Ismeri a rendszert, és nem telne sok időbe a beépítése. Ez erős érv szerintem mellettem. Más kérdés, az ingadozó játéka meg a hanyag játéka meg ellenérv.
De Potot miért hoznánk vissza?Nem tudsz vele újítani meg felgyorsulni…mindenki ismeri már a laza egysíkú hanyag játékát,mégha ezeket megbízhatóan is hozta.
Azt már szándékosan nem tettem hozzá, hogy rossz volt a passz Ákosnak és nem sikerült a zsákolás.
Megmondom őszintén, én nem szeretnék vele kapcsolatban negatív dolgokat írni, a tényeket leírtam, sajnos nem jó az a térd, de ettől függetlenül egy remek játékos, de jelenleg nem alkalmas egészségügyileg arra, hogy nekünk segíteni tudjon.
Remélem, hogy tud még játszani valaha ilyen szinten és láthatjuk még kosárlabdapályán a jövőben.
Mondjuk ha 35 éves akkor komoly rutint is hozna magával,ráadásul akkor nemzetközit is,meglatjuk.Lecsekkoltam már a bajnokságot lenne egy két tippem de meglatjuk.
De amíg nem hozott volna ostoba döntéseket ami mondjuk a csapat kárára megy,addig szerintem mindegy hogy milyen szituációból születik kosár…De értem amit akarsz mondani igen.Csak Zach egyébként is csapatjátékos.
Ha a francia 2-ből jön az pl lehet jó,mert volt egy két játékosunk aki szintén onnan jött és teljesen jók voltak,az más kérdés hogy egyreszt a nem fiatal mit jelent,másrészt pedig mennyire atletikus és jó védő…
Akiknek volt szerencséjük megnézni a két edzőmeccset, Brown kb. mennyi játéklehetőséget kapott?
Remélem jól alakul ez a sztori és annyi az igazságtartalma a szóbeszédnek, hogy a csapat készül egy B tervvel is ha szükséges. 3 hét sok idő a térdnek is, de akár egy új játékosnak is. Csak jól kell dönteni. :)
Ha úgy alakul én is inkább az atletikus védőjátékos felé mennék, aki vállalhatóan tud dobni is. A sima dobójátékosokat nem is tudjuk jól beépíteni, és a csapatszintű védekezésünket is nehezítik. Azt azért meg kell említeni, hogy nem kell megijedni a mostani játékospiactól sem. Bőven a mi szintünk felett is elérhetőek játékosok, még NBA közelségben is. Elég megemlíteni egy Landry Shamet-et, vagy Nassir Little-t.
Vegre valaki! Koszonom! Kivancsi leszek ra, de nekem is kedvencem volt brown. ha terde birta volna, ugy huzhattunk volna a legnagyobbat iden. jo jatekos volt.
kivetelesen valaszt varnek minuszok helyett. lesz egy szezonotok kielni magatokat, de ez fontosabb kerdes mert erosebb ellenfelekkel talalkozunk a heten.