Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
1. Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd-LMP) 2. Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom) 3. Fekete-Győr András (Momentum) 4. Dobrev Klára (Demokratikus Koalíció) 5. Jakab Péter (Jobbik)
Ugye te nem tudod, hogy az alsó polcos és a kannás borok jó része olasz import? Merthogy olyan technológiával állítják elő, amivel a normális bor árban versenyezni nem tud.
Nem mondható, hogy valami hű, de milyen érdekes volt a mai vita (én csak a 2-es körzetet láttam), szerintem a DK-s fickó nyerte meg, dehát én ott sem szavazok, majd ők eldöntik.
Volt ott sok minden: multik, rabszolgatörvény, béremelések, elszámoltatás, korrupcióellenes ügyészség, stb.
Ez a körzet amúgy nem teljesen vesztes az ellenzék számára, 2018-ban mindössze 3 %-kal több szavazatot kapott a mostani képviselő, Pósán László (49 %), mint a jelenlegi ellenzéki koalíció jelöltjei összesen. Persze, ezen kívül is indultak egy csomóan, 13-an összességében, a szavazatok megoszlása pedig a Fidesznek kedvezett itt is.
Remélem, jól döntenek a debreceniek és környékiek, hogy olyan jelölt indulhasson, aki mögé a választópolgárok a tavaszi választáson is be tudnak állni és többséget tud az illető szerezni.
Szerintetek mennyire fontos tényező az a választás (!) szempontjából, hogy a jelölteket a szép feleségük várja otthon (ezt mondták, nem is csak az egyikük, hanem ketten is), gyerekük is van, akik szintén szépek remek.
Hátrányban van szerintetek az, aki annyira elítélhető módon él, hogy egyedülálló? Esetleg élettársi kapcsolatban él?