Köszi a meghívást..............ha sikerül talán jövőre beillesztem a kívánságlistába svájcot..............megírom ha lesz konkrét terv és útvonalválasztási segítség jól jön helyitől.:-))))))))))))))
Ja és ne idegeskedj a féktárcsa miatt...............egy halom suzukin GSXr-től kezdve szinte minden csattog a tárcsa...............majd ha centiket mozog akkor elgondolkodhatsz a cserén.
Tudom,én leszarom csak ha túl sok a flame a faszságai miatt mert valaki nem haggya magát lehülyézni akkor a nép bemorcizik.:-)))))))))))))
Át kell ugrani azon amit mond.
Amúgy érdekes hogy szines papírért versenyzős mindenkinélnagyobbatdöntősgyorsember de én még ekkora majrécsíkokat csak csopperen láttam mint neki a güzükéjén..........:-)))))))))))))
De nem szabad a költséghatékony angol motorgyártás laposelemes nem túl erős műanyagmotorját dícsérni mert megharagszik a szerelőisten.:-))))))))))))))))))))))))))))Muhaha.
Két hét múlva megyek haza (sietősebben), de visszafelé kétnapos lesz; Mariazell-Grossglockner (imádom) Stelvio (még nem voltam) Graubünden (imádom) lesz az útvonal. kb. 3200km 5napon belöl, 3napot motorozva, kettőt közben otthon pihenve.
Na itt vagyok a képekkel. Nem sok, meg nem is jók, de nagyvonalakban kivehetőek a történések rajtuk.
Svájcban dolgozunk mindhárman, a Susten-Passnál találkoztunk, majd onnan tovább az Oberalp-Pass, Lukmanier-Pass útvonalon lementünk Locarnoig, majd a Lago Maggiore keleti partján haladtunk lefelé. Ott kerestünk egy kempinget, de a rossz időjárás miatt inkább a konténerház (bungaló) mellett döntöttünk.
Jót vacsoráztunk a helyi étteremben, nagy buliba csöppentünk, éppen lánybúcsú volt olasz módra.
Reggel ettünk egy kis kötelező Panini-t, aztán körbemotoroztuk a tó déli részét, majd az Orta tavat ejtettük útba. Omegnába kávé, cigiszünet akinek kellett, majd Domodossola érintésével irányba vettük újra Svájcot. Átkeltünk a Simplon Passon, a tetején megálltunk az étteremben enni, aztán irány a Grimsel-Pass, na itt rongyá áztunk kb. 30-40km-en át. Utána különváltunk, és mindenki ment a dolgára :) én még átkeltem a Glaubenbergen, ott nagyon jót mentem. Összesen 643km lett a hétvégém. Imádtam. :)
3,5 mili minimum az én 308-as tárcsámra van írva................de így 35e Km felé még egy gramm kopás sincs rajta taperolva............este mérem meg.
Hátttt ez úgy volt hogy mertem ellenvéleményt mondani a nagy Taschner szerelőistenségnek és hát szólni hogy tényszerű ismeretk nélkül állít sziklaszilárd baromságokat egy olyan tipusról/márkáról amit az életében csak a motorrevü oldalain látott,sosem vezette,nem szerelte stb.
Vicc komolyan az az ember.És ez ott a megmondóember................ne nem kérek belőlük.