Tegnap bementem, melo kozben...azt mondtak nincs, de 1-2 ora mulva jon a szallitmany...erre a masik srac odaadott egy lefoglaltat, ne jojjek mar ezert vissza.. :)
Szoval jo hely, ellentetben mondjuk a HeadBangerrel, ahova akarhanyszor bemegyek valami hirtelen otlettol vezerelve, sohasincs amit keresek...pedig nem szoktam am en semmi egzotikusat keresni... :)
Az albumrol...
Haaaaaaatttttt...tetszik, tetszik, jo lesz ez par hallgatas utan, DE...azert egy kicsit szoftos szerintem, olyan rakkendrolmaiden....nem ???? :)
Szoval egy uj hangzassal probalkoznak a fiuk, ami dicseretes, ugye...csak mas mint a megszokott... :)
ami meg a nagylemezt illeti, az UK szerdai eladási adatai szerint #1 a DOD!! És állítólag kurva szoros a verseny, de lehet, hogy meglesz a negyedik no. 1 album N-Britanniában!!!
Olvasd el az előző hozzászólást! :) Még nem tudom...
Na, ma én is megvettem a DOD-t, ezt a 3500-as akciót nem hagyhattam ki :) (3 éve a Headbanger csinált hasonlót)
Én még nem írtam véleményt:
Wildest dreams - jó nyitónóta, semmi extra, de tetszik
Rainmaker - remek dallam és refrén, de túl rövid. ebből "többet" is kihozhattak volna
No more lies - egyik kedvenc, némi Clansman-hatás valóban érezhető
Montsegur - jó átlagnóta. a refrén lehetne változatosabb :)
Dance of death - másik kedvenc
Gates of tomorrow - nem igazán tetszik
New frontier - semmi extra, de jó hangulatú dal. nekem tetszik
Paschendale - harmadik kedvenc
Face in the sand - ez már a negyedik kedvenc. a vége nagyon "üt"
Age of innocence - a másik szám, ami kevésbé tetszik
Journeyman - hangulatos albumzáró dal. ez is korrekt
Evil: akkor Ti vonattal mentek?
Wisey: akkor ha mégis jössz velem kocsival szóljál!
kicsit csalódott vagyok mert aszottem hogy Evil is velünk jön és mondjuk a maiden zászló debrecenig az autón..:-))
A CD Pincében 3490HUF a DOD, de nagyon fogy, engem tegnap felírt a srác, ma mentem érte, most is azt hallgatom (ehh, mi mást? :)) A honlapjuk szerint egész szeptemberben ennyi az ára.
Az album engem sokkal inkább emlékeztet a Virtual XI-re, mint a BNW-re. A No More Lies-t hallgatva a Clansman ugrott be, a Gates of Tomorrow-ban (eddigi kedvenc) meg határozottan a Ligtning Strikes Twice dallamát véltem felfedezni:) De ezek csak impressziók:)) Nagyon jó ez az album,a BNW elsőre nem jött be ennyire (azon van 2-3 szám, amit most se szeretek túlzottan).
Nos, további kellemes haláltáncot (Debrecenben találkozunk!) :))
Semmilyen multimédia. (Legalábbis az enyémen) Viszont van rajta egy PCs és Maces Audio lejátszó, ami eléggé béna. Elég bosszantó, az autócd is elég sokat teker, mire megtalálja...
+ A borító is ronda. De legalább a zene ok, bár még csak 2x hallottam. Remélem minnél többször meghallgatom annál jobb lesz. :)
Én is a Nyugatinál vettem ma cd-t is meg jegyet is.
De böki a csőrömet valami. Egyből mikor kimentem, raktam volna be a cd-t a discmanbe.
Tekeri, tekeri, és aztán cserbenhagy...Tisztára mint egy nő.
Otthon működik a hifiben. A discmanben miért nem? 1 éves, mindent le szokott játszani...
Ez a vadiúj és nevetséges /siralmas/ másolásvédelem bántja?
Holnap hallgatom meg a lemezt, ma hadd aludjon a fölöttünk lakó kisgyerek.