Spec. nem tudom, hogy mit csinálok éppen 2 hónap múlva, mindenesetre jobban tervezhető időpont, mint a 2 nap!:-)
Ha kérhetném mindenkitől: jó előre készüljön fel, hogy ott kell lennie, jelenlétével járuljon hozzá az 1. ilyen típusú lacsi találkozó sikeréhez, mert akkor van értelme, ha az aktív fórumozók nagy része eljön!
Valamilyen programot is ki lehetne találni. A személyes megismerkedésen és a gépmustrán kívül mi lendíthetne a hangulaton és tehetné színvonalasabbá a talit?
Lehetne mondjuk egy olyan talit szervezni, ahol csak a tali helye lenne egy mindenki által ismert hely (itt a siófoki TESCO-parkoló lett volna), majd onnan egy laza túra a természetbe piknikezéssel megspékelve?
Eddig még nem próbáltam (hozzáteszem, ezidáig egyetlen autómat sem), így alighanem bennem van a hiba, de sajnálom még rövid szakaszon is padlógázzal gyilkolni. Ha találgatni kellene, a motor dinamikája és a kihasznált fordulatszám tartomány alapján kicsivel 200 felett lehet a vége (akár 4 személlyel, klímával is), de ezt lehet, hogy soha nem fogom megtapasztalni élőben.
"ideálisabb egy ilyen talit 2-3 héttel előtte meghirdetni"
Igen, azt hiszem az ismerkedési mámor kissé kapkodósra vette a szervezést.
Én sem tudom már beilleszteni. Egyébként a hétvége, (netán állami ünnep) sokkal inkább tervezhető az elfoglaltságra. Nem beszélve arról, hogy esetleg a család sem akar kimaradni, ami plussz egyeztetés...
Ha sikerül a tali, akkor mindenkinek aki elér oda kívánok egy Tesco gazdaságos happy day-t!! :-)))))))
Nem jött ez az időpont egy kicsit hirtelen? Nekem jövő szombat jobb lenne!
Szerintem -a fórumot figyelgetve- elég sokan szabadságolták magukat, így ennyi idő alatt még tudomást sem szerezhetnek a taliról, nemhogy be tudnák iktatni a programjukba. Szerintem.....
Nem lenne ideálisabb egy ilyen talit 2-3 héttel előtte meghirdetni? Akkor talán nagyobb az esély arra, hogy nem csak 3-4 autó lézeng a találkán, hanem sokan összejöhetünk.