A következő - talán kissé optimista, máshol realista - programot
várnám a debreceni fellépésen:
1. Intro - (akár végre Transylvania :) )
2. Wildest Dreams
3. Rainmaker
4. No More lies
5. Prowler/Aces High
6. The Trooper
7. Dance of Death
8. Wratchild/Remember Tomorrow
9. Montségur
10. Face in the Sand
11. Hallowed Be Thy Name
12. Iron Maiden
************* ráadás**************
13. The Number of the Beast
14. Flight of Icarus
15. Evil That Men Do/2 Minutes to Midnight
16. Running Free
17. Fear of the Dark
18. Brave New World
19. Run to the Hills
Persze valszeg nem lesz Prowler, Aces High és Flight of Icarus - hanem
Wickerman és Clansman mondjuk, de nem bánnám, ha nem mindig ugyanazokat a
nótákat nyomnák az ismertebbek közül, de persze ha úgy lesz, az se baj! :)
márcsak 1 hónap!!! :)
Nekem is volt szerencsém (!?) látni az új Maiden klippet. Szerintem jó ötlet volt, hogy nem megint egy koncert klippet csináltak, hanem animácót alkalmaztak, de szerintem a "kinem használt lehetőségek" klippje ez. Eddie nagyon jól megvan rajzolva, de semmit nem csinál, csak áll és örjöng. Az együttes tagjai viszont elég bénán lettek megrajzolva, nemhogy Eddivel csinálak volna
egy őrületes kergetőzést - ami végül is a klipp
alaptémja is akart volna lenni.
Lenne egy kérdésem: Blaze 2 lemez után miért szállt ki a bandából ? Azért mert Bruce visszakart jönni, vagy más oka volt ?
Sorry, most off leszek, de annak mi a valóságalapja, hogy Ozzy jön Mo-ra? (Kénytelen vagyok itt megkérdezni, mivel szegény Ozzy papának szentelt fórum igencsak haldoklik.)
Érdekességképpen idézem (majnem szó szerint) a Rockinform c. magazin kiscikkének pár sorát:
"Letartóztatták Nicko McBrain urat, a veterán rocker kocertre igyekezett amikor a VIP-es parkolóőr nem ismerte fel és belépője felmutatására kérte Nicko-t. Miután elutasító választ kapott a kocsi elé állva igyekezett feltartóztatni a zenészt aki elgázolta...bla-bla-bla."
ui.:
Megvásároltam a DoD-ot!!! (mennyit agyaltam mire leesett hogy mi ez)
Az albumot 3x meghallgatva azt kell hogy mondjam, hogy...
Qrva JÓÓÓÓÓ!!!!!!
Olvasva a lemezkritikát a honlapjuk egyik linkjéről,röhögtem, hogy keményebbnek mondják a BNW-nél, mert ez nem igaz:) Sztem a lemez lassabb, mélyebb és rockosabb az előzőnél, de felismerhetően maidenes. És még mindig megtudnak újulni, ez dicséretes!
Első hallásra is bejött a DoD, de többedszerre hallgatva azt hiszem az egyik legjobb lemezük szvsz.
-Wildest Dreams - közepes szám, de szerintem koncerten most már jobban fog szólni, mint nyáron :)
-Rainmaker - egyik kedvenc, túl rövid - többiek is ezt irták, igazatok van:)
-No More Lies - télleg Clansman-es, de azért más - 2. kedvenc - és nagy koncertszám lesz
-Montségur - Dickinson lemezre jobban illene talán, a legkeményebb nóta a lemezen - a történelmi témájú Maiden-számok legújabb terméke
-Dance of Death - a lemez szvsz legjobb dala, talán az egyik legjobb Maiden-nóta, amit valaha irtak (szvsz) - nagyon várom a koncerten :)
-Gates of Tomorrow - semmi extra
-New Frontier - szintén a közepesebb számok közé tartozik, de Nicko miatt lehet h. koncerten előveszik - bánja a fene:)
-Paschendale - szép szám
-Face in the Sand - jó kis koncertszám lesz:)
-Age of Innocence - ez tkp. nem is metal, hanem rockszám, érdekes szöveggel
-Journeyman - a lemez gyönyörű befejezése, de remélem koncerten nem adják :)
Szal a lemez nekem q. bejön, legalább 6 erős szám van rajt, ami nagyon jó arány.
Koncerten a W.D.-t, Rainmakert, Dod-t, No more liest, Face in the sand-et és a Montségurt szeretném hallani a lemezről :))
nem hinném hogy az arénában lenne a koncert.
ugyanis szerintem a szervezők már azt sikernek tartanák ha megint 8000-9000 ember kimenne a maidenre és még ebben az esetben is aligtöbb mint félház lenne.inkább legyen egy csonteltházas buli egy kisebb csarnokban mint egy félházas az arénában.
Csak mert Murray is autóval megy. Egyszerűbb lenne egy autóval lemenni hárman-négyen, nem? Bár ezt beszéljétek meg Ti, felőlem mehet mindenki külön autóval :)
„A Budapest Sportaréna kinőtte gyermekbetegségeit.” – kezdte a sajtótájékoztatót Csillik Zita.
A létesítmény sajtófőnöke elmondta, az igényeknek megfelelően új büféket helyeztek a komplexumba és a közlekedési feltételeket is javították. A pénteki eseményen ismertették az aréna második szezonjának programját. Az év hátralévő részében Eros Ramazzotti, Bob Dylan, Robbie Williams, Ozzy Osbourne, a Deep Purple, az IRON MAIDEN és a HIM zenekar is hazánkba látogat, míg a magyar sztárok közül az R-GO és Charlie nagyszabású koncertjét rendezik az arénában.(WestelPress)
Na most ha a Debreceni dolgot említi "az IRON MAIDEN ....zenekar is hazánkba látogat" akkor nem mondott újat.
De mivan ha tényleg itt is lesznek?