Nem lesz könnyű egy olyan cirkalmányt kifogni, amelyben nem a tudós ül a trónon , ne adj Mester, egy hangyának álcázott medve. Harci készleteink még vannak, bár rohamosan fogynak, és felhasználásukról okosan kell dönteni. Nem szabad mindig tűzijátékot rendezni, amikor nincs is éjszaka... Azért remélem még a hónap folyamán ünnepelünk:-)
Az alábbi játékosok ma jubileumot ünnepelnek: Medvehangya, Nike, Mezei virág, Perzsacica, Gigi, Vélia, Moci. 500 nappal ezelőtt regisztráltak a játékba.
Amióta 3mp-en túli időkülönbözetet vesznek figyelembe a válaszoknál, egyre több a magas eredmény a játékosoknál.
10:10-re én sem emlékszem, csak 10:9-re, de előfordulhat, hogy volt már.
Knight egyébként nem tartozik a kedvenc játékosaim közé, bár elismerem, hogy tud. Szájmenése van, a fórumon minden második hozzászólás az övé. Ráadásul tök lényegtelen hozzászólások. Vagy magát ostorozza, hogy elnézett egy-egy kérdést, (kit érdekel) vagy másokat dicsér., vagy arról papol, hogy szeretne bekerülni a négy nagyágyú közé. (ugyancsak kit érdekel.) Tegye a dolgát, de minden apró gondolatát nem kellene megosztani a többiekkel. Engem kifejezetten zavar. De kitaláltam a pofonegyszerű megoldást. Ezentúl nem fogom olvasni a fórumon az ő hozzászólásait. :)
A Firefox nem tudja betölteni az oldalt valamilyen okból.
A(z) oldal a HTTP Strict Transport Security (HSTS) nevű biztonsági házirendet használja, amely azt jelenti, hogy a Firefox csak biztonságosan kapcsolódhat hozzá. Nem adhat hozzá kivételt, hogy felkeresse ezt az oldalt.Bejelentkezés a hálózatba
És a furcsaságoknak még nem volt vége. Kalandor-Metro a második meccsre egyik sem állt ki. Továbbjutott Kalandor, annak ellenére, hogy metró elsőre fölényesen nyert és ő volt az erőnyerő.
Ki érti ezeket. Én már lemondtam róla, hogy a sorsolás rejtelmeit valaha is meg fogom fejteni...
Nyeretlen2éves -Medve* 9:7 és 8:9 (34 napos) TUKÁN*-Jázminella 6:6 és 4:4 Kalandor-Metro* 5:10 még nincs vége, de az eredmény egyedüli a mezőnyben , és jól tükrözi az erőviszonyokat..
A klán megérlelte gyümölcsét. Ezentúl erre nem kell költenem aranyat. Azt viszont még nem tudom meddig. De majd az is kiderül. És már csak nyerni is kellene...