Keresés

Részletes keresés

özvi Creative Commons License 2022.10.28 -1 2 14816

Bemutatom a bűnösöket akik megágyaztak ennek a felfogásnak.

Minden lében 2 kanál sorozatban Dannyt  csépeli egy nő, és az fel se veszi, lazán mosolyog , edzésnek fogja fel.

mikor férfiak támadnak rá egymaga kioszt 4 et.

És még ilyen beszólás is van benne , hogy alig várom hogy elfenekeljen.

Na kb ilyenekből gondolják a nők, hogy a ffi bántható, mert erős.

Csam úr Creative Commons License 2022.10.28 0 1 14815

Nem ilyeneket hallottam tőlük. Inkább azt a témakört, hogy soha semmi sem elég jó neki,kevés fizetésed, miért vagy ilyen élhetetlen, bezzeg a nemtom ki az mennyivel többre vitte, új autójuk is van... ilyesmiket panaszoltak.

Előzmény: dobozos petpalack (14814)
dobozos petpalack Creative Commons License 2022.10.28 0 2 14814

Addig szekált amíg odacsaptam

És hogy adja elő a szekálást a Patent és hasonszőrű társai?

A nő csak azt mondogatja, hogy a férfi vegyen részt a házimunkában, foglalkozzon a gyerekekkel, ne igya el a pénzt, legyen ápoltabb, stb. Tehát a nő mindig valami pozitív dolog elérése miatt ismételget, és a szemét férfi ezt hívja szekálásnak.

Mármint szerintük.

Előzmény: Csam úr (14813)
Csam úr Creative Commons License 2022.10.28 0 1 14813

Az egyenjogúság szelemében a nők is tudnak nagyon erőszakosan és a családra nézve ártalmasan viselkedni.  Amennyiben a verbális bántalmazás is bántalmazás, no ebben a műfajban a hölgyek igen erősen képviseltetik magukat. Ez még a cikk író is alátámasztja bár az nem mondja ki, hogy a lekicsinylő megjegyzésekkel, állandó kritizálással, anyagi javak keveslésével ugyan azt a sémát követik mint amit a cikkíró leírt.

"a bántalmazás nem jelent egyet a verekedéssel, az első lökdösődést vagy pofont (ha az elcsattan egyáltalán) több hónapnyi vagy akár több évnyi mentális abúzus előzi meg." 

Ezek a beszólások, piszkálódások, önértékelés letörésére irányuló bántalmazások természetesen nem képezik a statisztikák tárgyát. Mindezen felül a fizikai erőszak is egyre inkább jellemző a nőkre is. Különösen úgy, hogy én pofon vághatom a pasit, úgysem mer panaszkodni, ha mégis akkor kinevetik, tehát neki ezt el kell tűrnie, mert ha visszaüt akkor krokodil könnyek között mesélgeti a hölgy, hogy micsoda vaddisznó ez a férfi.

Vagyis addig piszkálja ütögeti amíg a másik odacsap, és akkor már lehet mutogatni a kék foltot.

Annó amig tanultam dolgoztam egy sörözőben pultosként ( az a csapos csak így elegánsabb). Főleg esti és délutáni műszakokban, mert úgy be tudtam járni az előadásokra de azért  volt munkám is. Szeretett a főnök, mert én nem fogyasztottam el a hasznát... :) Nagyon sok efféle történetet hallgattam végig a kisebb forgalmú napokon. " - Addig szekált amíg odacsaptam, most meg alig láthatom a kölykeimet csak a pénz kell neki stb..."

Előzmény: Abszolút Igazság (14812)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.10.28 -18 1 14812

Egy fanatikus femcsi ezzel a cikkel házalt a feministában, 'érdemes' elolvasni:

"Ez egy nagyon jó cikk a családon belüli eröszakról, a mérgező apákról, tehetetlen anyákról."

https://qubit.hu/2022/01/11/hogyan-mukodik-a-csaladon-beluli-eroszak-es-miert-marad-titokban

Tanulságos, ahogy a cikk próbál objektíven indítani, mármint hogy ő úgy általában az erőszakról és bántalmazásról szól, aztán félúton előkerül a szokásos femináci hazugság (miszerint a bántalmazók nagy többsége férfi), és a továbbiakban már csak bántalmazó apákról beszél.

Csam úr Creative Commons License 2022.10.28 0 0 14811

https://www.privatkopo.info/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=EroszakosBuncselekmenyek&AN=ejjelakarta&LN=Hungarian

"Szerelmi bosszú: éjjel akarta felgyújtani egy család házát a negyvenes éveiben járó nő"

Nem tudta elviselni, hogy egy ilyen remek erős akaratú önálló, csupa báj hölgy nem kell már a volt kapcsolatának. Vajon miért? Ezenközben az sem hatotta meg, hogy kiskorú gyerek is a házban aludt. Csupa gyengédség ezen hölgy.

Csam úr Creative Commons License 2022.10.21 0 0 14810

https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/gyilkossag-csenger-megolte-feleseget-halalra-keselte-letartoztatas/2vl306g

Ez a pasi is eléggé durva! Bár a körülményekről még semmit sem írtak, talán majd később.

Csam úr Creative Commons License 2022.10.21 0 0 14809
Csam úr Creative Commons License 2022.10.18 0 1 14808

https://hvg.hu/itthon/20221018_gyilkossag_szabolcs_szatmar_bereg_megye

"Az elkövetők előre kitervelték, hogy kirabolják az idős férfit.

Egy húszéves férfit és egy negyvenéves nőt a főügyészség nyereségvágyból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádol....

A főügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy mindkét vádlottat életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélje a bíróság."

- Egy újszülött csecsemő még kevésbé képes a védekezésre, mint egy idős ember. Az ő élete is ér annyit mint egy idős emberé, tehát ott is jogos volna az életfogytiglan. Szerintem. 

- Szerepel itt még a nyereség vágy, de ha a kedves szülő nem akarja eltartani az utódját annak nagykorúságáig, hanem élni kívánja saját életét kötelezettségek nélkül mi az ha nem nyereség vágy?

- Előre kiterveltség témájában a hölgyek hónapokkal előre tudják, hogy szülni fognak, tehát ki kell tervelniük hogyan történjen. Vagy eljár terhesgondozásra, vagy titkolja abban a reményben, hogy maga szülés is észrevétlen marad majd. Ezt is tervelgetni szükséges!

Egyszóval, nagyon enyhének találom a csecsemőgyilkossági ügyekben kiszabott büntetések jó részét. No nem mindíg, de sokszor.

özvi Creative Commons License 2022.10.18 -1 2 14807

ez csak megállapitás, hogy a topikban egyedül vagyok aki mást gondol mint ti.

Korábban azért ágáltam, mert a kedves RTL riport megvezetett amikor olyanokat mondott, hogy a babahalált okozó, akár életfogytot is kapha.

Azót utána olvastam 8-10 év az átlag, és az kb rendben is van.

Előzmény: ásítósmacska (14804)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.10.15 -20 0 14806
Csam úr Creative Commons License 2022.10.15 0 0 14805

Már megint egy gyilkos anya.

Nem értem, annyi más lehetősége volna, kezdve a fogamzás gátlással az örökbeadásig és mégis ennyi gyerekgyilkosság.

https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/halott-ujszulott-megtalaltak-fahaz-babogymegyer-26-eves-no-gyanusitott/5n8wqz3

"Halott újszülöttet találtak egy faházban, Bábonymegyeren. A rendőrök egy 26 éves nőt vádolnak a csecsemő meggyilkolásával."

ásítósmacska Creative Commons License 2022.10.14 0 2 14804

Tehát ezt most tekinthetjük önbeismerésnek, hogy te vagy a fő mindenkori háborgó? :-D

Előzmény: özvi (14802)
Csam úr Creative Commons License 2022.10.14 0 0 14803

Itt van egy nő, aki csak ritkán láthatja a gyermekét, és azt a kevés időt is részegen tölti. Fenyegetődzik , a gyerekét védő apát késsel nyakon szúrja, és neked erről nincs véleményed, ellenben hivatkozol a topic lakók által nem ismert történetre. 

Egyébként ha igaz, a történeted neki is jó sok évet javasolnék a rácsok mögött, hogy mire kijön onnan  a hamut is mamunak mondja.

Előzmény: özvi (14802)
özvi Creative Commons License 2022.10.13 0 1 14802

784ben még hiányoltál, azért jelentem meg.

Előzmény: ásítósmacska (14799)
ásítósmacska Creative Commons License 2022.10.13 -1 1 14801

püfinek nem tűnik fel, hogy nem mi osztjuk a büntetési tételeket, hanem a bíróság. :)))

És nem, nem olvassák el a mi véleményünket, ill. javaslatainkat ítélethozatal előtt. :-D 

Előzmény: Csam úr (14800)
Csam úr Creative Commons License 2022.10.13 0 0 14800

Azért nem "szimpi" mert gyalázatos amit művelt. Függetlenül a nemétől.

Előzmény: özvi (14793)
ásítósmacska Creative Commons License 2022.10.13 -1 0 14799

Á, dehogy fogja... :))) 

Előzmény: Abszolút Igazság (14798)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.10.13 -23 0 14798

Tényleg jobb lesz, hogy elhagyod ezt a topikot.

Előzmény: özvi (14797)
özvi Creative Commons License 2022.10.13 0 1 14797

mi van 789 es hszben ? 

27 év

Előzmény: Abszolút Igazság (14796)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.10.13 -23 0 14796

Vajon milyen nemű egy Csam ÚR, teeee.

És? Hogy jön ez most ide?!?

Előzmény: özvi (14795)
özvi Creative Commons License 2022.10.13 0 1 14795

Csam sztem pasi.

Előzmény: Abszolút Igazság (14794)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2022.10.13 -23 1 14794

"Elképesztőek az itéletek számomra. semmi következetességet nem tudok felfedezni."

Szerinted van ennek valami köze ahhoz, hogy a bírói kar masszívan el van nőiesedve?

Előzmény: özvi (14793)
özvi Creative Commons License 2022.10.13 0 1 14793

csak jelezni akartam, miért hagyom el a topikot.

Elképesztőek az itéletek számomra. semmi következetességet nem tudok felfedezni.

Aki nem szimpi az 27 évet kapjon , még ha nincs is halott, másik meg 12 őt, még ha baltával szétveri a másik arcát.

Vmi hiba van a rendszerben.

ásítósmacska Creative Commons License 2022.10.12 -1 0 14792

ezt álmodtad a kisszobában, vagy hol van erről bármi hír? 

Előzmény: özvi (14790)
Csam úr Creative Commons License 2022.10.12 0 0 14791

Másról beszélsz, mint Bacsóné mikor a bor árát kérik.

Előzmény: özvi (14790)
özvi Creative Commons License 2022.10.12 0 1 14790

álmaidhoz képest a valóság.

Összevesztek ( egynemű lakótársak) aztán az egyik jól megverte a másikat, aztán hazament egy baltáért, és úgy szétverte az arcát, hogy a rokon csak a cipőjéről tudta azonositani.

és 12 évet kapott.

már szabadult és a minap újabb esete volt.

Csam úr Creative Commons License 2022.10.12 0 0 14789

https://ripost.hu/nino/2022/10/testevel-vedte-lanyat-reszeg-parjatol-egy-apa-szegeden

"Bíróság elé állt egy nő, aki részegen nyakon szúrta gyermeke apját.

a kislány az apa kizárólagos nevelésébe került,...felhívta az apát azzal fenyegetőzve, hogy "eltűnik a gyermekükkel"...A férfi utolérte, elvette tőle a kislányt, majd mikor a kést meglátta, védekezésül hátat fordított neki. A nő ekkor kis-közepes erővel nyakon szúrta a férfit...a helyszínen fogták el a nőt, aki még az intézkedés alatt is azt kiabálta, reméli, a férfi "megdöglik". ...azt állította, nem akart ártani gyermeke apjának,...hét év börtönbüntetés kiszabását indítványozta, "

Én nem hét , hanem huszonhét évet indítványozok számára. Addig lesz ideje a gyermeknek kiheverni a traumát és békességben felnőni!

Törölt nick Creative Commons License 2022.10.05 0 1 14788

nem kell ehhez férfigyűlölőnek lenni, nem kevés olyan család van, ahol a tényleges apuka személye nem ismert

Előzmény: ásítósmacska (14787)
ásítósmacska Creative Commons License 2022.10.05 -2 1 14787

persze, simán...

De van itt pár önjelölt férfigyűlölő, akik folyton ezt hangoztatják, hogy ha nem is tud róla az apa, akkor is ő a hibás... :-s 

Előzmény: Törölt nick (14786)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!