Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladóvá vált egy Panasonic Lumix DMC-G6 váz (sn: WE3JA001484), nyakpánttal, egy gyári és egy utángyártott akkumulátorral és gyári töltőjével. 28 ezer kép készült vele, kijelzője és szenzora karcmentes. Ára: 50,000 Forint
Továbbá eladó egy Panasonic LUMIX G VARIO 14-140mm f/3.5-5.6 ASPH POWER O.I.S (sn: HN3JA005364), karcmentes lencsékkel, első-hátsó sapkával. Ára: 100,000 Forint.
A kettő együtt 140,000 Forint.
Eladóvá vált egy Panasonic Lumix DMC-G7 váz (sn: WE7BD001387), nyakpánttal, vázsapkával, egy gyári és egy utángyártott akkumulátorral és egy duplatöltővel. Dobozával, papírjaival. Kb. 8900 kép készült vele, kijelzője és szenzora is karcmentes. Apró hibája, hogy a keresőben van egy porszem, de ez nem befolyásolja a működését. Ára: 95,000 Forint.
Továbbá eladó egy Panasonic LUMIX G VARIO 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH MEGA O. I. S. (sn: SB1SJ006472) objektív, karcmentes lencsékkel, első sapkával és napellenzővel. Ára: 25,000 Forint.
A kettő együtt 115,000 Forint.
Eladóvá vált egy Olympus M.ZUIKO DIGITAL 14‑42mm F3.5‑5.6 II R (sn: ABHE55766) objektív, első-hátsó sapkával, hibátlan állapotban. E-M10 II kitben volt, így külön doboza nincs. Ára: 30,000 Forint
Eladóvá vált egy Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4-5.6 R (sn: ABJD16039) objektív, első-hátsó sapkával, hibátlan állapotban. Dobozával, papírjaival, és egy Olympus tokkal. Ára: 50,000 Forint
Foxpost/MPL/Packeta megoldható vagy személyes átvétel Szombathelyen. Mail publikus.
Pedig veszi azt az "átlag" fotós is. És ne kavarjuk a halszemmel, de ha megnézem azt a pár arcot akivel összejárok fotózni, ott pld. mindenkinek van nagylátója.
Teljesen mindegy mennyi mm/látószög a vége, ennek a Lumix nagylátó obinak pont egyik lényege, hogy nem halszem, hanem rektilineáris, azaz a függőleges, vízszintes, ferde vonalak mindenhol egyenestartóak. Nincs benne halszem jelleg.
Ez nem halszem, hanem egy jó minőségű rektilineáris nagylátó.
A mostani új ára olyan, amilyen. A mostani gazdasági helyzetben szerintem 200 alatt lesz a piac. Melléfogáson 3db ilyen hirdetés is van, igaz több, mint 1 hónaposnak írja azokat az oldal, de azon hirdetések átlagára 180.
Teljesen mindegy mennyiért teszed fel...az ára annyi lesz amennyiért elviszik. Ha keresett objektív akkor talán lesz rá vevő. Ha nem népszerű akkor hírdetheted sokáig egyre kissebb árral.
Ha az új árát nézed akkor talán jó is lehet a Te árad. Az ilyen halszem optikák speciális célokra vannak, az átlagfotós hobbiból nemigen vesz ilyen újonnan drága objektívet. Én sem.
2db Olympus BLS50 akku dobozával, egyik vázzal együtt vásárolt egy év garanciával, 2019-06-05 dátummal, másikat a vázhoz kaptam OM akcióban 2022 augusztusában.2019-02-15 látható az akkun.
Olympus om-d em-1 II gép eladó, új gép vásárlása miatt.
A gépben 97k expo van, második tulaja vagyok. 220voltos vásárlás volt, a papirok is megvannak de gari már nincs rá. Van hozzá doboz, töltő, egy gyári és egy jupio akksi, szivargyújtó csatlakozó.
A kitben kapható kis vaku nincs meg hozzá, mert garanciában beadtam javításra, de nem tudták javítani, ezért visszatérítést kaptam.
A gép hibátlan. Sn: BHUA74010.
Pesten is kipróbálható, átvehető. Posta csak utalás után. Képek a marketplacen, vagy küldök emailben.
Itt is meghirdetem, mivel mindkettőt olympus vázon használtam:
Canon ef-s 55-250mm f4-5.6 IS STM: külföldi vásárlás (garancia nincs), szép, újszerű, keveset használt álllapotban, eredeti első-hátsó sapkával és egy hozzá való JJC napellenzővel. S.n .:926110027*
Ár: 65000Ft
Sigma 400mm f5.6 APO Tele Macro (canon): ritkaság, korának megfelelő állapotban (külsején használati nyomok, az üvegek karc-, por- gombamentesek, belsejében 1 db általam nem azonosítható szemcse látható), eredeti els-hátsó sapka, kihúzható napellenző, elfordítható állványgyűrű, 77mm UV szűrő eredeti bőrtok tartozik hozzá. Canon digitális vázakon való működéséről nincs információm, olympus vázon viltrox ef-m1 adapterrel működik a rekeszállítás és valamilyen szinten az AF is. A galambos kép ezzel a szettel készült. S. n.: 100143*
Ez nem a termek josagarol, vagy az ararol szol, hanem a szuk igenyekrol.
Akinek van FF obija, annak valszeg mar van adaptere hozza. Akinek nincs, annak meg nyilvan nem kell egy adapter. Ezert joval kevesbe kelendobb, mint mas termekek, hiszen azt az embert kene megtalalnod, akinek mar van MFT vaza, plusz pont ilyen csatlakozasu FF obija, de meg nem vett maganak adaptert.
Eladó egy Billingham 72 fekete-barna fotóstáska fotó táska teljesen újszerű állapotban! Igazi prémium minőség, Angliában kézzel készült, sorszámozott darab! 3-rétegű vízzálló vászon és valódi bőr anyagú, tömör réz gombokkal és bújtatókkal. A Billingham a Leica egyik hivatalos táskagyártó partnere! Külföldi Leica-s körökben nagyon ismert márka, itthon egyáltalán nem kapható.
Angliában 60.000 Ft feletti az új ára, de használtan sincs 40-50.000 alatt, mert gyakorlatilag elnyűhetetlen minőségűek. Belső mérete 110 x 90 x 140mm, külső mérete 150 x 130 x 190mm.
Mikro 4/3-hoz kiváló! Egy váz egy optikával, távmérős stílusban! Pótakku, és egy kis méretű 2. optika is elfér benne.
Öv és válltáskaként is használható!
Nagyon-nagyon masszív, zárt cellás anyagú fala van belül, így ha rá is esnek az esetleges összenyomódástól, ütődésektől tökéletesen megvédi a gépet és az objektívet!
2db Olympus BLS50 akku dobozával, egyik vázzal együtt vásárolt egy év garanciával, 2019-06-05 dátummal, másikat a vázhoz kaptam OM akcióban 2022 augusztusában.2019-02-15 látható az akkun.
Egész másról van szó. "Váratlanul" (inkább azt mondanám, hogy nem előre tervezett módon) landolt nálam egy 12-35mm 2.8 II obi és teljesen levett a lábamról. Járt már nálam egyszer ennek az elődje, de az a közelébe nem volt ennek. Nem is értem, ekkora lenne a minőségi szórás? Ez nyitva minden állásban pengeéles, azt a legjobb indulattal is átlagosnak mondtam volna. Innentől kicsit fölöslegesnek érzem ezt is és a 30mm 2.8 Macro-t is. Utóbbi annyira megtetszett, hogy már fontolgattam hogy megtartom, de a közelpontot leszámítva azt is kiváltja. Nagyon kellemes csalódás ez a 12-35, meglepett.