Ez valójában csak egyetlen egy könyv, de olyan hosszú lett volna, hogy szét kellett szedni 4 részre. Az ötödik csak a 4 könyv rövidített összefoglalója.
"Én úgy látom , hogy te újra felépited a fizikát."
Jól látod. De nem az egészet, csak a "modern" fizikát. Mert a modern fizika elszállt a fantasztikumok világába. Vissza kell hozni a realitások talajára.
"Nem fogadod el azt ami a könyvekben van. "
Amit ma modern fizika címen tanítanak, annak szerintem 90 %-a baromság. A relativitáselmélet, a fotonelmélet, a kozmológia, min-mind butaság. A klasszikus fizika viszont nagyrészt helytálló.
"Hanem a saját fejeddel gondolkodsz."
Gondolkodni csak úgy érdemes. Visszaböfögni azt, amit az iskolában beléd sulykoltak, az nem gondolkodás.
Én nem tudom mi az a Korespondia, de valószinűleg igazad van. A régi fizika fantasztikus, és csak akkor érti meg az ember, ha eljut egy bizonyos szintre.
syuperfizikus. Te irtál öt könyvet. Én úgy látom , hogy te újra felépited a fizikát. Nem fogadod el azt ami a könyvekben van. Hanem a saját fejeddel gondolkodsz. Hasonló húzásaim nekem is vannak.Ugyanakkor én mindig megjegyzem, hogy ez nem fedi a valóságot. Azt is odairom, hogy én ezt miért csinálom.