Dühödt vagdalkozása minden morális mértéket elvet, amikor „az ősi magyar virtus” nevében lényegileg kitessékeli Magyarországról a magyar állampolgárok tízezreit. Morvai Krisztina szépnek és kívánatosnak tartja, hogy az ANTISZEMITIZMUS (csupa nagybetűvel!) és fasizmus érintettjei félelemben éljenek saját hazájukban, sőt – továbbmenve ennél – szépnek tartaná, ha „becsomagolnák legendás bőröndjeiket” és bőröndöstül távoznának innen mielőbb.
szerintem nincs ilyen kemény stratégiai érzéke - már.
ezt a magát földhözverdeső hisztizős tombolást láttam már Jack Thomsonnál is, csak ő nem a zsidók, hanem a számgépes játékgyártók ördögi manupulációitól akarta egyszemélyben megtisztítani a világot. Hosszú, lankadatlan harca eredményeképpen végül sikerült kirúgatnia magát.
Ezért hiszem, hogy ez az anyag sem antiszemita, csak szimplán paranoid téveszmék eredménye. Morvai pár éve még egész normális diplomataszerűség volt (ha jól emlékszem), mostanra eljutott oda, hogy lefekvés előtt benéz az ágya alá, nincsenek-e ott zsidók. 1-2 év és már látni is fogja őket, ahogy ott fekszenek lesben... addig ki kell bírni a hisztizését...
Miért rúgnűk ki ? Az egyetem saját maga dönti el kikkel tanittat.Valmit még pontosan a jogi egyetem nem teheti meg Morvai kizárását.Mert az ügyvédi eskü is az elesettek igazságát kideriteni ez az ügyvédek kötelessége,valamint a jogtalan eseményekre fel kell hivni a figyelmet és a jog mellett kell kiállni mindenügyésznek, jogásznak .Morvai pedig Büntetö jögot tanit ,már csak tudja ezek szerint hogy mit nevezünk jogi nyelven bünnek. A feladat tehát adott a büntöjoot tanitani ,és a bünök feltárásában tevékenyen részt venni .Nincs indok miért zárnák ki.Mert jól végzi a munkáját ?
Senkit sem érdekel, hogy mit írt, mert az ebben a meglehetősen általánosításba futó formában nem tárgyalási alap.
Morvai nem hülye, feltehetőleg nem véletlenül mondta amit mondott és ez csak és kizárólag arra jó, hogy hangos reakciókat váltson ki ellen oldalon. Szerintem arról szól a játék, hogy provokációval adjon támadási felületet és az eszkalálódó közbeszéd következménye a fokozottabb szavazási részvétel elérése egy részről. Az is közrejátszhat, hogy árukapcsolást óhajtanak véghezvinni. A médiafogyasztók zöme körében jelenleg Izrael->zsidók feketeseggűek a "fehérfoszfor" és "ensziskola" következtében és ha egy felkorbácsolt hangulatak megágyazó közéleti antiszemitázós SZDSZ közeli válasz születik és ezzel megemelik az ügyet az MSZP sem maradhat csendben, Ferkónak ki kell állni bólogatni és ezzel ellentétbe kerül a "jólelkű" attitűdből jelenleg éppen a kádári palesztinbarát attitűdben leledző maradék szavazóbázissal.
Szégyene az egyetemnek, hogy ezt a nácit még mindig nem rúgták ki, szégyene a magyar jogalkalmazásnak, hogy még mindig nem indult elllene büntetőeljárás.
Azé mán ne keverjed össze a szólásszabadságot a fasiszta nézetek terjesztésével, nyílt uszitással és a egy népcsoport elleni gyülöletkeltéssel.
A felsoroltak bármelyike elég indok lenne arra, hogy a katedra közelébe se mehessen többé Morvai. Legalábbis egy magára valamit is adó oktatási intézményben.
ELTE meg miért rúgná ki? majd ha lesz elmorvosi vélemény róla, vagy törvénybe ütközőt mond. elméletileg ők nem politizálnak, ellenben szólásszabadság van. Az ilyen vélemények számára is...
Ha nem vetted volna észre, éppen arról folyik a szó, hogy mekkora ordító baromságot írt a Morvai Hisztike.
Amúgy egyre kevésbé érdekel mit ír ez a hibbant nőszemély (most sajna elolvastam), viszont nagyon szomorú, hogy még nem rúgták ki páros lábbal az ELTE-ről.
"Jobbik sorsa nem Orbánon vagy a Fideszen fog múlni"
Közvetlenül nem.
A Jobbik támogatói közt most rengeteg olyan ember van, akik a posztkomcsik radikális elszámoltatása, és a rendszerváltás lezárása iránti igényük a Jobbik által látják képviselve. Még többen vannak azok, akik az etnikai konfliktusok terén várnak valami határozott cselekvést. Új műsorszámként itt van a neoliberális gazdaságpolitika öntisztulási mechanizmusának elfojtásából adódó konfliktusok sora (nem merték ősszel vállalni a kormányok a csődöket sehol a világban, olyan terheket baszva a közeljövő nyakába, aminek hard landing lesz a vége...), ennek nyomán még komoly átrendeződések jöhetnek.
Ha ezek az igények kielégítetlenek, konfliktusok kezeletlenek maradnak, akkor a Jobbik erősödni fog. Nem kicsit, nagyon.
Én egyébként egy olyan erőt látnék szívesen, ami a valódi liberális gazdaságpolitikát egy konzervatív társadalompolitikával kapcsolja össze.
halál komolyan ez a lényeg? hogy ki dugná, vagy nem dugná Morvait? Esetleg érdekel valakit amit írt? Vagy mondjuk, hogy az SZDSZ folyamatos finomkodása meg védelme miatt akinek csak 1 fél rossz tapasztalata van zsidókról, cigányokról, akárkikről, azt addig üldözik ki midnenhonnan, míg a kurucoknál talál menedéket - és megfelelő ideológiai továbbképzést?
Úgy tűnik a Fidesztől jobbra is van hely, sőt, ez még nemzedéki alapon is sanszos.Nekem úgy tűnik a 20-asok eleve radikálisabbak mint a fideszes és a 30-as generáció. Csak az a nagy kérdés, hogy a Jobbik lesz e a pártjuk, vagy valami más. Az eddig teljesítményből úgy tűnik igen, a topic tárgyát képező levélből meg az jön le, hogy mégsem:-)
Amúgy -szvsz- a Jobbik sorsa nem Orbánon vagy a Fideszen fog múlni, mert már most tisztán látszik, képtelen lefedni az egész jobboldalt, ezért befolyása is korlátozott bizonyos körökben. Kell a Jobbik, meg kéne valami MDF is, de hát annak sajnos már végleg lőttek.
Én úgy látom alapvetően a MIÉP fősodorral volt baj, mert a zsidózáson kívül nem kínált semmit, arra viszont kicsi a kereslet. Ha úgy tetszik a piac beárazta a pártot.
A Jobbik viszont tényleges létező és a választókat foglalkoztató problémákat helyezett politikájának középpontjába, ezért nőtt meg mostanra.
Túlképpen ez is egyfajta ajánlás a magyar belpolitikában, szadis referenciával is rendelkeznie kell egy pártnak. Ha valakiket nem gyanúsítanak meg, akkor az a párt pont ezért gyanús:-)
A MIÉP azért bukott el, mert hangemberek voltak. Arról dumált, hogy elszámoltatás, meg valódi rendszerváltás, meg hogy meg sem állnak a TV székházig. Aztán Csurkáról kiderült hogy mondanivalója szempontjából hiteltelen, enyveskezű, talán beépített ember. Eszük ágában sem volt azt tenni, amiről szónokoltak. Visszaélt a szavazói bizalmával.
Vona is így jár, ha csak a szája nagy.
Egyelőre jól játszik. Ha elérkezik a kormányváltás, Orbánon fog múlni, mennyire tűr el magától jobbra politikai erőt. Nem ilyen KDNP szintű cuccra gondolok, hanem markáns, tettre kész konzervatívokra (lásd első bekezdés).
Olvasgatom itt a hsz-eket, de nálad a leggyakoribb az a szó, amire mások figyelmét hívod fel...Nem lehet, hogy neked nem kellene mindent ebből a szempontból vizsgálnod? Egyébként nyugodtan kövesd csak ezt a **** Morvait...menj utána, remélem arra tart, amerre gondolom.
Az MSZP-SZDSZ szégyene, hogy nem tudtak lehetőségeikkel jól élni. Nekünk végül is mindegy, hogy egy párt alatt fejlődik jobban az ország, vagy több párt alatt. Az egypárti kormány ráadásul nem jelent diktatúrát. Ahhoz eleve hiányzik a Vörös hadsereg.