A szerelőkről írt sommás véleményedet nem is olvastam! :)))
A mosószertartó tetején van egy kompass, azon állítva lehet szabályozni a vízsugár irányát, de ehhez le kell szerelni a gép tetejét. Ha ez nem segít, vagy nincs, akkor mágnesszelep csere, vagy mosószertartó tisztítás újból!
Köszönöm a gyors választ! Megy víz. Szerelőt meg ha nem muszály nem hívok, mert kivétel nélkül mindegyik azt iszi, hogy egy nőt rohadt könnyen át lehet verni. Évek óta igyekszem magam megoldani ház körüli feladatokat.
15-16 éve sincs tán, hogy ilyentájt elmentünk az Asszonnyal ajándékot vásárolni, persze főleg A GYEREK-nek. Meg is vettük A LEGO-t! :)
mentünk még tovább is, többfelé, majd este a házunk előtt pakolnék ki a wartburg csomagtartójából, hát üres! :((( Feltörték, utólag tudtam meg, hogy egy mozdulat elég, kiloptak belőle mindent!:(
Nekem olyan gondom van, hogy az elöltöltős mosógépem egy ideje nem adagolja az öblítőt. Gondolom nem lehet olyan vészes a dolog, hogy szerelőt kéne hívnom. Azon már túl vagyok, hogy kivettem az adagolót, alaposan kimostam belőle a maradék trutyit. Fogkefével amit tudtam kisikáltam a tartó helyén is. Van valami ötleted?