Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
dehogynem. azonosítatlan, őrjöngő barmokat uszítottak a rendőrökre 2006 szeptemberében, törtek, zúztak, gyújtogattak, raboltak és fosztogattak. emberi csontokat is törtek, nem csak kirakatüvegeket.
ha mást nem, megcsinálni a korrupcióellenes ügyészséget és kezdeni tiborczcal. kíváncsi vagyok, egy hónap előzetes után mennyire kezdene dalolni az a cukifiú. persze kérdés, meddig húzzák-nyúzzák az új minelnök kinevezését.
Én nem veszem komolyan, amit erről mond, nyilvánvaló, hogy a közönségüknek szól, akik közé én nem tartozom. Legalábbis ebben biztosan nem.
Én komolyan úgy gondolom, hogy rendszerváltozásra van szükség, a jogállam helyreállítására, jogi eszközökkel, és abba nekem nem fér bele, hogyha ezt át akarná hágni az új vezetés, de szerintem nem is akarja. Mivelhogy arról, hogyan lehet majd rendszert váltani, sokkal-sokkal többet beszélnek. Aminek örülök, mert ez egy fontos dolog, és az is fontos, hogy a társadalom tisztában legyen vele, mi a különbség az önkényuralmi rendszerre emlékeztető Orbán-rezsim és a jogállamiság között.
Rabszíjra mindet, aztán az első wamzerrel vádalkut. Szerintem tiborc, lölö, meg szijÁrtó a leggyengébb láncszem. Azokra könnyű bizonyítékot találni, és 20 év belengetésével dalolni fognak.
Orbán sose beszélt leszámolásról. Még amikor jogi, politikai és erkölcsielégtételt említett, akkor is napokig hisztériázott a függetlenobjektív. Králika 50-es évekbeli dumája viszont nem érte el az ingerküszöbüket.:D A tiedet se.
Ahogy gondolod :) Akkor ÉN nem támogatnék jogtalan intézkedéseket, ha az új kormány olyanokat akarna bevezetni. Merthogy semmivel sem lenne különb a Fidesznél és nem szeretnék másik Fideszt választani.
Kampányduma. Mint bizonyára tudod, kampány van, és pont olyanokat mondanak, mint amiket Orbán is szokott a saját kampányában, aztán ő is pont ennyire gondolja komolyan.
Dobrev jogász is (meg közgazdász is), és pontosan tudja, hogy az elszámoltatásnak jogi úton kell végbemennie. Máshogy nem lenne társadalmi támogatottsága sem. Mert ugyan nem hiszed el, de mi sem támogatnánk jogtalan intézkedéseket.
Az elszámoltatásnak már most is megvannak a jogi alapjai.