Erice, Szicilia ÉNy-i csücskénél Trapani fölött közel 1000 méteren.
Kicsi város az 1200-as évekből. A vár neve Castello di Venere (Venre: Vénusz), mert eredetileg ógörög Afrodité szentély volt, amit a küzépkorban várrá építettek át.
persze az is hozzá tartozik hogy én böngészőként googlekrómot használok és az úgy vagyon szerkesztve hogy megtartja az emlékezetét a megnyíló ablakban mint egy négyzetes kicsinyítés.
Nem gond, mert van minden gépen paintbrush program és ennek fenti menüpontban van egy jel ahol kicsinyítheted kedvedre a képet. Ha magyar vagyon akkor a neve átméretezés, ha angol akkor talán resize?
Spoli, az úgy van, hogy vagyon egy négyzet bal oldalon felső harmadtájban, ha oda pipát teszel, kikapcsolod a gépet és akkor is online maracc: ezt azt jelenti, amikor bekapcsolod, nem kell újra belépned a fórumba!
Tom, most nem bánnám. Bár én egyszer a Soroksári úton délután 4 után 43 fokot fotóztam a digitális kijelzőn. És volt is annyi, az fix.. Valamelyik régi fák-virágokba benne volt. Most már nem találom, megvan valahol, de nem tudom hol.
Bűbájos, a virágok mindenkit felvidítanak és remélem sok képel fogsz megörvenedeztetni minket. A kertedből is, de az erdő, mező vadvirágaiban is szívesen gyönyörködne mindenki, pláne hogy az északi tájak virágait mi itt nem láthatjuk.
1. van egy ablak, ami mutatja, ha kikapcsolod a géped akkor sem leszel innen kijelentkezve, tehát erre a helyre elég eccer belépned és azonnal idetalálsz.
2. A gépem pl. nagy képernyős (nem laptop méret) igy ha az ikonizált képekre rákattintok teljes élességben és szépségben pontosan és minden margó nélkül kitölti a képernyőt.
3. Ilyenformán 10 képet ide fölnyomni kb 1 perc. Átmásolni ide is az ottani hozzászólásokat az is egy perc.
Na most ha ezek után is elkezd valaki nyavalyogni ... hát... én mindenben megpróbáltam segíteni ;)
Ezzel a módszerrel elkerülöd a képt topik fenntartásának nehézségeit.
Lavi, akár könnyen, akár nehezebben fotóztad, de remekül sikerültek! Azért ennyi oszlop kifaragásánál azt hiszem jó sokáig nem unatkoztak a "mesterek". :)
Nem haraggal mentem innen el, csak az időm rövidült meg, és nem tudok két topikot fenntartani! :-(
Nehéz volt a döntés, és most éppen este lett, és úgy kerültem ide! :-D
"Vajon itt is pipi rosszalkodott? Mert a másik képedet meg itt látom. Mert ha igen, akkor kell tenned ellene valamit."
Ezek képek egy nyílt oldalról valók - free image -, és nem az gond, hogy onnan is visz képet, hanem az ottani képeken ott áll az ImageShack - mint a tulajdonságban -, és ez azt jelenti, tőlem vitte el!
Azt kértem tőle, keressen magának egy free image-t, és onnan hordja a képet!
Most majd pakolok a sajátból is, ha azokat is viszi, akkor lehet lépnem! A fakopogo azt írta, tele vannak ausztrál képekkel! Ja, én meg a jegesmaci vagyok! :-D
A firenzei dóm színes márvány panelljei: rózsaszín, fehér és zöld márvány borítás az épület egész sok tízezernyi négyzetméternyi felületén, ezt a dekorációt Giotto tervezte még az 1300-as évek legelején, de életében csak a campanile (harangtorony) borítását és díszítését sikerült megvalósítania.
Ha csak ott tucc lenni akkor ott tucc lenni, ha akarod beállíthatod úgyis hogy itt folyamatosan online légy mégha ki is kapcsolod a gépet és ilyen módon azonnal tudsz reagálni az itteni folyamatokra. De ez a te dolgod és majd eldöntöd.
Most nyilván nem veszed rossz néven, ha azt mondom, hogy a fotóid a szokás szerint káprázatosak, de az oszlopfők azok egész egyszerűen lenyűgözőek. Most az egy dolog, hogy művészi szempontból pazar, de én technológiai szempontból is egy csodának tartom. A magam részéről egész egyszerűen el sem tudom képzelni azt a térlátást, és szerkesztési - kivitelezési képességet, amivel megalkották! Eszem megáll! Én jövök ide is, benézek naponta, mert ha vannak képeim - nem túl sok - azokat inkább külön feltöltés nélkül itt teszem fel. De odaát megnézem, mi került a palettára. So it goes..