nem feltétlenül magyar-specifikus a dolog. több olyan autó is van, amit legyártanak egyik évben és pár hónap késéssel helyeznek forg-ba. itt átfordulhat az év.
sőt, szinte minden januári frg-ba helyezésű autót még előző évben gyártottak
Akkoriban ugyanígy jártam egy W114 coupéval! 220e volt (1992) a fehér 250CE, piros bőrrel. Akkoriban viszont nem volt pénzem a fenntartására, úgyhogy egy 200D-t (W115 - 1977, uccsó évjárat) választottam helyette.
(Ami az álmok netovábbja, és sajna eléggé kicsi az esélyem rá, az az egybepados, kormányváltós 1. gen. -s 115).
Egyszer volt hozzá szerncsém autópiacon fehér csontkormánnyal teljesen egyben volt a gép 100 e pénz volt szóval szép volt mier rábeszéltem apám elvitték merthogy ez 15 éve volt....:)
Szerintem egyébként a 123 is éppen eléggé szögletes. ('70-es évek, még a labda is szögletes volt! :)
Nekem éppen a /8 -asok lekerített szögletessége, tagoltsága, kellemesen arányos, kerek műszerfala az, ami tetszik, a vékony kormánnyal természetesen.
(Ami az álmok netovábbja, és sajna eléggé kicsi az esélyem rá, az az egybepados, kormányváltós 1. gen. -s 115).
Ez a kombi hátulról szerintem is 123, abból viszont elviselhetőnek találom a kombit is a limuzinhoz képest. Bár mint írtam, nálam a kombi önmagában nem jön be, talán csak a OFF BMW, Alfa egyes mai darabjai ON).
köszönöm a tegnapi részvételt, remélem jól éreztétek magatokat és jöttök legközelebb is ilyen kis esti összeröffenésekre és okt 17-én egy egésznapos túrára:-)
Ha letakarja a B oszlop előtti részt, akkor pont úgy néz ki, mint egy W123-as. Hiányzik a markáns, férfias, szögletes Mercedes forma. A W123-ast bár igen kiváló autónak tartom a kerekített, nyúlós, "lányos" formavilága miatt sokkal kevésbbé kedvelem.
Most hogy így mondod, közelebbről megvizsgáltam a dolgot, szerintem nem annyira más jellegű. Ha letakarod a díszléc fölötti részt, akkor úgy fest mint egy limuzin. A limuzinhoz képest viszont,mivel kombiról van szó a "díszléc fölötti részt" meg megnyújtották. Értem ezalatt, hogy normál esetben a hátsó szélvédő két szélén lévő oszlopot (nem tudom a rendes nevét :)) ) pedig teljesen hátratolták volna, és a közte és a hátsó ajtó közti részt meg "beüvegezték".
Lehet, hogy most csak megpróbálom belemagyarázni, de én így látom... :)))
A mobile.de-n néha feltűnik 1-1 kombi ezek szerint az buher.. bár nekem nagyon bejönne:) nem adom fel h. egyszer hozok 1-t túl sok nem kehet belőle az országban. Lehetőségként gondoltam pl 1 mentőre.....