Keresés

Részletes keresés

Elephant Creative Commons License 2001.01.08 0 0 389
Jézusom, szegény e.e. nevét csupa nagybetűvel! Forog a sírjában, szegény!
Előzmény: Cirbissa (388)
Cirbissa Creative Commons License 2001.01.08 0 0 388
"....ES SENKINEK MEG AZ ESONEK SINCS OLY CSOPP KEZE....." E.E.CUMMINGZ

/WOODYALLEN - FERJEK 'N' FELESEGEK/

Előzmény: MacFly (386)
sukka Creative Commons License 2001.01.08 0 0 387
és jól hangzik a nagyzenekari közreműködés is... a Homogenic albumon nagyon ütnek az ilyen típusú dalok...
Előzmény: Elephant (385)
MacFly Creative Commons License 2001.01.07 0 0 386
jol hangzik, foleg a Harmony Korine es e.e.cummings fele beavatkozas!
Előzmény: Elephant (385)
Elephant Creative Commons License 2001.01.07 0 0 385
Hú, de nagy itt a csend... Az mtv.com aszonygya:

Björk Preps Next LP, Eyes Brief Tour

Fresh from her acclaimed performances in the movie "Dancer in the Dark" and on its accompanying Selmasongs EP, Björk is scheduled to release a new album, tentatively titled Domestika, in May.

The album's sound is expected to be "grown-up and distinguished," a spokesperson for the singer's U.K. management company said, with a full orchestra appearing on some tracks.

Björk, who is producing the LP herself, had lyrical help from some unexpected collaborators; filmmaker Harmony Korine ("Kids," "Gummo") penned lyrics for a song called "Harm of Will," while the singer based another track on a poem by the late American poet e.e. cummings.

The performer plans to follow the album's release with a brief series of live dates, including two U.S. performances — one in Los Angeles and another in New York — according to her label, Elektra Records.

Nine tracks for the LP have been completed, with recording sessions taking place in New York and in Björk's native Iceland.

The singer/songwriter recently received two Golden Globe nominations for her "Dancer in the Dark" efforts: her performance in "Dancer in the Dark" earned her a nod in the Best Actress category, while the soundtrack's "I've Seen It All" was nominated for Best Original Song. Winners will be announced during a January 21 ceremony.

Björk 's last full-length album was 1997's Homogenic. She released the seven-track Selmasongs: Music From The Motion Picture 'Dancer in the Dark' in September.

—Brian Hiatt

Elephant Creative Commons License 2001.01.06 0 0 384
Na kérem szépen, megnéztem a filmet. OK, bevallom, én Evita halálos ágya fölött is pityeregtem egy kicsit, de a Dancer totál kikészített. Ennyit még nem bőgtem filmen, és rettenetesen megizzasztott a film. Eléggé kínzó film, az egyik pillanatban majd' összeszorul a szíved, aztán hirtelen muzsika, és a legmeghökkentőbb pillanatban fakadnak dalra a szereplők. A jövő héten még egyszer megnézem.
Elephant Creative Commons License 2001.01.05 0 0 383
Mennyi a jegy ilyen "premier előtt"-re? Ma nem jön valaki?
Előzmény: Salax (381)
sukka Creative Commons License 2001.01.05 0 0 382
ja...
www.est.hu rulez
A Puskinban és a Művészben már nyomják!!!
Előzmény: Salax (381)
Salax Creative Commons License 2001.01.05 0 0 381
Pestiest 20.old.
Művész TÁNCOS A SÖTÉTBEN (premier elött) 5-7.-ig este h10.
ugyanott 21.old
Puskin --------------- " ------------------ 11 h2 n5 h7 n10.
Előzmény: sukka (377)
odson forja Creative Commons License 2001.01.04 0 0 380
iszonyú jó film
elég kemény
eredendően megrendítő
de lehet sokszor nevetni is
Trier nagyon tud. Björk meg tehetséges. Eléggé.
ma láttam a Puskinban
vannak benne dán Nohab mozdonyok, mint a Balatonnál, noha amerikában jáccódik. Más "hiba" nincs. Ja, meg feleségem szerint rosszul ejtik a cseh neveket.
Az itt öreg Joel Gray ugye az, aki hajdan a Kabaré konferansziéja volt?- itt is szteppel egyet.
szvsz nem fogtok csalódni

MacFly Creative Commons License 2001.01.04 0 0 379
talaltam egy osztrak site-ot, van egy csomo klip (sugarcubes is!), interjureszletek egyebek
Elephant Creative Commons License 2001.01.04 0 0 378
Éljen! Nagy Szlovenszkóban már adják, de hiába, mert nincs időm kiruccanni Pozsonyba. Szóval marad az ungarise verzió.
Előzmény: sukka (377)
sukka Creative Commons License 2001.01.04 0 0 377
Elvileg már csak egy hetet kell várni a film magyarországi bemutatásáig (jan. 11.). Biztos vetítik premier előtt is, de hogy hol és mikor arról nem tudok.
Cirbissa Creative Commons License 2001.01.04 0 0 376
Onvallomas :)
Nem szeretem az I've seen it all-t.
Olyan mintha az ember kapna 2 honap telet instant 2 perc alatt :(
Szanalmas vokalt kapott Thom York.
De a tobbiiiiiiiiiiii.........there iz alwayz someoooneeeeeeee to catch meeeeeeeeeee :)

catch.me.catch.U

Salax Creative Commons License 2001.01.04 0 0 375
Tennap láttam a Táncos a sötétben plakátját. Oda vagyon irva a rendező, a főszereplő, (+egy másik spiné :-) és a dijhalmaz felsorolásos jelleggel. Az is ottan van, hogy kiknek a támogatásával, kinek a forgalmazásában, ki mutatja be.
De hogy mikor, az titok maradt.
Előzmény: Salax (374)
Salax Creative Commons License 2000.12.21 0 0 374
Lányok és fiúk!

Mivel a holnapi nap már nem sokan dolgoznak, had kívánjak mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt, és Björk-dalokban is gazdag Újesztendőt.

( Sőt a topik forgalmát elnézve, kellemes húsvéti ünnepeket is. )

Előzmény: kaviat (373)
kaviat Creative Commons License 2000.12.19 0 0 373
hiába no, el vagyunk kényeztetve :))

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Salax (372)
Salax Creative Commons License 2000.12.19 0 0 372
És még csinos is ;-)
Előzmény: kaviat (371)
kaviat Creative Commons License 2000.12.15 0 0 371
a Post szerintem az egyik legjobb lemeze, mindig örömmel veszem elő - jófej az a mikulás :))

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Salax (370)
Salax Creative Commons License 2000.12.15 0 0 370
Nagy a csend, nagy a csend! Csak nem készülök valamire?

Azt elfelejtettem eldicsekedni, hogy a Mikulástól (Télapó) Virgácsot kaptam nevenapjára.
Megkaptam a Virgács kisasszony (Björk) Post címü cédéjét, ami még hiányzott. Az Caver mi es a Tryckis szám nagyon állat!
Szerintem abban Björk izlandiul (is) hangicsál.

Előzmény: Salax (369)
Salax Creative Commons License 2000.12.05 0 0 369
És egy kicsit fókuszosan:
A héten az ertéelklub meghívására nálunk vendégeskedik Björk. Aki nem tudná, Ő egy izlandi énekesnő aki a torkával énekel. A dolgot még érdekesebbé teszi, hogy az izlandiaknak mindenre külön szavuk van...
Előzmény: Elephant (365)
zalus Creative Commons License 2000.12.04 0 0 368
no meg a legjobb filmnek járó díjat is a dancer in the dark vehette át.
Karvel Creative Commons License 2000.12.04 0 0 367
Dec. 02. European Film Awards (Paris):
A 2000-es év európai színésznője: Björk
Közönségszavazat-európai színésznő: Björk
Közönségszavazat-az év rendezője: Lars Von Trier
iron lion zion Creative Commons License 2000.12.01 0 0 366
Salax és Elephant:
:-))))))))

(több mondanivalóm most nincs)

Elephant Creative Commons License 2000.12.01 0 0 365
Vagy Storysan:

BJÖRK BUDAPESTRE JÖN! (folytatás 12-ik oldalon)

12. oldal: Legalábbis az énekesnő ezt álmodta tegnap izlandi házában. Felettébb érdekes...

Előzmény: Salax (363)
kaviat Creative Commons License 2000.12.01 0 0 364
:))))

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Salax (363)
Salax Creative Commons License 2000.12.01 0 0 363
Úgy utálok magammal levelezni!
Kénytelen leszek Björk álhíreket kitalálni, és avval, riogatni a nagyérdemüt. Amúgy blikkesen.
Pl.:
Björk Budapesten! A neves svéd énekesnő december 5-6-án fővárosunkba látogat, hogy ezzel is emelje a Mikulás-ünnep fényét. A Weoressmarthy téren, 18 órától, ajándék CD-ket és virgácsot fog osztogatni, ujabb csapást mérve evvel a hazai lemezkiadókra.(részletek a 9. oldalon)
Előzmény: Salax (362)
Salax Creative Commons License 2000.11.29 0 0 362
Közben nyomára akadtam a Volumen c. videonak, a Fotex-records-nál ismerik, és lesz is még karácsony elött.
Előzmény: Elephant (361)
Elephant Creative Commons License 2000.11.28 0 0 361
Nem is igaz, mert a rendező monta neki, hogy fémmel szedje fő, mert az jobban illik a zenéjéhez! * Az semmi, az apám a teflonos edényben villával kavargatta a kotyvalékot. :oD
Előzmény: Cirbissa (360)
Cirbissa Creative Commons License 2000.11.27 0 0 360
Jaj mar de kritikus vagy :)))ossze volt zavarodva mert ott ult a kameleon a nyakaban ezt mondta egy interjuban,es hogy egyebkent muanyaggal lepett volna a tojas ala mindenkepp
Előzmény: Salax (359)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!