Keresés

Részletes keresés

ilci56 Creative Commons License 2022.04.26 -5 2 22684

ez a kis retardált fejű nyikhaj,hogy beépült a sorozatba észrevétlenül ma már az albiba is ott acoskodott Kornélékkal.Mondjuk most Tony is hetekre távozott Kyra is Milán is Carola Evelin marad még valaki ezért van szükség ilyen lehetetlen arcokra?

Kokkin Creative Commons License 2022.04.26 -4 2 22683

Vivi úgy néz ki ebben az esküvői ruhában, mintha terhes lenne, gömbölyödik a pocakja. Túlságosan beevett forgatás előtt. :))

watson76 Creative Commons License 2022.04.26 -1 4 22682

Szúnyog nevű INGYENÉLÖ hova lett?

nlion Creative Commons License 2022.04.26 -2 0 22681
nlion Creative Commons License 2022.04.26 -1 4 22680

Nagyon unalmas már a Farkas. Tényleg nem jön rá hogy Vivit csak a pénze érdekli?

Előzmény: Kokkin (22679)
Kokkin Creative Commons License 2022.04.24 -2 3 22679

Farkas személyiségét, karakterét is olyan szinten elrontották... Egy kimért, normális, empatikus ember volt sokáig, mostanában meg másból nem állnak a jelenetei, minthogy a zsírdisznó MalacGábort alázza megállás nélkül abban a lepukkant műhelyben.

Sumo fan Creative Commons License 2022.04.24 -2 3 22678

Dani Virágnak: "Akkor mondjuk programozzunk. Mármint nem számítógéppel, természetesen"

Aztaaaa. Esélyes az Év ÉNB-s Poénja díjra :-)

Sumo fan Creative Commons License 2022.04.24 -2 2 22677

és simán otthagyja Mesire akit pont rajta is kapott itatta a lányukat

már az, hogy otthagyja. Ugyanazt megcsinálja a gyerekével, amit annak idején az apja vele.

Előzmény: ilci56 (22676)
ilci56 Creative Commons License 2022.04.24 0 2 22676

Igazad van ilyen a világon nincs 16 évig odafigyelve szépen nevelik most már se az anyja nincs ott és simán otthagyja Mesire akit pont rajta is kapott itatta a lányukat meg az egész bulizós ismeretlen társulatra nagyon nem életszagú ez sem

Előzmény: Bomc (22675)
Bomc Creative Commons License 2022.04.23 -1 4 22675

Az is életszerutlen hogy a neveloszulok akik kisbaba kora ota nevelik a lanyukat csak igy rabizzak egy idegen nore akit par hete ismernek

ilci56 Creative Commons License 2022.04.23 -2 2 22674

Joe és Barbi szintén főzőtanfolyamra mentek egy randi alkalmából sőt Carola szintén egy pankrátor versenyen volt a dagi barátjával minden ismétlődik.Mesi mint gyám?kecskére bízni a káposztát?ajjaj....a saját anyját kiboritotta majd Mesike önszántábol kinlódik vele Istenem még mi jöhet???

Bomc Creative Commons License 2022.04.23 -3 1 22673

Rebeka is vastagon benne van abban hogy Karola elment, most meg sír utána. Én teljes mértékben megértem Karolát, kamasszal nem lehet mit kezdeni, főleg ha semmi tapasztalata a gyereknevelésben

Böszőke13 Creative Commons License 2022.04.22 -3 0 22672

Ha lehet pozitívumot találni Báró szerepeltetésében, akkor végre valaki, aki kicsit helyrerakja a totál bűnözővé züllesztett Dávidot.

Ebben egyetértünk.  Senki sem csak negatív figura,még Báró sem....

Előzmény: Sumo fan (22670)
Bomc Creative Commons License 2022.04.22 -3 0 22671

Karola expasija is pankrátor volt egész véletlenül 

Sumo fan Creative Commons License 2022.04.22 0 2 22670

Nagyon remélem nem, mert borzasztóan visszataszító pasi, ne süllyedjenek már odáig,hogy összehozzák vele ..  (Ettől még Maya apja is jobb figura volt.)

Ha lehet pozitívumot találni Báró szerepeltetésében, akkor végre valaki, aki kicsit helyrerakja a totál bűnözővé züllesztett Dávidot. Aki nem olyan jólelkű, kihasználható balek, mint például Joe. Csak az a kár, hogy ebben kívülállók (Mesi, Bence) is érintve vannak.

Előzmény: Böszőke13 (22664)
ilci56 Creative Commons License 2022.04.21 -4 3 22669

Carola egy sekélyes kis ellenszenves nő volt nem sajnálom nem rontja többé a villában a levegőt.Az viszont fura,hogy a nevelőszülők(közben már bebizonyosodott,hogy rossz döntést hoztak mikor egy ilyen kaliberű  nőre rámerték bizni a lányukat mint tetovált selejtes Carolára)a történtek fényében sem jönnek érte hanem továbbra is hagyják maradjon itt nem is ismerik a bandát de neveljék ezentúl ők.Bár amilyen zűrös rosszra mindig kapható lányka lehet már elegük lett belőle.Virnyikálós Livi már megint a bárban beszerelmesedik Rolandba de az is mintha viszonozná mintha nem tudná ha ráragad valakire a büdös életbe nem lehet levakarni.

Előzmény: Tulipántoss (22668)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.04.21 -2 5 22668

Rég jártam erre! De mélyen visszaolvastam és egyből képbe is kerültem.:) Stagnál a sorozat nem volt nehéz!

Karola lelépett. Nem sírok utána. Mint anya, másodszor is elhagyta gyermekét. Bravo kreatív csapat! Jó példa a fiataloknak???!!! Elmenekülni a gondok elől. Mi lenne, ha minden szülő ezt tenné? Persze ha bulizni kellett, amikor kornyikált és rázhatta a buláját, akkor minden oké volt. Elnéztem fotóját, alig láttam rajta tetkó nélküli felületet. A "celeb szemöldökív" borzasztóan áll neki. A majom segge száj, nem különben. Ha nem vigyáz, az alsó ajkába - amely úgy kiáll már -, bele fog esni az eső.

Ahogy filozofálgat magában, az Ókor nagy filozófusai forognak sírjukban! Platón meg pláne!  Karola azt kérdezi magától,

hogy " én vagyok a hülye szülő? Aki képtelen szót érteni saját gyerekével? Rebeka ezeket a köröket akarja futni? Huhú, de ezt nem veszi be a gyomrom."  Az enyém sem veszi be  Karola kedves ahogy másokra hagyod a lányodat!

Majd az a dilemmája, hogy Rebeka lazán áll a suli dolgaihoz. Hogy felkelni sem tud egyedül.  Majd elmélázik azon, hogy

" Vagy nekem kellett volna keltenem? A fenébe is, annyira fura nekem még ez az anyaszerep és bevallom kicsit idegesít is, hogy mindenre is figyelnem kell, vagy kéne ugye?"  Kéne ugye  bakker!

Az biztos, hogy Karola nem hagy mély nyomot bennem. Úgy fog megmaradni emlékemben, hogy elhagyta a süllyedő hajót, és a lányát is másra hagyta.......

Én személy szerint örülök, hogy Milán újra köztünk van.

Mesire marad immáron másodszor is másnak a gyereke........(Mostantól majd találgathatjuk hetekig, hogy ki az apja Rebekának?! :))

Továbbra is kitartok amellett, hogy jobban jártunk volna, ha egy évvel ezelőtt lett volna vége a sorozatnak.

Ez már csak kín szenvedés. De nem szórakoztatás. Szerintem.

Más:

Ma volt a Fókuszban, hogy Márk (Horváth Gergely) indul a május 2-án kezdődő VIP Konyhafőnök c. műsorban.

Azt nyilatkozta, hogy szeretné megnyerni a tíz millió forintot úgy mint anno sorozatbeli társa Gábor (Király Péter)

Kokkin Creative Commons License 2022.04.21 -4 2 22667

Igaz, hogy mióta (jó régóta) benne vannak a sorozatban egy árva kukkot nem szóltak ezen hobbijaikról, de most persze hirtelen óriási rúdtáncos meg pankrátor lett mindkettő... Még csak bele sem illik egyikőjük storyline-jába sem ez a szabadidős tevékenység, de azért bebiggyesztik a szánalmas, fogyatékos írók.

Kokkin Creative Commons License 2022.04.21 -3 0 22666

Csak a bizonyítás kedvéért:

Toni: https://www.instagram.com/p/CR6_16BBCqe/

Dani: https://www.instagram.com/p/CVa_WtIAbRq/

Szóval elég az instájukat fellapozni és meg is van egy epizód tartalma... Vicc...

Kokkin Creative Commons License 2022.04.21 -4 0 22665

Amikor már teljesen kifogynak az ötletekből az írók, akkor jön az a rész, hogy a szereplők valódi életéből merítenek ihletet és az ő civil életbeli hobbijaik közül építenek be pár elemet a sorozatba. Múltkor Toni (Daru Laura) rúdtáncolt Kornélkának, a mai részben Dani (Tóth Bence) pankrációzott... Amikor sétált Virággal azon a sötét helyen, már tudtam a múltkori Tonis műsorszámból kiindulva, hogy tuti a pankráció lesz a "nagy" titkos meglepi... Nagyon béna egy sorozat ez...

Böszőke13 Creative Commons License 2022.04.21 -5 1 22664

Vajon behódol-e Mesi Bárónak?

Nagyon remélem nem, mert borzasztóan visszataszító pasi, ne süllyedjenek már odáig,hogy összehozzák vele ..  (Ettől még Maya apja is jobb figura volt.)

Karolának vissza sem kellett volna jönnie, így most tényleg felforgatta ennek a cseppet sem egyszerű életű lánynak az életét. Lehetett volna annyi önismerete, hogy ő minden , csak nem felelősségteljes anya.

Előzmény: ancsamari65 (22663)
ancsamari65 Creative Commons License 2022.04.21 -5 1 22663

Egy anya másodszor is csak úgy otthagyhatja a gyerekét,a nevelőszülőket sem értesítve? RábÍzta Mesire vagy valakire a barátai közül,hogy figyeljenek rá?Vajon behódol-e Mesi Bárónak?A FORGIK ÚGY OLDJÁK MEG,HOGY NOVEMBERIG AZ ÖSSZES FONTOS SZEREPLŐ ELHAGYJA A SOROZATOT,ÉS A VÉGÉRE NEM MARAD SENKI?

Bomc Creative Commons License 2022.04.21 -2 2 22662

Nem úgy volt hogy Márk lesz a főnök a fitnessben? Vagy már elfelejtették?

Kokkin Creative Commons License 2022.04.21 -4 1 22661

Csütörtöki részben Karola azt írja a levelében, amit otthagyott Rebekának, hogy végleg távozik és nem fog visszatérni. Szóval ezért vették ki az új főcímből, ahogy Evelint is. Csak mert valaki múltkor nagyon szerette volna itt a fórumon, hogy megmagyarázzam, de tessék, itt a válasz, Evelinhez hasonlóan kiírták őt is (valószínűleg). 

Bomc Creative Commons License 2022.04.20 -4 4 22660

Bence az egyetlen tetováló akin nincs tetkó

Fgabesz90 Creative Commons License 2022.04.19 -2 1 22659

Igen, azt hiszem Barcelonába ment 1 vagy 2 hétre. 

Előzmény: Böszőke13 (22658)
Böszőke13 Creative Commons License 2022.04.19 -2 1 22658

Elment nyaralni a szüleivel valahová... ( így rémlik )

Előzmény: Gábor85_ (22656)
Kokkin Creative Commons License 2022.04.19 -3 2 22657

Komoly kis agyműtét lehetett, ha Milán fején egy darab vágás vagy heg sincs és teljesen érintetlen séróval pezsgőzik a hajón a sok naplopóval együtt, kötések nélkül...

Gábor85_ Creative Commons License 2022.04.19 -5 0 22656

az a Tóni (lány) vagy ki, akin összevesztek a fiatalok, még van? vagy ő is eltűnt szép csendben? 

Sumo fan Creative Commons License 2022.04.17 -2 1 22655

Miért, olyan is volt, amikor az egész banda a nyári iskolában dekkolt.

Előzmény: Kokkin (22654)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!