Ati:
Hmm nem semmi.Mondjuk nekem leginkább ezek a MajoKit- városrészek tetszenek de a régiek.Az ujakkal sincs bajom csak a réginél pont az a 45 fokos parkolos beállos rész tetszik.Most jelenleg ugy parkolok a kocsijaimmal az asztalomon.Kis liszt is ki van öntve mint téli havas utat imitálva igaz csak egy nagyon kicsi részen és csak a jobb oldali keréknyomtávon.Imádom nézni ahogy a kerék utat tör benne magának ahogy ott hagyja a nyomát.Én ezeket a MajoKit városrészeket is összegyüjteném mivel örülök hogy ujra előrukkolt vele a Majorette de mikor nézem az árakat hogy egy Kicsi MajoKit darabkáért teszem azt egy pl Bank vagy Postai épületfall egy autoval 1100ba kerül - és ez még csak a kicsi - akkor mikor láttam a közepest az valami 3000körül volt.Ennyit sajnálok értük kiadni tekintve hogy pl az adott auto belőle már megvan - de ez mellékes - a másik meg hogy nagyon drága.Tény hogy semmi sincs ingyé de szerintem tul nagy hasznot raknak rá.3000ért már a Nagy MajoKit városrészt kellene kapni nem a középsőt.De hát ez van sajna.Ugyhogy a régiek nagyon tetszenek mint emlitettem az a 45 fokos parkolás szögös járdaszakasz valamint az ujabbak is de leteszek roluk.A régiekről az áruk és fellelhetőségük miatt az ujakrol meg az áruk miatt.Ilyenkor mindig elképzelem basszus azon mennyi kocsi kitellne belőle.Az asztalomon is végeztem már pár modositást mármint kocsik elrendezését.Volt mikor 3 sáv volt és ebből a szélső BUSZ vának volt használva aztán utána a BUSZ sáv parkolo sáv lett a buszoknak majd csak 2 sáv maradt és rendesen egymás melletti parkolo volt Most jelenleg két sáv van kis benzinkut öböllel kialakitva.Mondjuk a körforgalmon is gondolkoztam és azt is láttam a MajoKit-ben de mivel a valo életben is utálom a körforgalmakat igy azt még nem csináltam az asztalomon.Általában legő elemkből szoktam megcsinálni ugymond a járdaszegélyt mivel nemtudom pontosan miből "illene" megalkotni igy én ezeket szoktam használni.Egyébként az is MajoKit ami a mostani szetteden bal oldalon lent láthato kis szürke benzinkut.Csak azért irtam ha esetleg nemtudod mi is az a MajoKit de szerintem tudod:):)
Ami a pakkodat illeti:
Szerintem az emberek egy picit elnagyoltak.Jopofa a mentő nekem ké változata van meg a Jeep Cherokkee-bol is van legalább 3-4 de különbözőek.Vagyis két fekete két rendőr ha jol emlékszem.Hát igen annyi van hogy néha én sem tudom miből mennyi az annyi.
Az Impala is jo.Bár egyedül azt sajnálom hogy a Taxi változatnál ugyanugy meghagyták a villogokat nem cserélték le kis TAXI táblára pedig nem ártott volna.TAXIban pl nincs meg de nem is kellene mivel nagyon hülyén néz ki (szerintem) egy Taxi fényhiddal a tetején.
Most vettem csak észre benne a tűzoltósági Land Rover-t.Abbol is megvan mind a két fajta mert van ennél egy régebbi amelyiknek még az oldalablakai kivágottak és kék emberkék ülnek benne.Abbol is van 2 ebből a fajtábol meg 3.Véletlenek folytán jött össze ennyi belőle és mára más SIKU kerekek vannak alatta mivel ezeket kicsit nagynak találtam.És szerintem legalbábis számomra sokkal jobban mutat SIKU kerekekkel.
Én mondjuk mindig ilyen útépitő szettre vágytam amiben van minden.A legtöbbet kihozzák szar gyenge Made in China minőségű otromba autokkal.Igazábol én olyanra vágyom amiben jo sok bója van vagy ilyen terelő piros-fehér műanyag fal mert azokkal aztán lehetne mit csinálni.A legtöbb szettbe kihoznak 2-3-4 boját/terelőfalat ami szintén jo csak nem elég.Pl ha az ember nagyobb útépitést akar szimulálni akkor nem elég.
Régebben én még csináltam olyat hogy a régi domino elemek hátulját feketére festettem és szépen falat állitottam belőlök mondván ezek ilyen takaro lemezként szolgáltak ahogy az autok elhaladtak mellettük hogy ne lássanak be ugy mint most a Keleitnél a metro épités miatt.Na az nagyon király volt.Meg kivágtam kis kresz ujságokbol vagy mikből tábla jeleket pl az egyik dominom hátuljára egy "P" mint Parkolo jel van ragasztva és alatta a nyil.Egy másikon egy étterem volt ráirva ugy ahogy a valo életben is látunk az utaknál ilyen kis táblákat amiken reklámozzák magukat.Nem a nagyokra gondolok mint amiket a kampányplakátok vannak hanem amiket ilyen oszlopokra raknak fel és kis táblák.
Jajj bocs eléggé elkanyarodtam a témátol csak most ezek előjöttek.
Meg anno probálkoztam az asztalomra - egy régi fa iroasztal volt de mára már autok talajaként szolgál - és sokáig probálkoztam.Volt miko hibajavitoval festettem fel a felezővonalakat most az utobbi időben meg kis méretre általam kivágott ragacsos papirral probálkoztam de egyik se az igazi.
Mivel már régi asztal és nem használom csak játékra igy csináltam rajta kátyukat is vagyis nem igazán kátyu mert nem luk hanem kivéstem egy ponton a faanyagot belőle és feltöltöttem gyurmával vagy épp gyertyavissazal mint befoltozott kátyu.És tök jo:):)
Nemtudom a Piros Fabia-rol valo képeket láttad e ha nem akkor az oldalamon (www.terensz.hupont.hu) fent van az Ujdonságokban ott látszik az asztal hogy milyen és az út is:):)
BenzinCSŐ.