Minden OLAJOSNAK , volt OLAJOSNAK /remélem ilyenek nincsennek/,minden szolnokinak és leendő szurkolónak KELLEMES, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK a saját és a "nem fórumozó drukker barátiam" nevében.
Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Olajosnak és este egy halk imát mormoljunk el, hogy az új bedobónk legalább úgy dobja a triplát, mint a tavalyi szezonjában!
Alairom, kibaszott keves pontot dobal, de az osszes tobbi kategoriaban rendben van. Tripla szazaleka kataasztrofalis, de szerintem van benne spiritusz, csak egy kis onbizalom kene neki. (Ez az edzomeccsek alatt rendben vol...)
Nekem az igazi csalodas Igor tamadojateka. Hihetelen, hogy mennyire esetlenul, lassan centerezik. Remelem ez meg mindig csak a stamina hianya miatt van. Vedekezesben mondjuk sok mindent kompenzal abban a 15-20 percben, amikor palyan van.
Joksziban is van meg nehany tripla meg izomkosar meccsenkent. Vele nincs baj.
Ja, Cica...
Katasztrofa! Harazinnak sajat palankja alol nagyobb eselye van, hogy betalaljon, mint neki 6.25-rol. Tenyleg nem hiszem, hogy van az A-csoport kezdoi kozul tutyi-mutyibb tamado, mint Cica
Okés.Egyébként minden relativ.Pl ha azt nézed hogy cica idősebb mint szasza és igy is csak az előző szezonban produkálta az első(és utolsó)biztató jeleket akkor sztem még szaszában is benne valami:))) Egyébként ha jol emlékszem Taki nem azért lett kezdő irányitó mert nagyon spiler volt hanem azért mert akkor éppen nem igen volt lové de viszonylag jol élt a lehetőséggel és megragadt őár évig!Ezzel csak azt akarom mondani hogy pl ha nem hozzuk kelleyt meg puskást hanem egy jo 2-est meg 5-öst és mondjuk szasza kezdett volna lehet kijött volna belőle vmi:))))
Jo tudom sok a ha de csak azt szeretném kifejezni hogy azért ő olyan sok sok lehetőséget nem kapott ellenben mondjuk cziczával.
Vhogy annyira idegen az ez évi csapatunk számomra hogy nem is tudok lelkesedni:(((
Annyira bosszant az hogy pl debrecenben van egy viszonylag elfogadhato csapat és konganak a lelátok mert szarnak az egészre az emberek! Bezzeg nálunk a közönség fantasztikus ha nem lenne ilyen sztem a hazai meccseinket jo részt nem is hoztuk volna:(Én a világ végére elmennék az olaj után de ezek miatt valahogy most nem tudok lelkesedni.Talán az idegesit hogy hiába csusznak másznak ezek a fiuk nem tudnak kosárlabdázni:(