Jelenleg friss Connected Drive app-ot csak úgy tudsz leszedni, hogy regisztrálsz a német, vagy USA Apple Store-ban, átjelentkezel a telefonon, letöltöd, majd vissza. Ezek után menni fog jól, még frissít is. Remélhetőleg hamarosan itthon is elérhető lesz trükközés nélkül...
Nekem is összejött, köszi. Még a régi appot töltöttem le és ahhoz volt egy email cím megadva meg regisztrálva és azzal nem ment. Egy másik emailel beregeltem és ment elsőre. Addig amíg nincs végleges app szerintem teljesen jó ha mobilról belépek a weboldalra. Mivel reszponzív az oldal egész jól használható a mobilos browserből is.
októberi 530e-vel én is nekiálltam a CD-nek, íme a tapasztalatok:
- iphone-ra az AppStore-ból a 2.5.2 verzió töltődik le, kb semmi haszna, nem tudom hogy tudnék frissebbet szerezni...
Neten beregisztrálva a kocsit, laptopról, böngészőben nézve elérem a kocsi adatait, ki tudja olvasni a km óraállást, van remote services, stb. Megy a nyitás / zárás, felvillantja a fényszórót, működik a fűtés / hűtés (Preconditioning).
A legnagyobb bajom, hogy a telefonon ez a 2014-es verzió van, így csak laptopról működik bármi..
Létrehoztam egy Facebook oldalt kimondottan a Connecteddrive magyarországi tapasztalat megosztására, vélemények és egy dolgok megvitatására Ha érdekel valakit:
Ennek semmi köze a szoftver verziójához! Ez a BMW bunkósága, hogy nem képes ilyen evidens dolgot megoldani. Egy ilyen “prémium márka” ilyen szégyen módon átbasz embereket ezzel a baromsággal, az gáz... Őszintén mondom: ha én ezt előbb tudom, nagyon elgondolkoztam volna a vásárláson...
Az USA-ban megjelent a 10.0 az app-ból, németeknél még 9.1.1 van (2 verzióval lemaradva). Ugyanakkor vicces, hogy a 10.0 megjelenésekor csak azt irják, hogy "Minor bug fix"-eket implementáltak, mi indokolja a verzió-ugrást?? Ez akkor inkább 9.2 vagy 9.5 max.
Kettőféle BMW CD App létezik. A Classic narancsos-barnás és az új a kék. Nincs amerikai vagy német verzió. Esetleg verziószámokban térhet el régiók szerint, de az inkább technikai jellegű dolog.
Az amerikai AppStore-ból van letőltve, máshonnan nem tudod. Ez az amerikai sokkal jobb mint az európai. Eddig csak angolul és spanyolul volt elérhető, ma elindítottam és már tudott magyarul is...