érdekes, a provokátor, magát demokrata magyarnak mondó, izraeli zászlót lobogtató, veres festéket öntögető szabadlábon, a mélymagyarkereszténykonzervatív közül az egyik sitten...
Nem hajlandó elismerni a jobboldal, hogy Horthy alapvetően egy antiszemita gazember volt. Többször írt, nyilatkozott becsmérlően a zsidókról, a zsidótörvények is az ő időszakában voltak, a vidéki zsidóság deportálása is. Az, hogy a németek közelgő vereségét belátva megállította a fővárosi zsidóság deportálását, nem érdem, csak felismerte, hogy így talán megúszhatja a bitófát.
Na ja. Ha valamelyik elmebeteg "mélymagyarkereszténykonzervatív" csinál valamit, az szabadságharc , a jogállam sikere. Ha egy baloldali polgár cselexik, az minimum felségárulás, blaszfémia és öngól...
Adott egy laza 40-es ?, 50-es ? srác, aki balhorgot vitt be merész akcióival a jobboldalnak. Ennyi a sztori. Szerintem túlragozzuk. Nem értem pl. hogy jutottunk el a Mesterhármasig.
:o))) Tudtam , hogy leütöd a magas labdát. nem is vártam mást. Da sajnos, ki kell, hogy ábrándítsalak. A Mester én vagyok, a Tanítvány vagy Te... De vígasztaljon a tudat , hogy a legjobbnál tanul6cc.. :o)
megnéztem, miutání rtad. Meg láttam, hogy a pléhűrkalandor és te is irogattok vígan -miközben tetszhalottak lennétek vagy mifene.. .O) De ahol engem nem látnak szívesen , én oda nem megyek...