
Próbáld ki mennyit enged....legfeljebb premierre kényszerít váltani ha betelt a limited.
Ez nem lehet majd gond ha már hozzá van rendelve kártya...
Én azt hittem hogy ha már kártyát rendel vki hozzá azt felminősíti premierré...
Én már régóta premier vagyok..tehát ezeket úgymond neked kell átélned...
Előzmény: overandout (1855)
overandout Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1855
Van hozzá rendelt kártyám egy visa classic tehát tud mit megterhelni a pay pal...
De ettől függetlenül h sima personal mennyit tudok küldeni egyszerre?
pittipitti Creative Commons License 2007.08.15 0 0 1854
A gondod az lesz hogy nincs mit küldened mert nincs kártya hozzárendelve és előbb fogadnod kéne a limited erejéig vkitől a pénzt...premierhez meg domborkártya kell amely forintegyenlegéig fizethetsz a paypaloddal....bármiben...
Előzmény: overandout (1853)
overandout Creative Commons License 2007.08.15 0 0 1853
Leginkább az érdekel h tudok-e 25000 felett küldeni a sima personalommal.:)
overandout Creative Commons License 2007.08.15 0 0 1852
sima personal accountrol mennyi a maximum küldhető összeg?jól értem h havi szinten 500 dollár összesen....vagy ezt lehet upgradelni personalon belül?
vagy nagyobb forgalom esetén érdemes premier vagy buisness-be átmenni?
Köszi a választ előre is
embeembe Creative Commons License 2007.08.14 0 0 1851

Egyrészt az internetkártyán nincs ott a neved, aláírásod, szal ha elhagyod, azzal nem nagyon tudnak mit kezdeni. Másrész valami olyasmit mondtak a cib-nél, hogy valamivel később emelik le a pízt a számládról, több időd van közbelépni, ha...  de lehet, hogy ez már csak városi legenda. Megnéztem az én vásárlásaimat: 4-5 nappal később könyvelték le azokat, ahhoz képest, amikor ténylegesen megtörténtek.

Előzmény: Törölt nick (1850)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1850
a cib-es internetkártyának nincs pin kódja...

egyébként én már azt sem értettem, hogy dombornyomott mastercard mellé minek internetkártya? biztonsági okokból?
Előzmény: corp (1846)
Mopi Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1849
Az a PIN biztos a netkártyé, nem pedig a dombornyomotté? Ha jól emlékszem, akkor én annó a netkártyához nem kaptam PIN-t. Elvégre a PIN akkor kell, ha POS terminálnál fizetsz vagy ATM-ből veszel fel pénzt, ezeket meg a netkártyával nem lehet.
em Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1848
a pin kódodat jobban teszed, ha nem adod meg senkinek:)))
IDKFA Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1847
Szerintem sehol. Sőt...
corp Creative Commons License 2007.08.13 0 0 1846
Hello.Megkaptam a CIB internetkártyámat és hozzá külön a PIN kódomat.Ezt kell beregisztrálnom a Paypalba,vagy várjam meg amíg megérkezik a dombornyomott Mastercard kártyám?Esetleg mindkettőt?Az internetkártya Pin kódját mikor és hol kell megadnom?
overandout Creative Commons License 2007.08.10 0 0 1845
sziasztok!
Most lettem verifájd.
Fizethetek nagyobb összeget is (25 rongy felett)vagy iylen mindnet elfaxolgatós procedúra után lehetséges ?
Havonta bármennyi vásárlás lehetséges ?
Köszi.
digicat Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1844
Ha limit alatt a hitelkeretre gondoltál, akkor fizess be annyi pénzt, amennyi a hitelkeret fölött hiányzik a fizetendő összeghez, és emeltesd fel a vásárlási limitet annyira, amennyit fizetni akarsz. Raiffeisen hitelkártyával működik, ezzel a módszerrel már fizettem a hitelkeretnél jóval nagyobb összeget, tippelem, hogy a többivel is hasonló a helyzet.
Pl. ha 200 000 a hitelkeret, és 250 000 a fizetendő, akkor még 50 000 forintot kell befizess, és 250 000 legyen a vásárlási limit is. Mivel nem forintban fizetsz, az árfolyamnál ne legyél szűkmarkú, a dollár árfolyama az MNB középhez képest 10 forinttal is eltérhet kártyás fizetésnél, és nagy összegnél ez már forintban is sokat jelent.
Előzmény: fulig jimmy (1841)
merkur22 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1843
Akkor kösz,hogy megfogalmaztad helyettem a kérdést:)
Előzmény: digicat (1840)
edk440 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1842
Lehetséges a dolog. De ilyen magas összeg meghaladhatja a debitkártyád vásárlási limitjét is.
Előzmény: fulig jimmy (1841)
fulig jimmy Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1841
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy PayPal-lal Ebay-es vásárláskor lehet használni normál bankkártyához tartozó bankszámlát is vagy csak Hitelkártyához tartozót lehet használni?

mert az a gondom, hogy 200.000 Ft-os a limit a hitelkártyámon és az most nem elég.

Ezért szeretnék bankkártyámmal fizetni. Elvileg mintha az Ebayen azt olvastam volna, hogy lehetséges.

De miután a Paypalnál felvittem a bankkártya adatai, sehogysem tudtam úgy megcsináni, hogy az ebay-es fizetésnél ne a hitelkártya adatai jelenjen meg.
a primary-kat néztem azzal nem lehet gond.

Előre is köszönöm a segítségeteket.

Fülig Jimmy
digicat Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1840
Ebben a formában a kérdés értelmetlen, nem lehet válaszolni rá. A weboldal nemzetiségének semmi köze hozzá hogy milyen bankkártyát fogadnak el.
Nézd meg az adott weboldal helpjét, vagy kérdezd meg a supportját, esetleg add meg a linkjét hátha valaki ért németül és megnézi helyetted.

Ha azért írtál ebbe a topikba mert elfogadnak PayPal, akkor szintén értelmetlen a kérdésed, annak a kérdésnek lenne értelme, hogy a PayPal elfogadja-e a CIB internetkártyát. Többen írták, hogy használják PayPal-lel, ezért valószinűleg neked is fog működni, de kipróbálni max. 1 perc.
Előzmény: corp (1838)
digicat Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1839
Ha nincs mágnescsík és nem dombornyomott akkor az csak egy kártyaformájú műanyag, fizikai bankkártyaként nem lehet használni.
Előzmény: Andreas (1837)
corp Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1838
Úgy értettem,hogy német weboldalon melyiket fogadják el:az internetkártyát vagy a dombornyomott Mastercardot?
Előzmény: digicat (1835)
Andreas Creative Commons License 2007.08.07 0 0 1837
(a CIB kártyát is ad, nem csak egy kártyaszámot?)

Fizikai kártyát küldenek kártyaszámmal, CVC kóddal, MasterCard logóval, lejárati idővel, mindössze a mágnescsík hiányzik róla.
Előzmény: digicat (1835)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!