Keresés

Részletes keresés

Tulipántoss Creative Commons License 2021.07.28 0 1 1266

Viki egyre gyakrabban emlegette Janit, mint pozitív példát.  Dávid féltékenységét már csak az nem veszi észre, aki nem akarja.

Dávid biztos kieső és a hűbelebalázs Peti is. Attila a kisfiús, Viki ezt is már többször említette (amiről ugye Attila nem tehet ), ja és nem igazán érdeklődő. Így a nyerési lehetőség szinte átcsúszott Janinak?! Drukkoltam Attilának, de tényleg jobb is így, hátha egy fiatalabb lánynál fogja megtalálni a boldogságát?!

Tyutyurka Zoli gazda hová,  milyen " ötletes helyre " viszi kajálni a lányokat?! Zárt térben, kocsiban olajos lángost csipegetni, majd tehenek között vacsorázni.....  Úgy látom, Tina  manipulálja a gazdát, amit nem nehéz. Nyakába ugrik, úgy örül hogy maradhat, közben nem veszi észre az elhangzó bunkóságot......áááá.

Jázmin nézése módfelett zavaró, mert nem tudom megfogalmazni amit állandó jelleggel  látok rajta. Zavartság, rossz indulat,

vagy a duzzogás teszi furcsává, nem tudom. Különös ez a lány.

TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.28 0 1 1265

Tinát nem tudom egyszerűen hova rakni még. Hogy most tényleg van e valami valós vonzalma a srác iránt vagy csak minden színjáték tőle... ?! Esetleg is-is?!...

TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.28 0 1 1264

"Ilyen disznóvágást sem láttam még, 3 nő és 1 férfi, sehol egy böllér?"

A háttérben volt valaki az egyik vágóképnél, aki tevékenykedett, szerintem az lehetett a böllér.

"Gergő gazda ismét Bogit hívta randira, azt hiszem, alakul köztük valami, jobban járna ezzel a lánnyal, mint Eleonórával. Ezek szerint két lányt úgy ereszt szélnek holnap, hogy egy percig sem volt velük kettesben?"

Ez alapvetően rámutat a rendszer gyengeségére, hogy mennyire nem jó ez az egész így, ebben a formában.. Viszont arra is, hogy mennyire számít a kémia és az energiák emberek között, valamiért ezzel a két lánnyal alakult ki kölcsönös vonzalom már az elején, amit nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Ha van esze és szíve nem is nagyon foglalkozik már a többi lánnyal, mert csak megkavarná a dolgokat, viszont ezt nekik illik rendesen megmagyarázni, mert kívülről nekik ezt megélni azért nem lehet kellemes.

Előzmény: Ilhilla (1263)
Ilhilla Creative Commons License 2021.07.28 -2 0 1263

Zoli gazda nagyon exkluzív helyre vitte a csillogó kisestélyibe öltözött Tinát és többfogásos menüvel látta vendégül, még zöldhagyma is volt! :D

Jázmin szemét volt, hogy felvette Tina beszámolóját, remélem, ha le is játssza Zolinak, akkor ő fog repülni, mert a srác átlát rajta és rosszindulatúnak tartja.

Ilyen disznóvágást sem láttam még, 3 nő és 1 férfi, sehol egy böllér? Az erdélyi asszonyka maga ajánlotta, hogy segít, erre leszólta Terézt. Nem volt szimpatikus, nem úgy a gazdának, aki odáig van érte. Úgy gondolom, holnap Terézia és a cicus hazamegy, de Karola még nem főlhet hátra, mert a gazda az egyik hölggyel még fürödni is fog!

Viki kisfiúnak látja Attilát, pedig mindig ő húzza ki a bajból a társait. Nem baj, ha nem őt választja, mert a srác sokkal jobbat és fiatalabbat is kap ennél a nőnél. A gazdasszony válassza csak Jonnyt, nem fog vele jól járni!

Gergő gazda ismét Bogit hívta randira, azt hiszem, alakul köztük valami, jobban járna ezzel a lánnyal, mint Eleonórával. Ezek szerint két lányt úgy ereszt szélnek holnap, hogy egy percig sem volt velük kettesben?

TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.28 -1 0 1262

Szerintem ebben a korban ő annak örülne, ha lenne kivel a halálig megöregednie, így vélhetőleg közös lenne inkább az a gazdaság, ha tényleg talál olyat, aki dolgos és szereti, és legalább annyira elkötelezett lenne a farm felé, mint ő.... 

Előzmény: Tibbe (1257)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.28 -1 0 1261

Az a baj, ebben a korban a srácok nem biztos, hogy okosan és reálisan tudnak dönteni. Mi itt sok tapasztalattal, kívülről látunk valamit, és megfontoltan mondunk valamit.. de az ő fejükben most iszonyatos nagy kavalkád lehet.

Én már tegnap mondtam, hogy Bogi nagyon illik hozzá, persze igazán még mással sem nagyon randizott, így nekünk is várni kellene a végkövetkeztetéssel, míg mindenki sorra kerül. 

Előzmény: Cappuc Cino (1256)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.07.28 0 3 1260

Az egymillió dolláros kérdés:

mégis mitől "gazdák" ezek?

Előzmény: Apádfüle (1250)
forgoszel Creative Commons License 2021.07.28 -1 1 1259

Mindenki jól járt! A gazda is meg a csaj is. Mindkettő vállalkozását fellendíti a műsor! :)

Előzmény: violkali (1258)
violkali Creative Commons License 2021.07.28 -2 1 1258
Tibbe Creative Commons License 2021.07.28 -1 2 1257

Nem rossz parti ez a Libás Pista!

Van mit a tejbe aprítani, nem hinném, hogy segédmunkást keres, de ezek a nők nagyon úgy tűnik, semmire sem jók, feleségnek pláne nem. Az erdélyi csaj többet tud mint kéne, kevesebb több lenne? :O

Szóval tényleg propaganda mind a négy gazda birtokának a bemutatása Ha még lesz ilyen műsor, már a párkeresőnek kellene fizetnie, hogy reklámozhatja a vállalkozását..

Előzmény: Mazsola0070 (1255)
Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.28 -2 0 1256

Gergő randija Bogival meseszerű, egyszerre kalandos és romantikus volt. Gyönyörű volt a természet, a folyó, a lovak és ők ketten. Jó volt őket látni együtt, ezért is volt furcsa, hogy másnap meg Eleonórát vitte randizni.

Félő, hogy az 5.lány csak levezetésnek kellett, Gergő csak egy csikó még.

Előzmény: Ilhilla (1247)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.07.28 -1 0 1255

"Csak propaganda a lovasfarmnak."

A "Libás Tanya, Tarhos"-nak sem rossz propaganda (ingyen?reklám) a műsor, Pejsta ezzel a jelentkezéssel "felhelyezte a térképre" a vállalkozását (szerintem sokan már azért odamennek, hogy lássák, a négy nőből ténylge ott találnak-e majd valakit, vagy ez a párválasztás csak kamu)......

Az alábbi videó és fotók korábban készültek:

https://www.youtube.com/watch?v=NtlD_W_n-hM

https://www.facebook.com/photo?fbid=2717311681728145&set=a.372844429508227

Előzmény: Tibbe (1237)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.07.28 -2 0 1254

Vagy remélhetőleg Jancsiéra :) 

Ezek az előzetes összevágások félrevezetőek.

Előzmény: Ilhilla (1253)
Ilhilla Creative Commons License 2021.07.28 0 0 1253

Igen, de szerintem Dávid megjegyzésére mondta.

Előzmény: Kr.Kr. (1252)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.07.28 -2 0 1252

De nem Viki mondta az előzetesben, hogy valaki féltékenykedett, ami nála nagy fekete pont?

Előzmény: Ilhilla (1246)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.07.28 -2 2 1251

"Érdekes ízlése van Gergő gazdának" - szerintem a lányoknak is, akik őt választották :)))))) 

Előzmény: Ilhilla (1247)
Apádfüle Creative Commons License 2021.07.28 -3 0 1250

Akkor is szánalmas lenne, de legalább érthető, ha egy álompasi kegyéért versenyeznének. De ezeknek se megjelenésük, se stílusuk, se modoruk, a kapanyél kilóg a szájukból, a vagyon meg a szülőké.

Előzmény: Kr.Kr. (1242)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.07.28 -3 0 1249

Az újságíró nem hiszem, hogy jól érezte volna magát vidéken hosszú távon.

Továbbra is tartom, hogy nyilván nem cselédet keresnek a gazdák, de azért aki ott él, annak bizonyos helyzetekben be kell segítenie egy ekkora gazdaságban. Lehet, hogy az újságíró ihletet kap és fantasztikus novellákat írogatna a diófa árnyékában egész nap, de ez az élet nem erről szól. Romantikusnak tűnik Pestről a gémes kút, de közelről már látszik, hogy nem innál a vizéből.

Ezt az életet nem lehet megszokni 60 év városi környezet után. Igen, itt mosogatni kell a tojásokat, ha fáj a hátunk, ha nem; itt kapálni kell és ganét szedni. Még karácsony reggelén is. Nem az a legfontosabb szempont, hogy a macskánk lelke rendben legyen, hanem az, hogy a gazdaság alapját képező állatok/növények rendben legyenek. Tényleg nem értem, hogy a városi környezetből érkezve hogyan gondolják sokan, hogy ilyen helyen keressenek párt maguknak. 

Ezt úgy írom, hogy 25 évig éltem egy kistelepülésen, utána költöztem Pestre, de folyamatosan visszajárok falura. :) Pedig itt nincsenek kacsák, libák, tehenek, csak néhány tyúk és konyhakert.

Előzmény: Tulipántoss (1232)
Apádfüle Creative Commons License 2021.07.28 -3 0 1248

Köszönöm a biztatást, de az át nem vett autók jegyzéke is fent az ősidőkig visszamenőleg. Azok között sincs. :)

Előzmény: TonyBrasco (1240)
Ilhilla Creative Commons License 2021.07.28 -2 0 1247

Eleonórával egészen biztos más is történt a pléd alatt a fűben! Érdekes ízlése van Gergő gazdának: a lány olyan, mint egy kisiskolás, nagyon "gyengusz" a teste, ráadásul a frizurájával is rátesz, nagy a kontraszt a hatalmas műszempillákkal és az agyon tetovált karjával és ellenkező oldali lábával! Igaz, Gergő is tetovált, ezért össze is illenek.

Szerintem Bogi illene hozzá, ahogy a lovakat úsztatták, nagyon helyesek voltak.

Előzmény: Kr.Kr. (1244)
Ilhilla Creative Commons License 2021.07.28 -1 0 1246

Szerintem Attilát választja (hacsak nem csinál valami ökörséget a motoros randin, ami nem tetszik majd Vikinek). Nem sok közöttük a korkülönbség, csak Viki idősebbnek néz ki 31-nél, a srác pedig olyan csibészes. Nekem is ő a legszimpatikusabb, csak az fura, hogy állandóan Viki reakcióját nézi, mint pl. a lópatkolásnál (vagy csak nem tud betelni a szépségével. :D).

Kr.Kr. Creative Commons License 2021.07.28 0 0 1245

Talán a Survivor-ban lesz újra?

Előzmény: Cappuc Cino (1231)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.07.28 -1 0 1244

Szerintem ezek a gazdák egy bizonyos fokú ismertség és néhány könnyen jött légyott miatt vállalkoznak a szereplésre. Azt gondolom, hogy néha több minden is történik ott, amikor már "nem forog" a kamera. 

Előzmény: TonyBrasco (1230)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.07.28 -1 0 1243

"Mit esznek ezek a lányok a Zolin?" - a nem létező gazda(g)ságát. Kb. ennyit nézek ki ebből és a Gergő-féle csapatból is. 

Előzmény: Cappuc Cino (1215)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.07.28 -2 0 1242

Én is elküldtem volna... bár azt hiszem, nem is jelentkeztem volna ilyen műsorba. :)

Szerintem borzalmasan szánalmas, ahogy a lányok versenyeznek egy pasi kegyéért. :)

Előzmény: TonyBrasco (1218)
Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.28 -1 0 1241

Már a címe is hatásos és igaz:

Hány órán át ganéznál azért, hogy elvigyenek lángosozni egy duzzasztógáthoz?

https://444.hu/2021/07/27/hany-oran-at-ganeznal-azert-hogy-elvigyenek-langosozni-egy-duzzasztogathoz

TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.28 0 1 1240

Tele van a bontó, lehet már rég nyertél is.. :D :D 

(Viccet félretéve, nagynénémék úgy nyertek lakást még a 90-es évek elején, hogy véletlen bementek a bankba feltörni a betétkönyvüket, mert kellett a pénz... aztán ott mondták, hogy már ezt a könyvet keresik majd egy éve, mert nyert egy több szintes, új építésű kertes 100 nm-s lakást a sashegyen. :) Akkor még a Száva utcai garzonsoron laktak... Majdnem újra kellett őt éleszteni a helyszínen. )

Előzmény: Apádfüle (1238)
Cappuc Cino Creative Commons License 2021.07.28 -1 0 1239

Attila vagy esetleg még Dávid. Kapcsolat tutira nem lesz, de  Viki már csak ilyen.

Apádfüle Creative Commons License 2021.07.28 -3 0 1238

Uhhh... ez volt az utóbbi idők leghasznosabb hozzászólása. Az idejét se tudom, mikor néztem meg utoljára a nyereménybetétkönyvemet. Köszönöm az emlékeztetőt. :DDD

(Azóta se húzták ki, az ördög vigye el!)

Előzmény: TonyBrasco (1226)
Tibbe Creative Commons License 2021.07.28 0 1 1237

Ha már a nyereményt nézzük, kivel utazzon Viki, akkor inkább Attila. Utána úgyis mindenki megy tovább a maga útján, nem lesz egyikkel sem együttélés. Csak propaganda a lovasfarmnak.

Előzmény: Cappuc Cino (1225)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!