Létezik hátul középen is 3 pontos övvel szerelt Octavia kombi, de a teljes hátsó üléssort cserélni kellene, kb. 50e-t mondtak rá 2 éve. Nekem 2000-es évjáratú kocsim van, az üléshuzat is megváltozott azóta, + üléshuzat jött volna még erre.
A megoldás az lett, hogy vettem bontott Felicia első (!) övet és beépíttettem. Még a beépítés helye is megvolt benne, tökéletesen működik, csak az övfeszítő automata van a csomagtartóban, az foglal egy kis helyet.
Én is 3 gyerekülést raktam hátra. Középre került a saját 5 pontos övvel rendelkező ülés (az a legszélesebb).
A segítségetek szeretném kérni. Végignéztem (keresővel) a topic-ot, de nem találtam megoldást, bízom benne hogy ti már találkoztatok vele, vagy van ötletetek.
2003-as Octavia kombiba szeretnék hátul középen 3 pontos övet betenni a 2 pontos helyére.
Állítólag nincs ilyen. Tudtok esetleg olyan VW csoportos üléstámláról, ami jó lenne?
Vagy más megoldásról?
(a következő lépés a 3 gyerek ültetése hátul, de ez még homályosabbnak látszik)
ENgem is nagyon érdelekne a lábtérvilágítás kiépítése, ha jobb lesz az idő, szívesen belevágnék. Jó lenne, ha valamikor időd engedi, el tudnád küldeni, hogyan is kell.
egyébként egy zár mennyibe fájna és kb mennyi idő?
Maga a zár, relatív hamar megvan. egy zár 6500-7500 szerelve, lakkozva netán színezve. Viszont szinte szükségszerű vész bejáratott is kiépíteni. ez 2500-4500. Dugózás és vészbejárat kb 2óra.
Akkor olcsón és szépen kérem mert úgyis rengeteg dolgot szeretnék megkérdezni. Pl.: ablakmosószint jelző, keréknyomás figyelő, lábtérvilágítás, stb. utólagos beépítése... csak nehogy megbánd a felajánlást. ;)
Nincs más hátra, elkezdem olvasni a fórumot 2001. 01. 20-tól...
Harom futesgomb hatarozott mozdulattal lehuz, muanyag keret a szeleinel finoman kipattint (mondom finoman, mert a keret hajlamos kisorbulni, megkarcolodni), mogotte ott ul a rizsszem izzo. Huzni kell, nem csavarni.
Még ne ess neki, en utoljara 6 eve csereltem, talan nem emlekszem mindenre pontosan. Elobb hagyja jova valaki, legalabb leirnia mar nem kell :-)
Ebben én is egyet értek, mindegyiknek van előny, hátránya is.
Barátom egy 120-as Skodat szeretne lecserélni, és gondoltam rákérdezek itt a gépnél ülve, és gondolotam itt a forumindexen mindig korrekt válaszokat kapok.
Ugy látom picit rossz "szájízt" vittem eme pár hozzászólással, de nem ez volt a cálom. Ez csak a szerény véleményem volt.
stevie w Köszönöm a tegnap esti gyors (segítő) válaszokért. Astra topicban ezzel ellentétben segítőkészen, viccet félretéve kaptam választ.
Meszab2, tudod ertelmesen valaszolni csak ertelmesen feltett kerdesre lehet.
Ha tobb dolgot leirtal volna az igenyeidrol, lehetosegeidrol, talan egesz sokat tudtam volna segiteni, mondjuk egy-egy orara mind a ket autot kolcsonadni, esetleg egymas mellett allo autokon objektivan bemutatni a kulonbsegeket.
Sőt, még a hasznalt auto kereseseben is tudtam volna segiteni.
Nekem is lenne egy kérdésem: Csinált már valaki házilag zárdugózást? Lehet valahol venni zárdugót? Esetleg tudtok valakit ajánlani mondjuk Szolnok-BP-Győr vonalon aki szépen, gyorsan és barátságos áron csinál ilyesmit?
Köszi, hogy megvédel! Nagyon jól esett, de ne kérj elnézést senki nevében meszab2-től kérlek.
Én tegnap a következőt post-oltam a kérdésére: ":DDDD Ez (itt) nem lényegre törő hanem merész kérdés.
Egyébként: F Astra vs. Octavia az igencsak egy esélyes. (OCTAVIA) (de azért legyen szempont a kocsi kora, ára, állapota is.)"
itt szerintem egyértelműen azt írtam amit te is megpróbálsz a szájába rágni.
Egy f astra és egy octavia akár az 1 is egyszerűen nem egy kategória. (ez most nem csak az elfogultság, én bevallottan csak az OII-be vagyok beleesve) hajtottam mindkettőt céges kocsiként. Az f astrának , ha már mindenképpen skoda, akkor a fabia a versenytársa. (ez nem tény, csak vélemény... az meg olyan mint a segglyuk mint tudjuk)