szar a cikked... hol voltál szombaton kecseg?
nekem is sikerült magam széjjelinni péntek-szombaton is, de jólesett...
Egyébként most van egy csomó qrvajó borom, ha akartok átjöhettek pusztítani + valami filmet nézni.... he?
Csecs Különben felrekta az újságjukba a cikkemet, lehet olvasni.
Kicsit túlittam magam szombaton.Egykor elfogyott a sör, úgyhogy kénytelen voltam átállni a vodkára.Most meg mintha nem lenne agyam.
Most kicsit leállok.
Erzsi kommersz barackot!
na akkor jól van, hétvégén akkor én nem megyek sehova, hanem éjszaka nézem ahogy fröcsög a geci orrba-szájba... az finom lesz...
Kőszegen király volt, apósnak kiváló veresbora van, meg is ittam rengeteget belőle... meg végigkostoltam az egész familinak a borait... egyébként mindenki jó fej, éntőlem meg el volt szállva a fél város... mondjuk jogosan... egyszerűen szimpatikus vagyok (magamnak is)
Rzsi, adjál egy ingyen pálinkát! köszönömszépen...
sajnos ez igaz! ahogy nézem a DC-ben lofasz sem lesz februárban... de állítólag nyílik valami Padlás nevezetű hely, ahol kizárólag Rock-Hardcore-Punk zene lesz (a hirdetés szerint)...
plusz oda van írva, hogy Metro-team... magyarul költözik a Metro... azé megnézzük asszem, pláne ha bárka se lesz...
jól megfejelünk majd mindenkit, üüüüüaaaaaa!!!
Erzsi, sört mer bólintok!
Nem mindegy köcsög. Ott inni is kell, te meg azt nem tucc. Márc. 15 az valami ünnep ugye ? Ja tényleg, akkor lesz Holivudu DC-be. Azér nemzeti ünnep többször van, mint koncert Vp-ben.
Erzsiiii ! Adj egy sört.
Lassan ekék kezdeni szervezni Egregyet!
Szerintem márc. 15.-én meg az a hétvége jó lenne ?
Vélemény ?
me akkó e ke kezdeni a szervezést !!
pályinkát Erzsi
kiütlek én is ha az kell....
még két és fél óra, aztán még egypár aztán má iszom is igazándiból...
akartok filmezni jövő héten? mert akkor úgy szervezem a programomat, talán még van hely a határidőnaplómban....
Erzsébet, egy cock-télt! Szódás bort!