Akkor dőlt el, amikor elkezdték. Az olasz egy nagyon szorgalmas, nagyon fürge jó teniszező, Fábián pedig egyszerűen zseniális! Ma a B játékával nyert, mert a rövidek nem ültek az olasz kezdősebessége miatt. Óriási gratuláció jár a No91.-ért
Szerintem ott dőlt el a meccs, amikor az olasz egész szépen felépítette azt a támadást, amit aztán nem tudott befejezni, és lett 3 labdája Fábinak az 5-3-hoz.
De persze már az első szett elején se tűnt esélyesnek.
sima volt, pedig ma nem jöttek a rövidítések, de a 2. játszmában a pár perces megingása után szép volt ahogy elkezdett azonnal magasabb szintre kapcsolni, nehogy visszajöjjön az olasz. a közönség is szimpatikus volt, egész héten respektálták Fábiánt
Marozsán Róma óta nem találja az ottani játékát, mélyen tudása alatt szerepelt ma is, 11 breaklabdából egyet sem tudott nyerni, így az atp 338.-tól kapott ki sima 2 játszmában másfél óra alatt.
Lehet hülyét csinálok magamból, de ha összejön a 3. fordulóban a Djokovic- Fils, azért ne teljes nyugalommal ülj le a tévé elé. Előttem lehet az utódom. 1% a sansz, de volt egyszer egy Sampras-Federer is.
Már 2 napja anegyeddöntőben, megírtam bárki nyer, ez ITF25000 dolláros vereny szintje majdem.
Miért papírforma?
Egy nagy durranás volt, szép volt, sosem felejtjük, de még egyik sem qualizta soha fel magát
Lehet hülye Gaudenzi ajándékát, mint a US open selejtező hetében, minek challengert rendezni, ITF mezőny van akkor, azt Fábián nyerte a meg nem érdemelt 80 pontot, a héten meg Valkusz nyeri az Itf-nek nevezett challenger versenyt.
Ez egy két múlva spanyolországban Grasseban rendezett ITF 25000 dolláros versenyt első 8 kiemeltje. 254
261
273
276
296
297
299
315
Hát nagy különbség nincs Valkusz verseny kiemelési sorrendjén.
Engem meggyőzhetsz, ha mutatsz olyan 75 pontos challenger versenyt, ami 75 pontos, vagy erősebb kategóriájú, és az első 150-ből senki sem indul. Akkor elnézést kérek, és valóban rosszindulatú vagyok. Hajrá, de életed végéíg keresgélsz, akkor sem fogsz találni.