Valszeg nem... arra még emlékszem, hogy ahova beléptem, ott kb. 50 ember álliálliózott, innen gyorsan átsiettem a játékterembe, ahol mintegy 30. Ezt nem bírtam tovább: kisiettem a wc-re (hogy kisírjam magam), ott csak 5 szolnoki üvöltötte ugyanezt... Könnyítettem magamon visszamentem a helyemre, addigra asszem oázis rendelt nekem 1 deci unikomot (amibe valszeg kábítószert is kevert) mert ezután csak arra emlékszem, hogy iszom, mint az állat, meg hogy hazaértem...:)
Asszem nem egyről beszélünk. Az akkori párom Sz. Árpi lett. Nemtom miért gondolták, hogy együtt vagyunk, de állítólag Magyarország legjobb vőfélye tartózkodott velünk egy helyiségben. Tartott bemutatót is. :)))
Az iszonyat lepukkant kocsma alatt azt az áruház vagy micsoda melletti faházat érted a parkoló végén? Az ám a komoly hely. Tavaly ott is férjhez mentem:)
Ez a 120 fő sztem csak annyit jelent, hogy ekkora a hivatalos vendégszektor. Kecskeméten normális vezetőség van, nem fognak személyit kérni, hogy beengedjenek. Hamarabb kell elindulni, szépen megvenni a jegyet, aztán bevenni azt az iszonyat lepukkant kocsmát amit tavaly, győzni egy ponttal, átugrani a 10 darab biztonságit, és elözönleni a pályát...:)
"Kedves Látogatóink! A Szolnokiolaj.hu webhely átalakítás alatt áll. A megújult honlap tervezett indulása 2005 decemberében várható. Megértésüket és türelmüket köszönjük!"
Pár kérdés merült fel a Kecskeméti "túrával" kapcsolatban. Először is,ami engem érint ,hogy a zászlót úgy-ahogy van ,beengedik-e?Szóval a zászlórudat/horgászbot/.Mert akkor ezt meg kellene tudni. A másik ,hogy érdemes lenne-e összehozni egy ilyen vonat-utat és akkor megebszélnénk,hogy együtt megyünk,mennénk
Minden OLAJOSNAK , volt OLAJOSNAK /remélem ilyenek nincsennek/,minden szolnokinak és leendő szurkolónak KELLEMES, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK a saját és a "nem fórumozó drukker barátiam" nevében.
Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Olajosnak és este egy halk imát mormoljunk el, hogy az új bedobónk legalább úgy dobja a triplát, mint a tavalyi szezonjában!