Fogsz egy átlátszó csövet, és elkezded keresni a levegősödést. Több helyen meg kell bontani a gázolaj vezetékét. A porlasztóknál is szüntesd meg a folyást! Általában csak az öreg résolajcsövek szoktak ereszteni. Mondjuk az a szerelő se semmi aki egy gumicső cserével elintézi. Igazán megkereshette volna a hibát. A nyomástartó szelep lehet jó, ha előtte már levegősödik akkor mit sem ér. Bárhol lehet rés és ránézésre nem is látszik esetleg, mert a levegő bemegy, kifele meg semmi nem jön. Ilyen ez a vákuum.
Üdv ismét! Hiába vittem el szerelőhöz és kicserélt a tankon egy gumicsövet, ugyanúgy lelevegősödik pár óra alatt. Mostmár tuti adagoló vsy nyomástartó szelep a rossz, de gondoltam egy olyat is hogy a gázolajszűrőnél az elektromos melegítőben is levegősödhet. Ötlet?
Nagyjából ismerem, valami kétféle fém van egymás mellé rögzítve és hőtágulásnál az érintkező így egy áramkört zár asszem.Maga a karika egybe van,ideiglenesen alulra fel kötegeltem majd tavasszal össze építem mert nappal sincs errefelé melegebb mint -6 :( Ebből a karikából ugye csak egy van és a balodalon nincs? :) Akkor ez a karika vezérli a fűthető fúvókát hogy mikor olvasszon? :)
Kicseréltem a gyertyákat.Viszont nem rémlik,hogy ott lett volna a vezérlő.Van esély rá,hogy máshol van?Ja,és nem indul könnyebben gyertya csere után se.
kösz a képet meg találtam a hibát 2 db kábel az izzítón le testelt a blokkhoz mikor vissza raktam a leömlőt, és ki égette a biztit a relén ezért nem volt izzítás csak kattanás de mostmár indul, csak ez a rohadt hideg ne lenne! -20.driii
Olvasva a reggeli hidegindítós témát, enyémnek is kell 1-2 mp. mire kisimul, de indul szépen, egyenletesen jár. Igaz nem használom napi szinten, most letettem a műhelybe, meg lett csinálva a lakatolás és fényezés. Rengeteg kisebb-nagyobb motyó kellett az összerakásnál, főleg patentek ugye, és egy helyre nem tudom milyen kell, esetleg valaki tud ebben segíteni ? Hátsó ajtóknál a 'belépő díszlécnél', ami oldalról takarja a kis "lyukat. :) Jó 7végét !
Rohadt tanyasi utak hát nem leért az eleje egy kis jégkockába... (lökős megmaradt kivéve egy kis sárvédő belsőburok tört le alul.. ) Ez a valami lóg,ugye nem légzsákérzékelő? Véletlen se húzzam szét? Ki átkozott el? :D
Akkor is csíplek (csípünk) ha "lecseszel"! :D (Pedig ha valaki hát én aztán millió kérdést feltudok tenni,mégis birkatürelmed van és segítesz :) Nemhiába ragadtam itt pedig elvileg én is másik "liga" vagyok már de itt rendesek az emberek és ez a fórum legalább pörög :D
Gyakran el kap a hév, és bár megbántani senki sem szeretnék, megállni viszont erős önuralmat igényel.
De fogjátok fel inkább úgy, hogy nyomatékosítás az ami "bántónak" is tűnket minek után ez a szar internet nehezen viszi át az emberi érzelmeket, hangulatokat!
A lényeg a precíz, érthető, információ átadás, mindenféle érzelmi célzások és félreértések mellőzésével. :)