Keresés

Részletes keresés

_Gary_ Creative Commons License 2005.09.14 0 0 330
Háát, ez tényleg furcsa! Igaz, hogy én nem próbáltam ki az alap magyar Sims2-t! Egyből rátelepítettem az Egyetemet.

Jaja, működő crack nincs (legalábbis eddig nem volt) csak az angol DVD-s verzióhoz!

Szerintem töltsd le a mini image-eket és próbáld ki először az alap Sims2-t berakni a Daemonba. Ha nem indul, akkor az Egyetemet.

Viszont, úgy vettem észre, hogy a magyar kicsit lomhább, mint az angol.
Előzmény: .Mike. (329)
.Mike. Creative Commons License 2005.09.13 0 0 329
"

Na most, nekem nincsen dófent a university, akkor most miért kéri azt? Mi köze hozzá? Crack nincsen sehol."

Bocsánat, "fent"  :)

Előzmény: .Mike. (328)
.Mike. Creative Commons License 2005.09.13 0 0 328

Leírom pontosan, hogy mi van:

Én csak a sima magyar változatú sims2-t akarom hogy menjen. Daemonnal bemountoltam, felinstalláltam, és a parancsikon indítása után az írja ki hogy:

"Kérjük ellenőrizd, hogy a The Sims 2: Egyetem lemez a meghajtóban van-e, és válaszd az OK-ot az alkalmazás újraindításához."

Na most, nekem nincsen dófent a university, akkor most miért kéri azt? Mi köze hozzá? Crack nincsen sehol.

Előzmény: .Mike. (327)
.Mike. Creative Commons License 2005.09.13 0 0 327

A magyarnyelvű alap sims2-nél kéri a university cd-t.

Előzmény: _Gary_ (324)
csudi Creative Commons License 2005.09.13 0 0 326
Ja, meg elfelejtettem, hogy meg akartam rendelni a University-t az Amazonrol, es azt mondta, hogy nem szallitja ki sajna. Merthogy USA-n kivulre nem visznek szoftvert. Ez vajon miota van igy??? Disznosag.
csudi Creative Commons License 2005.09.13 0 0 325

OFF

Idezem magamat: "Ha valami ilyesmit es erdekeset akarok nezni, akkor nem valami SIM patchet/skint szedek le a netrol, hehe. ;-)" - valoban felreertheto, de a mondatot ugyis be lehet fejezni, hogy a) hanem leszedek jo kepeket igazi pasikrol b) hanem agybabujok a pasimmal c) hanem felszedek egy uj pasit stb. stb.

OFF OFF

De tenyleg, maradjunk a simeknel. Megyek is innen, es epitek egy teli hazat, kerti lakkal.

Előzmény: gyasza (323)
_Gary_ Creative Commons License 2005.09.13 0 0 324
Ahogy csudi is írta, vannak .Sims2Pack file-ok, ezek önkibontósak, ha rákattintasz, akkor a Sims2 egy programocskája szépen kicsomagolja, oda, ahová kell. (Itt lesz az is az EA GAMES könyvtárban valahol)
Vannak .package file-ok, ezeket kell bemásolni a Downloads-ba.

Bővebb infó innen: http://sims2faq.atw.hu/

A fönti linken a letöltéseknél találod a két mini image-et, ezeket töltsd le és Daemon tools (én ezt használom) vagy Alcohol 120%-ba mountold be és játssz!

Az nem teljesen tiszta, hogy ha Te csak az alap Sims2-t raktad föl, akkor miért keresi az Egyetem CD-t?
Előzmény: .Mike. (321)
gyasza Creative Commons License 2005.09.12 0 0 323

..még download-s al nem próbálkoztam, de amint eredményeket érek el, én is közlöm :)

Hát sztem elszólhattad magad, mert a mondatod értelme számomra azt sugallta,hogy nem sims skineket töttttesz netről az öröm érdekében.. (..befejezve a mondatot)  : hanem mást..)   :) Na de magánéleti témánkat sztem függesszük fel, és maradjunk a jól bevált sims2-es eszmecseréknél :)

Előzmény: csudi (322)
csudi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 322

Te, figy, ki mondta, hogy nekem ehhez a netre kell mennem? :-P Elszoltam volna magam?

Downloads ugy: van olyan tartalom, ami onkicsomagolos, es van olyan, amit ki kell zippelni, es ugy bemasolni a downloads konyvtarba, es ugy vettem eszre, hogy gyokerbe, azaz nem szabad alkonyvtarat letrehozni. A ruhak biztosan ilyenek, meg a butorok is. Viszont lotok, tapetak meg onkicsomagolosak.

Előzmény: gyasza (320)
.Mike. Creative Commons License 2005.09.12 0 0 321
Leírnád kicsit szájbarágósan hogy mit csináljak? Nem vagyok egy sims guru, a barátnőmnek kellene. A magyar sims2-nek egyáltalán mi köze van a universityhez??
Előzmény: _Gary_ (319)
gyasza Creative Commons License 2005.09.12 0 0 320

Örülök neki csudi, hogy nem a simsen éled ki magad, ahogy én sem. De rossz lehet, hogy a netre vagy hagyatkozva, hogy ilyeneket láthass..    " hehe ;-) "    :D :PPP  3D-s, hús,vér partnerrel hidd el jobb :)) 

Ezzel a skines dologgal csak érdekesebbé akartam tenni a játékot, és meg is csinálom, amit Gary írt. Thx Gary!

Előzmény: csudi (318)
_Gary_ Creative Commons License 2005.09.12 0 0 319
gyasza:

Van jó pár oldal, ahol meztelen skin-eket lehet letölteni, azaz próbálkoztak vele, hogy ne úgy nézzen ki a férfi, mintha "leamputálták a férfiasságát". :) De nem túl sikeres, a meztelen női skin-ek jók! :))

A Try for baby menni fog neki! :) A Sim-ek takarásban szaporodnak, valamilyen nem publikált módszerrel! :))

A C:Dokuments and settings...-en belül lesz egy EA GAMES könyvtár és azon belül egy Downloads. Na, ebbe kell a letöltött dolgokat bepakolni.

.Mike.:

Ez érdekes, mert az Egyetem 2CD-s, az alap játék volt egy DVD.
A MiniImage itt is jó megoldás!

csudi:

Csak a felhasználó "örömére" van a cenzúra, meg hogy eladhassák 12+ -nak :) Vagy mennyi a korhatár...
A Sim-eknek tökmindegy, hogy viselik a kockákat vagy nem :)

csudi Creative Commons License 2005.09.11 0 0 318
na ezert nekem nem eri meg semmilyen effort. Ha valami ilyesmit es erdekeset akarok nezni, akkor nem valami SIM patchet/skint szedek le a netrol, hehe. ;-)
Előzmény: gyasza (317)
gyasza Creative Commons License 2005.09.11 0 0 317
..hm  sztem csak arra, hogy ne kockázódjon ki a kikockázott rész.. Másra nem hiszem, bár ki tudja..
Előzmény: csudi (316)
csudi Creative Commons License 2005.09.11 0 0 316
jo, gondoltam. De mire jo a cenzurazatlansag egyebkent? (Leszamitva a csonkolt nemiszerveket?) Mocskos szajuak lesznek a simek? Vagy valami ilyesmi?
Előzmény: gyasza (315)
gyasza Creative Commons License 2005.09.11 0 0 315
..áram jah :D Az a "leamputálták" dolog csak jelképes volt. Beírtam a cenzúra kiikatató kódot, és a kockák helyett nem sok minden van.. Ahhoz is külön skin kel,h legyen férfiassága.   ...csak úgy néz ki, mintha lecsonkolták volna, azért írtam :))
Előzmény: csudi (313)
.Mike. Creative Commons License 2005.09.11 0 0 314

Sziasztok! Letöltöttem a sims2 magyar dvd-t, de feltelepítés után nem indul el, ezt írja ki: "kérem ellenőrizze, hogy a sims2 university lemez a mehajtóban van-e"

Cracket nem találok, mit kell ilyenkor tenni?

csudi Creative Commons License 2005.09.11 0 0 313
Jesszusom, ki tette ezt? Ez melyik baleset? Aram?
Előzmény: gyasza (310)
montivagus Creative Commons License 2005.09.10 0 0 312
Igen, ezt hívják floodolásnak:))) Amúgy én sem tudom, hogyan kell megcsinálni, h rendesen látszódjon a lényeg. Bár én nem is vagyok nagy sims2 fan.
Előzmény: gyasza (311)
gyasza Creative Commons License 2005.09.10 0 0 311
...hú de sokat szólok hozzá egymás után.. na mind1. Már láttam képeket, ahol igényesebben néznek ki a ruhátlan alakok, le is szedtem már skint.. betettem a leírt helyre.. de semmi... Mi kell hova betenni, h normális legyen?
gyasza Creative Commons License 2005.09.09 0 0 310
Fúúúúúúúúúúúj! Sikerült................ Bakker, szerencsétlen hősömnek leamputálták a férfiasságát... Ez normális??? NINCS TÖKE! Hogy fog ez "Try for a baby"-zni?????
gyasza Creative Commons License 2005.09.09 0 0 309

...logikát nem látom benne, de tényleg az újabb verziójú Daemon Tools volt a megoldás..

Magyarosítás soikerült, de a cenzúra kiszedése még nem :(

gyasza Creative Commons License 2005.09.09 0 0 308
Köszi! Ki fogom próbálni, mihelyst sikerül a telepítés. Tegnap bnőmnél gond nélkül ment, nálam meg kéri a cd-t...  ÁÁÁ Fórum végigolvasása után már crack-elni se merek.. Arre meg nem emléxem,h mi volt a megoldás.. Na minyá megint kikeresem..:)
Előzmény: _Gary_ (307)
_Gary_ Creative Commons License 2005.09.09 0 0 307
Ha nem vagy rest minden indítás után beírni, akkor itt a beépített cenzúra mahinálási lehetősége:
Cheat menübe be, assz'em a SHIFT+CTRL+C-vel, majd bepötyögni, hogy: intprop censorgridsize 0
A szám jelzi a kikockázás mértékét, esetünkben nulla, azaz nincs kockázás...
Előzmény: gyasza (306)
gyasza Creative Commons License 2005.09.09 0 0 306
..no mégis végigolvastam a fórumot, leszedtem NUDE-t, magyarosítást .. remélem menni fog minden.
gyasza Creative Commons License 2005.09.09 0 0 305

Sziasztok!

"Kicsit" lemaradva, de nekem is megvan a SIMS 2 alap 1DVD-s. Megigérem végig fogom olvasni a fórumot, mert tuti a sok érdekes dolog között a mostani kérdéseimre is van benne válasz, de most nincs annyi időm. Két fontos dolog merült fel bennem az elején. Magyarosítás, és cenzura kikapcsolás. Lehetséges vmelyik? Hogy? :)

Ha tudok egy webcímet lécci adjátok meg, vagy ha kis file-okról van szó, akkor nagyon örülnék :) ha vki elküldené mailemre: gyasza@citromail.hu

Köszi!

Gyusza 

csudi Creative Commons License 2005.09.08 0 0 304

Hm. A szoftver attol meg lehet a magyar. Lehet, hogy csak a felhasznaloi feluleten latod angolul a szovegeket.

csudi.gyanakszik.hu

Előzmény: Flora (302)
MrsBennet Creative Commons License 2005.09.07 0 0 303
Klassz. :( (Nem kérdezte meg.)
Előzmény: Flora (302)
Flora Creative Commons License 2005.09.07 0 0 302

Téged nagyon megvezettek a boltban. A University-n rajta van a magyar nyelv IS és az angol nyelv IS (meg a cseh is). Amikor felinstalláltad, nem kérdezte meg a lemez, hogy milyen nyelven akarod felrakni?

Nekem az angolul kiadott 4 CD verzió van, és a boltokban magyarnak hirdetett Egyetemet simán felraktam rá angolul.

Előzmény: MrsBennet (301)
MrsBennet Creative Commons License 2005.09.07 0 0 301

Valószínűleg én is megbánom. :(

Akkor alighanem csak hozatni lehet jobb országokból.

Előzmény: csudi (300)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!