Kupa selejtező sorsolása (A B csoportból 6 embert 3 párba sorsolunk, a párharcok győztese csatlakozik az A csoportosokhoz és a többi B csoportoshoz, így alakul ki a kupa 32-es mezőnye.)
Ne légy ennyire szigorú,hiszen vdirop egy gyerek/ elmondása szerint 13 éves/, rossz volt a gépe ,nehezen fogta fel mit is kell csinálni,mint ahogy az elején én is / aki a második gyerekkorát éli :-) /,de azért a végére csak belejöttem. Légy egy kicsit elnézőbb kedves Pillangó!
Eddigi tapasztalat alapján olvassa de nem érti. :)
De a lényeg, hogy nem lehet most msnezni, így csak itt tudom neked jelezni, hogy vdirop meccseit csak akkor fogom beírni a tabellába, ha hibátlanul beírja és ha ma éjfélkor is csak 1 lejátszott meccse lesz akkor kizárom a bajnokságból. (Ha esetleg nem érted miért vagyok vele ilyen szigorú, akkor majd átküldöm a hétfőn vele folytatott msn beszélgetésemet.)
Szia! Hidd el tőlem azt csináltok ,amit akartok, én is olvasom amiket írtok,és még érdekel is (6-os aszatalra gondoltam,) csak nézni nem tudom mert du. dolgozom.(zsaaa dolgot még mindig nem értem!)
Hát nem is tudom:-)) A river nagy úr ahogy ad úgy el is vesz tőlem is :-) Ahogy egyik pókeres mondotta / a pókert 5 lapra játszák / még ha ez sokaknak nem is tetszik( néha nekem se) )))
Nem okoskodás,de szerintem Lali tökéletesen elégedett az Oktogon 2-es Pókerklienssel!Ő lehet,hogy most nem szeretne már változtatni!:)))) Vagy tévednék Lali?
Már nem emlékszem,mert nem jegyzeteltem,de az első egy kör K,10 volt ,ami megadós volt, mert ha jól rémlik BB voltam,és ugyebár flop előtt nincs rossz lap:D.
Akkor én egy másikra gondoltam szerintem, nekem egy olyan rémlik, ahol ä flopban volt egy 8-as vagy 9-es és utána jött egy nagyobb, pár nyert pár ellen.
Ha az emlékeim nem csalnak az elsőnél preflop all-in volt és Lujzi indult jobb lappal, Te a flopba kaptál valamit, Lujzi meg a riveren. Tekintsd úgy, hogy az az öt lap egyszerre lett a board-ra letéve.
Változtatni csak a pontozáson lehetne, ami esetleg jobban illeszkedik az itteni játékhoz, az itteni teljesítményekhez. Például a 10, 7, 5, 3 ,2, 1. Mondjuk ahogy elnézem itt ez sem segítene, mert - az eddigi 2 asztal tapasztalata alapján -, még az első kieső is szinte kényszer all-in-eknél esett ki, amikor már a vakok nagysága, meg persze a kézbe kapott lapok preflop eldöntötték a kimenetelt. És igazából eddig megkérdőjelezhető játékot senkitől sem láttam (persze ami mutatásra került).
Csak bízzunk benne, hogy egy kicsit a 20 asztalon kiegyenlítődnek ezen hatások.