Ez egy négycsillagos hozzászólás. Szerinted jó vagy nem?
"A fogkőképződést nekem is megállította. Habzásra nem túl jó és a mentahatás is elmarad. A fehérítő hatása pedig nálam nem igaz. Lefotóztam 3 hónappal ezelőtt és ugyanolyan színű a fogam :/ 3.000.-Ft-ért nem veszem újra"
Vagy a 3 csillagosok jók vagy nem?
"Jó kis fogkrém, de nem estem hanyatt tőle. Szép a fogam, de a tisztaságérzet nem annyira tartós, mint egy harmad ennyibe kerülő normál fogkrémnél. A fehérítő hatás nálam nem igazán látványos. Ár-érték arányban szerintem nem éri meg.2
"Szóval a fogkrém; fehérít, én is észrevettem, de nem lesz tőle hófehér a fogsor.Nekem ennyi bőven elég, amit tud. A lepedékeket szépen eltávolítja, tudja végülis azt amit az átlag fogkrém. Pofátlanul drágának tartom, mert 10-ből 8 dolog részben vagy egyáltalán nem igaz/nem tudja"
"Ha egy fogkrém nem ígér semmit, de egész kellemes, és jól tisztít, akkor megérdemli a 4 pontot. Na de hogy egy fogkrém hűűű de fehér fogakat ígér például, emellett nem rossz, de nem tartja be ígéretét, mérges vagyok. Pedig nagyon reklámozta ismerősöm, én pedig nyertem ezt a fogkrémet. Sztem semmi. Nem fehérített."
Így van. Pont az a poén, hogy itt nem alkalmazottak vannak, hanem kizárólag önérdekelt vállalkozók. És nem kell őket "ostorral hajtani", hogy a maguk érdekében dolgozzanak.
Jól mondod: az a szép az egészben, hogy mindenki a saját üzletét építi, tehát, akik alattam vannak nem azért dolgoznak, hogy én többet keressek!! Én azért segítek nekik, hogy ők többet keressenek, mert akkor én is! Bárhogy feketítik a dolgokat, én ennél jobban még nem éreztem magam :)
Milyen költsége van annak, hogy új emberekkel beszél? CD-k, könyvek nekem sem kellenek, meg pláne nem is kötelező... tréningekre sem járok.. Csak olyan rendezvényekre megyek el, ahova szívesen megyek..soha nem azért, mert muszáj lenne.
Opatijában is voltam 42$ volt a szállásom, kb. 7.500 forint az üzemanyag, pár napra kaja.... és fogok kapni 800$-t.. Akkor szerinted sokba került nekem? Az a baj, hogy ti mindent nagyon sarkosítotok... olyat még nem láttam tőletek, hogy, ha MLM, akkor esetleg lehet benne valami jó is.!
Megismétlem a kedvedért: a kifizetésnek a száz pont fogyasztás (és a céges, vagy vállalkozói adószám) a feltétele, a rendezvények, cédék nem. A céget nem érdekli, ki, mennyit dolgozik, mert a létrejött fogyasztás után fizet.
Apropó, a csoportom(és vele a bevételem) akkor is növekedhet, ha nem toborzok, mivel önmotivált emberek vannak benne, akik magukért dolgoznak.
Nem csak annyi a költség. Annak szerinted nincs költsége, hogy mindig új embereket kell felhajtani (tudod a kulcsemberek és feltételezem, hogy fejlődni akar nem megállni 200 ezernél)? A motivációs cd-k, könyvek, tréningek, céges szeánszoknak is van költsége. Azt meg hagyjuk már, hogy munka nélkül.
Nincs mindenféle csak lehúzós és dicsérős. De többségben vannak a negatív értékelések.
"Őszintén, egyértelmű, hogy akik áradoznak róla, az Nu Skin MLM beszippantott tagjai! Nekik nyilván érdekük reklámozni, hype-olni. Én max. akkor venném meg, ha elmenne az eszem!"
Vegyük azt, hogy KATA-s vállalkozó, akkor 50 ezer forint havonta a nagy költség.... Akkor elmondhatjuk, hogy munka nélkül, a "semmire" 150 ezer forintot kap valaki... Az rossz?
"Még központ, köszpont, neveken is ugyanezt csinálta, bedobott bármilyen állítást, sose támasztotta alá, mindig azzal jött, hogy ha nem hiszed, akkor bizonyítsd az ellenkezőjét. Ez ugye a legkényelmesebb. :)2
Ezt már tegnap is írtam, a 200 ezres bevétel nem jelent 200 ezres keresetet. Tudod, adók, költségek, stb. lejönnek belőle. Tegnap sem értetted meg, úgylátszik ma sem.
És még mindig nem mondtad meg, milyen jövedelemnek kéne nevezni a bevételünket, ahogy azt sem, hogy tudsz-e még cégekről, amelyek publikálják, hány tagjuk lépte át az 1M dollár összbevételt.
Figyelj " MLM Vitéz Űrhajós Mihály". Tudunk rólad annyit, hogy a sok hablatyot amiket irkálsz nem kell komolyan vennünk. Mesélhetsz Te itt a " passzív jövedelemről".
musaic nem a kollégája hanem Ő maga. Ezt Ő is elismerte egy régebbi komentjében és központot is. Azért elgondolkodtató, hogy hét év Nuskin üzlet után is a tevékenységből 200. ezret keres és mint írta tervezi az egymilliós bevételt. Hát ez hét év után nem nagy durranás.
Ha annyira egy helyben topogna- ami csak egy feltevés tőled- akkor privátban már jelentkezett volna nálam, hogy jönne a mi üzletünkbe, mert ez garantáltan nem topog egy helyben :)