Keresés

Részletes keresés

barantic Creative Commons License 2011.10.29 0 0 680

Wagner lenni jó. Szegény benszülött jó szívvel gondolni rá.

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 677

Ha nem nyitnak direkt ilyen temetős topikot rólam és nem nyomják tele mindenféle marhasággal, akkor el is tűntem volna csak úgy, ahogy ill... - az összes nickemet még időben (amig hozzáfértem) letiltottam, ez az egy véletlenül kimaradt, idővel majd ez is pusztul, egy pillanatig sem fogja az Új Rendet megzavarni, megnyugodhatsz.

Előzmény: Törölt nick (659)
Or Kán Creative Commons License 2011.10.29 0 0 676

Mi köze ennek Wágnerhez?

Előzmény: Törölt nick (672)
Gyurica úr Creative Commons License 2011.10.29 0 0 675

Rinaldo-Rinaldini válasz | 2011.10.29 08:52:03 © (627)

… továbbá hóhérkodtam, márpedig a hóhért nem kötelező szeretni (még).

Előzmény: zsoltu234 (625)

Köszönjük. Hogy ez meg van engedve. Még.

Egyébként én aprógyermekkorom óta merengek a hóhérság lélektanán. Nem sikerült megfejtenem.

József Attila a Világosítsd föl! című versében arról beszél, hogy az ember minden humanizálódottsága ellenére – végső soron – ragadozó szerzet. Ölünk, ha nem ölelünk stb.

Én is „ölök”. Sőt én ugyancsak! „Ölök”, ha „éhes vagyok”. „Ölök”, ha bántanak. „Ölök”, ha azt bántják, akit szeretek. Talán perverz is vagyok, kéjjel „ölök”, nem tudom (remélem, nem), egy biztos: nem kényszerből teszem. Illetve kényszerből is, már amennyiben pl. a „megélhetés”, a „ragadozás” kényszer. Mindegy, nem variálom, azt akarom csak mondani, hogy nem vagyok Teréz anya. Ráadásul tudatosan nem vagyok az, ti. az igazi Teréz anya csak szent lehet. Na most én nem vagyok szent (mint jeleztem: ember-ragadozó volnék magam is, mint még cca. hétmilliárdnyian a Földön), miközben nem tartom magam kvázi Teréz anyának (hipokritának) sem. Ennyiben áll bennem a tudatosság. Fájdalmat okozok (pl. ha vitázom), viszont tudom, hogy miért teszem, miért okozok fájdalmat másoknak.

A kérdésem tehát így hangzik: miért „öl” a „hóhér”? Mi a motívuma? Túl azon, hogy ez a foglalkozása. A hóhér nem védekezik, a hóhér nem támad, a hóhér nem harcos, nem katona, a hóhér nem lovag, de még csak nem is bérgyilkos, nem haramia, nem pszichopata stb., hanem valami egészen sajátos pszicho-alkat.

Miért öl a „hóhér”? Egy korsó sörér’? Milyen a hóhérlélek? Nincs benne indulat (semmilyen), ez világos, na de akkor mi van benne?

Vagy itt csupán egy rossz (rosszul használt) kifejezésről (önminősítésről) volna szó? Tegyük föl, ez a helyzet! Akkor viszont így fogalmazódik meg a kérdés: milyen moderátor az, aki a saját szavait sem érti? A fórum-moderátor (leírt) szavak, fogalmak alapján moderál értelemszerűen, na de hogyan? Milyen értelemmel, milyen hozzáértéssel? Ha nem ismeri a nyelvet, ha nem ismeri még az alapszavak jelentését sem, például: ha maga magát is lehóhérozza?

Még valami: általában az tud méltósággal „elmenni” (meghalni), akinek az életét is a méltóság vezérli. A hóhérra sok mindent mondhatunk, azt viszont nem, hogy méltóságos volna. Vagyis aki méltóság nélkül él, az óhatatlanul nyüszítve (magyarázva-magyarázkodva) múlik ki végül. Örök tanulság.

Vagyis: méltósággal, olvtársak, csak méltósággal, ha például én magamban szeretek valamit, akkor az a méltóság! Meg még egy csomó minden. Szinte bármire képes vagyok, egyedül hóhérnak nem tudtam magam elképzelni soha.

w11111 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 673

Soxor tapasztaltam én is, aztán már az is volt, megkértem mást regeljen helyettem, akkor békén hagytak, aztán ha véletlenűl valamiről rámismertek vagy elszóltam magam, zutty!

Szóval aki erre azt mondja normális: az hazudik vagy maga csinálta ezt.

A moderák szeélyesen üldöztek több nikket és minden nélkül kivágták. 

Ha megírtam ezt akkor azt is kivágták.

Naná!

Szóval mocsok volt itt nem moderálás, pofára és politikai elfogultsággal telítve.

Előzmény: Törölt nick (670)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 671

Sajnálom, nem ismerem az elvtársat, nem volt vele dolgom, ellenben a hülyeségeket én mindig is gyűjtöttem, főleg, ha akkor, hogy érdemes felfigyelni rá.

Előzmény: evil linguist (663)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 668

Bocs, de amikor a tiltást kaptad, akkor épp azzal voltál elfoglalva, hogy az itteni fórumot cikizzed és ócsárold, és mindenkit átcsalogass máshová, vagyis semmi mást nem csináltál, mint reklámfelületként használtad ezt itten saját érdekeidet követve. Mellesleg abban az időben én többször visszavontam a nicked tiltásait, felülbírálva mások intézkedéseit azzal, hogy igen, te ilyen vagy, de "alapnick" vagy, emiatt kijárna számodra a nagyobb tolerancia, ez még akkor is így volt, amikor már engem támadtál személyesen (persze, én feleltem mindig mindenért) mások intézkedései miatt. Hát, egy darabig ment ez a móka, végül pedig meguntam és hagytam, hogy felfaljanak a mókusok. Ez szintén nem mosakodás, semmi kedvem hozzá és értelme sincs, csakhogy a másik oldalról nézve így zajlott le a játék. Nem volt egyedi eset, mert ugyanez fordult elő rengeteg más "alapnick" vonatkozásában - addig védtem mindegyiket, amig nem vadultak meg teljesen, miután aztán engem kezdtek személyemben támadni, a nem is velem, hanem másokkal támadt konfliktusaik miatt, akkor eluntam a dolgot, a mazochizmus ugyanis sosem volt az erényeim közt, továbbá erről az oldalról nézve már nagyon hülyén nézett ki a buli - engem anyáznak ezerrel, én pedig védem őket, biztos élvezem ezt, hát, egyáltalán nem élveztem, csak tűrtem egy hosszú ideig, aztán hagytam az egészet, üssék agyon, francnak fogok én kínlódni a témával, semmi poén benne.

Előzmény: Törölt nick (653)
Or Kán Creative Commons License 2011.10.29 0 0 667

Szellemében az, nem kell itt nagy, farizeusi szemeket forgatni.

Előzmény: Törölt nick (664)
Or Kán Creative Commons License 2011.10.29 0 0 665

Sírtok, mint fürdőskurvák, mikor csak az egyik kedvenc babátokat vették el (ha egyáltalán).

Előzmény: Törölt nick (659)
evil linguist Creative Commons License 2011.10.29 0 0 663

Jézus, Wágner, úgy védekezel, mint Aczél et. selig. "A publikáció szabadsága veszélyezteti a kutatás szabadságát."

Előzmény: Törölt nick (645)
w11111 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 662

Reménytelen, nem fogja fel, soxor kapott felvilágosítást, továbbképzést.

Annyit is ért mint maga a nikk.

Előzmény: Törölt nick (653)
Or Kán Creative Commons License 2011.10.29 0 0 661

Ne akarjuk már a kommunista rendszert az internetre visszahozni...:-(

Előzmény: Törölt nick (658)
Or Kán Creative Commons License 2011.10.29 0 0 655

Valaki kér, valaki nem kér. Szijjártó momentán nem akar kérni (gondolom a választások előtt azért máshogy vélekedett), de ettől még patarnalistán, atyáskodóan nem fogunk kollektíve "nem kérni".

Előzmény: Törölt nick (649)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 654

1. IP címet soha egyetlen moderátor és admin nem látott.

2. Az utolsó másfél évben - a látványosan kivonult liberális társulat szerint - az Index egy nácifórum lett, Wágner pedig a szélsőjobb szálláscsinálója, moderátorai pedig kizárólag fasizták (gond egy se, mert korábban én ballisbsizsidófasszopó is, meg fidesznáci is voltam egyszerre).

Sok sikert a szebb és jobb jövőhöz, huj rá!

Előzmény: Törölt nick (637)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 653

Te, tudod te is, hogy a zsoltu nick, ahogy a Hegyi Zsolt nick se nagyon járt a politika tájára se. Azt is tudod, hogy nagy pofája volt mindkettőnek, de nem nagyobb, mint a többieké. Csak néha a lábadra lépett, amikor épp bementél egy-egy ilyen hogy is írtad... zsákutcába. Az meg hogy a törzsasztalt védted, igen, csak az a nem mindegy, hogy a törzsasztalosokért, vagy a törzsasztalosoktól. Márpedig nem a törzsközönségért védted, akárhonnan is nézzük, hiszen a törzsközönség jó része lapátotokra került és elhullott. Előbb vagy utóbb, de meghótta magát. Persze itt azokról beszélek, akikért érdemes volt egyáltalán ide járni, akik értelmes dolgokat tettek hozzá a törzsasztal közösségéhez. Massza mindig volt, velük nem volt baj, tehát ők maradtak, és a javát most is ők töltik ki. A te dolgod az volt, hogy a fűnyírót told végig a társaságon. 

Jelen esetben vonatkoztassunk el attól, hogy én írom, amit írok és a saját nickemről van szó. Adva van egy 264-es regszámú, tehát alap nick. Kérte ő, hogy védd meg bárkitől, hogy töröld, hogy ne érjék el IRL? Nem. Amikor olykor IRL is baszogatták, adott védelmet a rendszered neki? Nem. Amikor lapátra tettétek, volt pardon? Nem. Amikor ez után saját nevével regisztált, azaz identifikálva magát elvileg levette volna a vállatokról a terheket azzal, hogy ident nick, bár tudtad ki az és azt is, hogy valóban az a neve, megadtátok neki az ident státuszt? Nem. Ment a levesbe az identifikált saját neves nickje is? Ment. Visszaállítottad őket te vagy bárki slapaj az idő múlásával? Nem. Kérte? Párszor igen. 

Mondd Wágner, de tényleg, tudod, hogy nem volt jogsértő hozzászólásom, azt is, hogy nem kellett-nem tudtatok védeni IRL, azt is, hogy bizony elégtétel volt számotokra kinyírni, és azt is tudod, hogy miután végleg és összes nickemen amit azonosíthattak volna, kinyírtatok, kértem, hogy oké, de akkor a "munkásságom" is töröljétek, azt meg nem tettétek meg, tehát törölt nickként mai napig itt vannak a cuccaim. Hát papa, mondd, akkor szerinted ebben a dologban - és most ne maszatolj semmit, mert nem érdekel a melléduma - korrekt voltál, jól csináltad, szuper minden, és neked van igazad? Rád hagyom, ha igen, nem kell betojni, zsoltu halott, csak hogy ha már lelépni készülsz a színpadról, legalább ezt az egy szálat varrjuk el.  

Előzmény: Törölt nick (645)
w11111 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 652

Az egyik legocsmányabb tevékenységük, ha már törölnek, hogy a nikkel az összes hozzászólást törlik, ( és ezt még tegnap hajnalban is gyakorolták rajtam)  - volt akinek több tízezres beírást NN-ben fo_no pl,- stb. ment pocsétába, - ami miatt ott maradtak a féllábas beírások értelmetlenűl.

Ez az összes ocsmányságuk teteje .

Valójában nem is tudom: nem törvénytelen-e, mert ha moderációs elvet nem sért akkor a tulajdon joga a szerzőé, nem tulajdonolhatja el az Index, pláne nem annak moderátora.

Most bezzeg mosaxik, csakhogy a mocsok nem kívűl van hanem bévűl, azt nem lehet lemosni!

Ami miatt teszi, soxor lett figyelmeztetve, nem csak ő, személy szerint megnevezve honnan ömlik a mocsok, de semmi eredménye, sőt, csak mindíg romlott a helyzet.

Aztán most valakinek a szájáig ért, akkor ne kajbáljon!

Igya meg!

:(

Soxor itt hagytam én is a fórumot, de tájékozódni még ma is itt lehet a legjobban szinte, mert sokan olvasnak mindenflét, sok felé járnak, sokat lehet tanulni, megismerni.

Akkor jönnek a gazemberek és tönkre teszik az ember játékát.

Szégyen volt már sok éve de ennek folyamat kb 2000-ben indult meg.

Előzmény: Törölt nick (641)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 648

Az első itteni Rinaldinot olvasd el, ott az idősorrend, le van írva pontosan, hogy mikor mit csináltam, és értelemszerűen mit és mikor csinálhattam. Utólag ugyanezt voltam kénytelen bővebben elmagyarázni, mert átfutottál rajta.

Megismétlem, ahhoz, hogy hazudozzak mostan engemet komolyan meg kell vesztegetni, anélkül ez strapa és smafu.

Előzmény: Törölt nick (639)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 647

Na, végre valaki, aki nem beszéli be magának h a PoliDili itt az istenség.

Nem, nagyon kis és túldimenzionált szelet a mai tortából!

a szakmai topikok százai pedig köszönik szépen jól vannak. Segítik az ott tanácsot kérőket, és folyamatosan baráti közösséggé alakulnak.

Előzmény: Yogi (628)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 646

Marhaság, nekem nincs is lelkem..., ezer éve egy fekete kő van a helyén, de nem zavar, mert sosem esett a lábamra.

Előzmény: Törölt nick (643)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 645

Nem szelektív a memóriám, csak más-más időszakokról beszélsz. Mivel semmiféle biztos út nem volt, ezért próbálkoztam én mindenfélékkel, belementem zsákutcákba is, ütköztem falnak, koppantam, variáltam, rengeteget hibáztam, ennek ellenére a valamikor fő célt (a Törzsasztal, mint a Birodalom metropolisának védelme) maradéktalanul teljesítettem (a Törzsasztalban hosszú évek óta semmilyen moderálásra nem volt szükség, mindenféle csatározások és balhék a perifériákra szorultak), ezen kívül pedig itt-ott megjelentek a klubok, amelyekben szintén semmiféle moderálás nem volt, saját maguk intézték el a problémáikat. Egyszóval mindenki, aki nem csatározni és küzdeni akart, továbbá nem arra használta az itteni fórumokat, hogy más fórumokra toborozzon embereket (konkurencia, vagy saját üzleti érdek, reklámozás), az nem is találkozott moderátorral, volt hely számára is, meg egész társaságok számára arra, hogy valahol nyugiban ellegyenek.

A bolondjózan Zaturekről - hosszú évek óta nem írtam "komoly" stílusban, rájöttem, hogy semmi értelme - ezt az egész izét nem szabad komolyan venni, pláne úgy, hogy IRL és URL keveredik, az itteni "nickes" küzdések miatt valós emberi kapcsolatok mennek tönkre.

Ezt a felfogást - a magam részéről - tartom egyedül használhatónak a netes fórumok vonatkozásában, igen, virtuális tér, csak nickek, semmi egyéb, emberek, személyek nincsenek, azok mind IRL léteznek csupán. Miért? Roppant egyszerű - azért, hogy a nickek mögötti emberek maximálisan meg legyenek védve, azokat IRL senki se piszkálhassa. Nick, virtuális bugyborék, valami gond van, meg is szűnik, nincs, eldurrant.  Kell bárkinek is az, hogy nyomozzanak utána, beidézgessék, felelősségre vonják azért, mert valamilyen potentátot lehülyézett? Amiatt teccik engemet bacogatni, mert inkább töröltem a francba néha egy-egy nicket összhozzászólásaival egyetemben, hogy ne zargassák? Akkor még lehetett, jött egy akármilyen levél, a nickről annyit lehetett közölni, hogy igen, ez a nick és ez az emilje, aztán kész. Jogsértő hozzászólásai vannak? OK, megy a levesbe az egész termés, a fenntartónak nincs adatkezelési jogosultsága, csupán annyi, hogy jogsértő tartalom ne maradjon a szerverén, vagyis úgy is fogalmaznám, hogy tárolási kötelezettséget sem vállal. Az pedig, hogy ez valakinek nem tetszik, az magányügy, és ez a jó, közügy ne is legyen belőle. Minden ilyen esetben ezt kellett tenni, másképp ráment volna ez a homokozó, így pedig legfeljebb a homokozóban játszók morognak, más bajuk sem nekik, sem másnak nincs belőle.

Előzmény: Törölt nick (633)
Contempt Creative Commons License 2011.10.29 0 0 644

"A virtuáli személyiségek (nick) szólásszabadsága is veszélybe került?"

Miért pont neki lenne: :DD

Magyarországon, de egész Európában sem, nincs szólásszabadság.

Előzmény: Törölt nick (135)
evil linguist Creative Commons License 2011.10.29 0 0 642

"ha egy végső soron mégsem totális diktatúrába meredt országban nincs arra pénz, értelem és bátorság, hogy a gleichsaltolt médiafelületek helyett naponta-hetente szülessenek új, átütő intellektusú, kommunikációsan és stratégiailag átgondolt, vonzó médiafelületek, akkor az az ország és társadalom pontosan azt érdemel, amit kap"

Igen, persze. De van az az apró gond, hogy a jelenlegi conditio szittyaensis-ben a az átütő intellektuális erő, a kommunikációs és stratégiai átgondoltság, valamint a vonzerő nem tud kombinálódni. Kettő sem a háromból, nem mind a három.

Akiknek van intellektuális erejük, azoknak unalmas arra rámutatniuk, hogy miért nem jogállam-konform a sajtótörvény, a retroaktív törvénykezés vagy az alkotmánybíróság kiherélése. Ez triviálisan nyilvánvaló. Meg lehet írni egyszer, kétszer, háromszor. De negyedszer és ötödször? Ennek sújkolása nyilván nem az átütő intellektusok feladata. Hanem párt/mozgalom feladata lenne, amelybe leszivárgott a belátás. De a belátásra nincs fizetőképes kereslet, ezért a potenciális/aktuális párt - és mozgalomkezdemények bazsarózsával, kenderrel és antiglobalizmussal/antikapitalizmussal leplezik gyanúsan zsidós jogállami vonzalmaikat.

Nem lesz ebből kalapos inas a prés alatt sem.

Előzmény: Állományjavító (619)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 639

Elolvastam fater, ezért kérdeztem, hogy a zsoltu, a hegyi zsolt és egyebek hogyhogy elkerülték a figyelmed. Aztán írtad a kiegészítő javító értelmezést, hogy ja, csak azokat engedted vissza, akik blablabla. Azért szép ez mert kis forgalmú topicban vagyunk, és nem nehéz követni a változást. Első bejegyzésed idején ugyanis nem írtad, hogy csak pár könnyen elérhető nicket toltál vissza. Most viszont már úgy hivatkozol, mintha mindig is azt mondtad volna, amit. 

Semmi gond Wágner, hiszen ha nem szólnak levélben, hogy lapátra tetted magad, nem jövök ide. Elmúlt az ingerenciám, hogy itt nyilvánuljak meg, köszönhetően neked és a haverjaidnak, akiknek del gombot adott a jóisten. Úgyhogy továbbra is kenhetitek a hajatokra a zsoltu nicket, kurvára mindegy, hogy mit és hogyan mesélsz, hogy ki vette el, és hogy neked ahhoz nem volt közöd - nem, dehogy, ugyan. Sőt, nem is tudtál róla, ugye. Sőt, még kicsit várunk, és majd úgy meséled, hogy te visszaadtad volna, de nem engedték. :D 

Előzmény: Törölt nick (636)
Contempt Creative Commons License 2011.10.29 0 0 638

jav: túlfűtötteket

Röhejes, hogy ezek még most is itt nyüzsögnek még ebben a topicban is, és az évtizedes "igazukat" bizonygatják. :DD

Előzmény: Contempt (634)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 636

Olvasd el te is, hogy mit írtam (idősorrend) - azokat tudtam kiereszteni a sittről, akikhez és ahová hozzáfértem, a spéci modifelületre és a "Kegyelem" gombhoz való hozzáférést megvonták. A valamikor nickedet az általam valamikor kiválasztott "alkalmatlan" adminokon tessék visszakérni, tudod, azokon, akiket az Inda alkalmasnak talált.

Előzmény: Törölt nick (626)
Contempt Creative Commons License 2011.10.29 0 0 634

"A fórummoderátorok valamennyien fórumlakók, nem a szerkesztőség, fenntartó, üzemeltető alkalmazottai, munkájukat díjazás nélkül, saját idejük és energiájuk ráfordításával végezték."

No igen, így garantáltan csak politikailag végletesen elfogult túlfűtöteket lehet találni. :DDD

Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 633

Ugye nem baj Wágner, ha máshogy emlékszem, például talikra, ahol bizony elég pökhendi és legfőképp kioktató módon próbáltad a magad igazát előadni, a vitát pedig mindig úgy döntötted el, hogy nincsenek emberek, csak nickek - miközben papa bizony emberek ellen folytak a hajtóvadászataitok, akiket nickekkel azonosítottatok be. 

Olvasva a törikönyvedet, egyrészt néhol magaddal keveredsz ellentmondásba - főatyaúr vagy se, hatalom vagy se - máshol szelektív a memóriád, és vannak dolgok, amikről mélyen hallgatsz. Ezen felül, ugye mindig az volt a dumád, hogy komoly dolgokról Wágnerrel ne, van arra komolykodó nicked. Ha jól érzékelem - szólj ha nem - most a vicces nicked tetted levesbe, és maradt a komoly Wágner. Hát akkor beszélj komolyan, mert a vicceskedéssel csak elkenni lehet dolgokat, de igen kínos, amikor konkrét kérdésekre maszatolás jön.

Előzmény: Törölt nick (627)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 631

Az én döntéseimet bármikor az adminok bírálhatták felül, ugyanúgy, mint a fórummoderátor csoportokban, nem kellett vétózniuk, mert megértettem magamtól, hogy valamit rosszul csináltam, akkor igyekeztem helyrehozni, visszavonni. "Szerkesztőségi összekötőként", vagy "koordinátorként" pedig havi rendszerességgel beszámoltam a fórumok és azokon belül a moderáció problémáiról, és annak ellenére, hogy sosem álltam velük alkalmazásban mindig megvolt a lehetőségük a tevékenységem ellenőrzésére - ugyanolyan jogkörű belépési lehetőségük volt, látták, hogy mi zajlik, mi történik, látták az intézkedéseket (a mostanival szemben annyi volt a nagy különbség, hogy direkt módon soha senki nem nyúlkált bele és utasítást sem adott ki senki, hogy mihez kellene tartanom magamat, kivéve azt, hogy lehetőleg ne legyen per belőle, amiért netán büntetéseket kell fizetni).

Előzmény: Törölt nick (626)
horex Creative Commons License 2011.10.29 0 0 630

Na, a Matávot nem kellettt volna a sikeres ellenállás közé sorolni

pedig még az 56-os Mécs is felszólalt

Lyól +hátrált mint láttyuk

Viszont ha meghátrál, ma is modemmel hasítunk a 0651xxxx hívószámon

by horex

Előzmény: Törölt nick (623)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 629

Azért az, hogy ez már nem közösség, szerintem elég logikus. 

1. kinyírták az alapnickek javát

2. akik összetarthatták volna a csapatot, elbúcsúztak, szépen vagy csúnyán, de végetért az itteni pályafutásuk

3. közben előbb a sulinet, aztán a második hullámos iwiw-ifjak rászabadultak a kócerájra, massza kellett, meg is kapták

4. és ezt a masszát is időről-időre átcsoportosították, vegzálták, tehát törték a betont.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy tudatos döntések sora volt, hogy az egyenlőkkel induló nettós holmiból aztán lett egy bárányterelde, ahol a modik lehettek egyenlőbbek, és hatalmasabbak, a user meg lapíthatott és pitizhetett, aztán legfeljebb jót röhögtek rajta.

De az, hogy ez a kóceráj olyan lett, amilyen - mosdó, törölköző - nem jelenti, hogy a neten kihalt az önszerveződés vagy a szolodaritás, csak innen költözött el, mert itt rossz volt a klíma. 

Előzmény: Törölt nick (623)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!