Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Jakab Péter: "A Fidesz-média a napokban elkezdett aggódni egy „kutyát sétáltató járókelőért”, akit a nem létező testőreim fojtófogással a földre tepertek a hajdúhadházi utcafórumomon. "
Jakab szerint az történt, hogy „a fórumomon megjelent egy fickó, akit sokan csak arról ismernek, hogy szeret lőfegyverrel mászkálni. A fórumon zaklatta a választókat, majd megrúgta a munkatársamat. Ezután a fórum lebonyolításáért felelős egyik rendezvénybiztosító tette a dolgát”. – Köszönöm neki és a rendőrségnek is, hogy utána bent tartották ezt a Fidesz-média szerinti ártatlan, „kutyát sétáltató járókelőt”. A rendbontókkal szemben így kell fellépni – írta. A politikus posztját azzal zárta, a jogi lépéseket természetesen megteszik.
Akkor ez is rendeződött, mert már mindenféle hullámokat vetett. Nem tudom, a Jobbik visszahívja-e a jelöltjét, aki szintén belekeveredett ebbe az ügybe.
Érdekes kérdés: ha a DK jelölte ezt a hölgyet, akkor indulhat a nevükben az előválasztáson úgy, hogy DK-s befogadó nyilatkozata van és kilépett a DK-ból?
Miután többször leírtam már itt, visszaolvasható, hogy a szükséges feletti aláírásokkal való büszkélkedés csak önfényezésre való, így igen, mindenki csak propagandacélokra használta ezt, lett légyen az Karácsony, Dobrev, Márki-Zay.
Még néhányszor megkérdezed ugyanazt, amiről már korábban leírtam a véleményem?
Már kiderült. A kutyás garázdálkodott, a testőr levitte. Gondolom, mindkettő kap egy ejnyebejnyét garázdaság miatt. A videón is látható, hogy a kutyás ököllel üt.
Azért mert exjobbikos lehet a nyakát szorongatni? Amúgy meg rendőrségi ügy lett, ki fog derulni ki is volt a garázda, aki fojtofogast alkalmazott vagy az aki épp kutyát setaltatott.
Mindegyik miniszterelnökjelöltnek megvan a kellő számú és egyben hitelesített, érvényes aláírása.
Magyar György, a Civil Választási Bizottság elnöke elmondta: "„Semmi jelentősége nincs annak, ki, hány ajánlást gyűjtött össze, amennyiben megvan a hitelesített érvényes húszezres szám – az, hogy ki népszerűbb, majd maga az előválasztás fogja megmutatni”