Valszeg nem... arra még emlékszem, hogy ahova beléptem, ott kb. 50 ember álliálliózott, innen gyorsan átsiettem a játékterembe, ahol mintegy 30. Ezt nem bírtam tovább: kisiettem a wc-re (hogy kisírjam magam), ott csak 5 szolnoki üvöltötte ugyanezt... Könnyítettem magamon visszamentem a helyemre, addigra asszem oázis rendelt nekem 1 deci unikomot (amibe valszeg kábítószert is kevert) mert ezután csak arra emlékszem, hogy iszom, mint az állat, meg hogy hazaértem...:)
Asszem nem egyről beszélünk. Az akkori párom Sz. Árpi lett. Nemtom miért gondolták, hogy együtt vagyunk, de állítólag Magyarország legjobb vőfélye tartózkodott velünk egy helyiségben. Tartott bemutatót is. :)))
Az iszonyat lepukkant kocsma alatt azt az áruház vagy micsoda melletti faházat érted a parkoló végén? Az ám a komoly hely. Tavaly ott is férjhez mentem:)
Ez a 120 fő sztem csak annyit jelent, hogy ekkora a hivatalos vendégszektor. Kecskeméten normális vezetőség van, nem fognak személyit kérni, hogy beengedjenek. Hamarabb kell elindulni, szépen megvenni a jegyet, aztán bevenni azt az iszonyat lepukkant kocsmát amit tavaly, győzni egy ponttal, átugrani a 10 darab biztonságit, és elözönleni a pályát...:)
"Kedves Látogatóink! A Szolnokiolaj.hu webhely átalakítás alatt áll. A megújult honlap tervezett indulása 2005 decemberében várható. Megértésüket és türelmüket köszönjük!"
Pár kérdés merült fel a Kecskeméti "túrával" kapcsolatban. Először is,ami engem érint ,hogy a zászlót úgy-ahogy van ,beengedik-e?Szóval a zászlórudat/horgászbot/.Mert akkor ezt meg kellene tudni. A másik ,hogy érdemes lenne-e összehozni egy ilyen vonat-utat és akkor megebszélnénk,hogy együtt megyünk,mennénk
Minden OLAJOSNAK , volt OLAJOSNAK /remélem ilyenek nincsennek/,minden szolnokinak és leendő szurkolónak KELLEMES, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK a saját és a "nem fórumozó drukker barátiam" nevében.
Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Olajosnak és este egy halk imát mormoljunk el, hogy az új bedobónk legalább úgy dobja a triplát, mint a tavalyi szezonjában!
Alairom, kibaszott keves pontot dobal, de az osszes tobbi kategoriaban rendben van. Tripla szazaleka kataasztrofalis, de szerintem van benne spiritusz, csak egy kis onbizalom kene neki. (Ez az edzomeccsek alatt rendben vol...)
Nekem az igazi csalodas Igor tamadojateka. Hihetelen, hogy mennyire esetlenul, lassan centerezik. Remelem ez meg mindig csak a stamina hianya miatt van. Vedekezesben mondjuk sok mindent kompenzal abban a 15-20 percben, amikor palyan van.
Joksziban is van meg nehany tripla meg izomkosar meccsenkent. Vele nincs baj.
Ja, Cica...
Katasztrofa! Harazinnak sajat palankja alol nagyobb eselye van, hogy betalaljon, mint neki 6.25-rol. Tenyleg nem hiszem, hogy van az A-csoport kezdoi kozul tutyi-mutyibb tamado, mint Cica